The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcher

Restaurant Brdr. Price

af Ditte Ingemann 21. december 2011

I aftes fik jeg så endelig spist på Restaurant Brdr. Price. Restauranten er som jeg tidligere har beskrevet i Pressemøde hos Price, gennemført, lækker og med en rolig atmosfære. Spisekortet frister med lidt for enhver smag og det varede ikke længe før jeg havde besluttet hvad jeg skulle sætte tænderne i.

Jeg havde glæden af at have min mand til bords og vi valgte begge en salat til forret, henholdsvis med lun gedeost og “Adams salat med confit de canard”. Begge salater var utrolig appetitlige og smagsfulde.

Hovedretten bestod af en fiskelasagne med kuller til mig og en ordentlig bøf bearnaise til min mand. Hovedretterne var lækre, men også meget store og tunge. Dog må jeg indskyde, at min mand sagde, det klart var en bøf i top 5.

Jeg havde sat næsen op efter dessert og havde allerede udset mig deres skønne Tarte au citron, men måtte opgive drømmen, da jeg halvvejs inde i min lasagne gav fortabt. Så det blev desværre kun til en kop kaffe efter middagen. Desserten må jeg have til gode.

Vi havde en dejlig aften og maden var udemærket. Der er intet at sætte en finger på, da de to brødre (eller deres ansatte) klart har sans for detaljer og kvalitet… Hvilket også ses med deres fri WiFi, som naturligvis burde være til stede på enhver restaurant.

Hvis jeg skal spise hos Brdr. Price igen, vil jeg absolut prøve deres spisekøkken, hvor der er lettere retter på kortet og på den måde forhåbentlig have plads til en omgang dessert, men spisestuen er klart et besøg værd.

Restaurant Brdr. Price was last modified: juli 10th, 2013 by Ditte Ingemann
5 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Julebiscotti
næste
Mit Malmø

Mere af det samme

CABBAGE KARMA

27. august 2018

En uge i madens tegn

24. marts 2014

Big Burger Book

8. oktober 2014

5 års fødselsdag + konkurrence

28. juli 2015

Fermentering hos Aarstiderne

24. juni 2015

Workshop i Katrineholm

4. oktober 2016

Vil du spise hos mig?

3. juni 2017

Foodstyling á la The Food Club

22. november 2012

Kastaniesæson

21. november 2010

Copenhagen Cooking

25. juli 2014

5 kommentarer

Marian 22. december 2011 at 07:38

Tjek: det er hermed skrevet på min to-eat liste. Og så ser de der fritter altså voldsomt gode ud!

Svar
Ditte 22. december 2011 at 08:01

@Marian; De var også mega gode… Kunne ikke holde fingrene fra dem – måske derfor jeg blev så mæt!

Svar
Vi spiser ude 22. december 2011 at 19:10

Det sted er snart hypet så meget at man simpelthen bliver nødt til at besøge stedet. Deres restaurant kan som følge af deres Tv programmer blive hele Danmarks restaurant darling, mine forældre der er +65 ville hellere rejse efter Price restaurant frem for eksempelvis NOMA eller anden Michelin restaurant i det Københavnske.

Svar
Pernille 21. januar 2012 at 17:45

Har netop været der, men spiste i “Spisekøkkenet”, hvor stemningen simpelthen var enestående! Sad der fra kl. 18.30-22.30 – og kunne sagtens have siddet der, til de havde smidt mig ud ;-)
Jeg fik først mini brød med Brdr. Prices egen smør (naturligvis!) og dertil skagneskinke. Haps!
Bagefter fik jeg en caesar salad med kylling – det smagte udmærket. Jeg blev da også fint mæt, men 140 kr. var måske lidt peberet. Men stemningen og de søde tjenere udlignede det faktisk! Så det er afgjort ikke sidste gang, jeg sætter mine fødder der ! :-)

Svar
Ditte 22. januar 2012 at 07:51

@Pernille; Det lyder som en dejlig oplevelse – jeg bliver også nødt til at prøve “Spisekøkkenet”.

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram


Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /var/www/thefoodclub.dk/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/instaram_slider.php on line 971