The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kogebog

Hjælp – ny kogebog på vej!

af Ditte Ingemann 9. april 2015

grønt

I øjeblikket arbejder jeg på en ny kogebog – en bog som længe har været undervejs, og jeg har helt sommerfugle i maven over at tænke på, at den langsomt tager form, og snart ser dagens lys og boghandlernes hylder. Da jeg kastede mig over min første kogebog om salater var min drøm egentlig at skrive en bog, som handlede om mere end blot salater, men om grøntsager og vegetariske retter mere generelt. Jeg ELSKER nemlig grøntsager og de spiller en meget, meget stor rolle i min kost – jeg er absolut ikke vegetar, men grøntsagerne spiller en lige så stor rolle som kød og fisk, og indgår stort set i alle mine måltider.

Jeg skriver på en ny bog om netop dette emne – nemlig grøntsager. Indtil videre har bogen titlen “Mit Grønne Køkken” og udkommer omkring september 2015. Jeg knokler på livet løs med manus, som skal afleveres i næste uge, og har nu indset, at jeg har brug for jeres hjælp.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre jeres tanker om grøntsager, og hvordan du finder vejen til at få masser af grønt i kosten – måske du har nogle guldkorn, som du har lyst til at dele med mig?
Måske har du svært ved at spise nok grønt, og i den forbindelse vil jeg gerne høre, hvad der kunne motivere dig til at spise flere grøntsager i hverdagen. Lad mig endelig vide, hvis der er nogle emner eller temaer, som du kunne tænke dig, at jeg sætter fokus på i min kommende bog. Jeg vil blive glad for alle de tanker I måtte have om emnet, så fyr endelig løs i kommentarfeltet – på forhånd TAK!

Jeg deler en smule billeder fra bogens tilblivelse på Instagram, så der kan du følge med, hvis du vil holdes opdateret.

radiser

Hjælp – ny kogebog på vej! was last modified: april 9th, 2015 by Ditte Ingemann
48 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Low Carb Grønt
næste
Jeg giver kage!

Mere af det samme

De søde sager

11. september 2014

LOW CARB fra The Food Club

7. november 2014

Krydret Kogekunst

6. oktober 2016

Min Low Carb Kogebog

24. maj 2015

Udsalg – Morgenmadsmissionen

20. september 2014

Udgivelse af Mit Grønne Køkken

8. september 2015

Sukkerfri Børnefest

17. juli 2015

Moderne Mormormad

25. februar 2016

Lagkage med hindbær & saltet dadelkaramel

17. marts 2015

Vind en Salatsnedker

5. januar 2018

48 kommentarer

Mia 9. april 2015 at 09:55

Ååhh manner… Den vil jeg glæde mig til! Elsker grønt knas!
Jeg bliver meget inspireret af nettet – lige som din blog – til at lave andre salater/grøntsagsretter end jeg selv ville have fundet på. Jeg søger tit på australske madsider da de bare har tilgang til så mange skønne grøntsager og frugter.
Når jeg er helt tom for ideer googler jeg en eller to af de grøntsager jeg ved jeg vil have, og trawler nettet til noget popper

Svar
Ditte Ingemann 9. april 2015 at 10:00

Tusind tak, Mia – du har helt ret i, at de australske madblogs og madmagasiner altid bare bugner med lækre råvarer, som man får lyst til at kaste sig over :-)

Svar
Sørine Bang-Møller 9. april 2015 at 09:59

Hej Ditte.
Super spændende med endnu et kogebogsprojekt! Jeg er stor fan af bloggen her, som jeg ofte finder ind forbi, når jeg skal have lidt inspiration til aftensmaden – og det selvom jeg faktisk er VEGETAR! ;-)
Jeg har været vegetar hele livet og har derfor efterhånden ikke det store problem med at få grønsager ind i min dagligdag, tværtimod. Men jeg synes faktisk tit, at problemet for en vegetar som elsker at lave mad og søger inspiration mange steder er, at de grønsagskogebøger som udgives ikke indeholder nok proteiner til at udgøre et komplet, sundt måltid.
Da jeg for flere år siden flyttede hjemmefra og først der skulle lære at lave vegetarmad helt selv, faldt jeg direkte i proteinmangel-hullet og det tror jeg mange andre også gør, når de kaster sig ud i at lave vegetar/grønsagsretter. Mange glemmer nemlig, at proteiner også er en vigtig del af et sundt måltid – grønt er ikke nok. Jeg håber derfor også du tænker de elementer ind i din nye kogebog, for det er den slags inspiration jeg tit mangler, når jeg skal finde på noget sundt, nærende og lækkert til mine måltider som også min kødspisende kæreste bliver mæt af (selvom jeg efterhånden er blevet vældig ferm til at putte bønner i stort set al ting!).
Jeg glæder mig til at se resultatet af dit arbejde og måske få en ny flot bog til samlingen.

De bedste hilsner
Sørine.

Svar
Ditte Ingemann 9. april 2015 at 10:12

Mange tak for din gode feedback – det vil jeg helt sikkert have med i tankerne.

Svar
Louise L. 9. april 2015 at 10:37

Det lyder bare FANTASTISK! Den vil jeg glæde mig til. Altså – jeg elsker grøntsager. Og jeg prøver at snige dem ind i alle måltider.. Det lykkedes utrolig dårligt om morgen (har prøvet med spinat i smoothien – det smagte altså lidt løjerligt…).
Jeg går død i al den snitten og hakken. Når tiden bliver knap, og det gør den desværre tit, er madlavningen det første offer. Det er bare død ærgerligt, og jeg øver mig hele tiden ikke at sløjfe god og sund mad.
Det jeg forsøger at sige er: jeg elsker grøntsager, men er ikke altid helt god til at få dem spist. :-)

Svar
Ditte Ingemann 9. april 2015 at 10:39

Tak for dit svar, Louise – det lyder som om du skal have min nye bog… ;-) Der kommer et afsnit om morgenmad, og hvordan man sniger lidt grønt ind i dagens første måltid.

Svar
Line 9. april 2015 at 10:37

Ih, hvor jeg glæder mig til en ny kogebog – og til alle de mange spændende grønne ting, der pibler op i de næste måneder :-)

Dog kniber det indimellem for mig, men jeg prøver sådan noget med lige at vende nogle spinatblade i pastaen, rive nogle grøntsager i kødet, sovse fisken ind i tomater fra dåse – og så forfalder jeg også indimellem til de “flydende grøntsager” (rødbedejuice, gulerodsjuice mv. – mest om vinteren).

Mvh. Line

Svar
Ditte Ingemann 9. april 2015 at 10:40

Åh, jeg glæder mig også til den kommende tid og til lidt “lettere” grøntsager – jeg elsker også at drikke mine grøntsager, men prøver for det meste at tygge mig igennem dem i stedet. Tak for dit svar – ha’ en dejlig dag.

Svar
Sanne Møller 9. april 2015 at 10:47

Kære Ditte. Som vegetar er jeg rigtig tit landet på din blog, fordi det er noget meget inspirerede mad du laver. Flotte foto’s af topdejlige grøntsager, så det regner jeg med bliver den selvskrevne motivation for at spise mere grønt. Jeg tror, at i disse protein fikserede tider, kunne en stor motivation for at få flere kødelskere til at spise grønt, være – et kapitel dedikeret til grønne proteiner. Og kunne det så ovenikøbet være opskrifter, der har implementeret rigelig fugt i retterne, så protein oplevelsen ikke sætter sig tørt fast i munden, tror jeg, du vinder endnu fleres hjerter. Pøj, pøj med den nye bog. Den står allerede på min ønskeseddel:-) Mvh Sanne M

Svar
Ditte Ingemann 9. april 2015 at 10:53

Kære Sanne, tusind tak for dit input – det vil jeg helt sikkert have med i tankerne når jeg skriver bogen færdig.

Svar
Stine B 9. april 2015 at 11:25

Den vil jeg glæde mig til! Du er dygtig – gode opskrifter og fantastisk layout – klart favorit kogebogsforfatter! Måden jeg tænker mad er nok lidt atypisk – typisk tænker jeg maden ud fra grøntsager og så skal kødet ligesom passe til (så kødet reelt set er tilbehøret).. Grøntsager er mere fristende end kød i min verden – dog ikke på den vegetariske facon. Generelt er jeg glad for kogebog, der rummer flere opskrifter med samme grøntsag som hovedingrediens, da madspild også er yderst vigtigt at undgå i min verden..

Svar
Ditte Ingemann 9. april 2015 at 13:28

Mange TAK for alle de søde ord, Stine – det gør mig så glad. Madspild er et emne, som også er vigtigt for mig, og jeg vil helt sikkert se om det ikke kan tænkes ind i bogen.

Svar
Anne 9. april 2015 at 11:50

Hej Ditte.

Jeg elsker grøntsager (og frugt), men for mig handler det meget om farver… Jeg ender næsten altid med at have noget grønt (som i en grøn grøntsag!) på min tallerken ellers synes jeg faktisk det hele ser lidt trist ud… Jeg kan se på min datter, som snart fylder 2 at det også er farverne, der vækker hendes interesse for at smage, om det så er grøn kiwi, orange gulerødder, rød peber, hvid champignon etc. Og hvis det skal gå hurtigt, så ryger der tit ærter fra frost på frokosten eller aftensmaden… Synes der er masser af gode frostløsninger, til dem, der står af på at hakke og snitte alt for meget… :)

Tak for go inspiration.
Kh Anne.

Svar
Ditte Ingemann 9. april 2015 at 13:30

Hej Anne, Tusind tak for dit input. Det visuelle betyder jo rigtig meget for mig, og jeg tænker altid i farver, smage og konsistenser. Min salatbog er delt op i farver, så jeg tænker meget over det, og vil også have det med i min kommende bog.

Svar
Kathrine 9. april 2015 at 12:08

Jeg er selv glad for langt de fleste grønsager, men en ting jeg gerne vil inspireres til/blive bedre til er at spise efter sæsonen, og derved undgå grønsager der er produceret i fjernelande og fløjet til Danmark. Måske en sæsoninddeling ville være en idé med udgangspunkt i lokale grønsager ;)

Svar
Ditte Ingemann 9. april 2015 at 13:30

Rigtig god idé – tak for input!

Svar
Jette 9. april 2015 at 12:50

Hejsa,
Lyder jo hel Fantastisk :o) Bestilte lige før Påske, 2 af dine bøger: Salater fra The Food Club o Sunde søde sager. Glæder mig så meget til at modtage dem. . . Selv laver jeg frisk presset juice dagligt med en masse grønsager o lidt frugt. Spiser salat hverdag, men Dejligt men lidt inspiration :o)
Istemmer mig Sørine Bang-Møller o Sanne Møller forslag !! Spiser en sjældent gang imellem lidt kylling, ellers består min mad hovedsageligt af raw food. . .

Svar
Ditte Ingemann 9. april 2015 at 13:31

Dejlig at høre, Jette og tak for din feedback.

Svar
Heidi 9. april 2015 at 13:11

I min familie har vi svært ved at få nok grøntsager! Så jeg vil glæde mig til din nye bog. Jeg ville sætte pris på at få flere opskrifter med samme grøntsag. Altså forstået på den måde at man kunne få forskellige opskrifter med fx rødbeder, så man i bedste “Stop spild af mad” stil ville kunne få brugt hele posen med rødbeder uden at skulle spise det samme flere dage i træk. Der sker nemlig tit det at jeg forsøger mig med en ny salat-opskrift, køber ind til det, og ender med at smide halvdelen af grøntsagerne ud, fordi jeg mangler inspiration til at få brugt resterne. Kh Heidi

Svar
Ditte Ingemann 9. april 2015 at 13:32

Det kender jeg jo altså også godt… så jeg vil klart prøve at tænke det ind i bogen, for jeg tror det er et problem som næsten alle kender til. Tak for din feedback, Heidi!

Svar
Mathilde Pedersen 9. april 2015 at 14:24

Hej Ditte
Jeg følger også ivrigt med på din blog og finder megen inspiration her, men et af mine problemer er sortimentet i butikkerne..
Jeg var på et tidspunkt medlem af Københavns fødevarefællesskab og fik der igennem lækre grøntsager, men i dag er det svært for mig at få f.eks et spagettigræskar, selvom de smager super godt og er så anvendelige.. Jeg kunne derfor godt bruge opskrifter med helt ordinære grøntsager frem for de mere sjældne, som man kun støder på i ny og næ..

Svar
Ditte Ingemann 9. april 2015 at 15:14

Helt sikkert – jeg har fokus på råvarer, som kan købes alle steder og så vil der naturligvis også være en smule opskrifter med mere specielle råvarer :-) Tak for dit input.

Svar
Mai 9. april 2015 at 15:11

Min kost boomer også af grøntsager – Og jeg elsker smagen og følelsen af dem!
Nu vil din kogebog nok ikke emme af Asien (?), men da jeg er halv japaner og har et blødende hjerte for Asien generelt, og de smage, som der opereres med liver virkeligt de grønne sager op på en hel anden måde. Legen med det sure, søde, salte, bitre – men absolut også konsistenserne.
Mit keyword er: japansk buddhistisk kost – det er naturligvis vegetarisk, men så smagsfuldt. Der vil man kunne hente rigtig mange gode og simple principper for, hvordan det japanske køkken udnytter råvarernes kvaliteter.
Brugen af miso, soja og tang giver den lækre fylde kombineret med pickled daikon, som er knasende, syrlig og sprød… Jeg kunne blive ved, men mit livs kost er bygget på det japanske og jeg forundres ofte over, hvor kedelig den vestlige mad er sat sammen sammenlignet med det østlige!

Svar
Ditte Ingemann 9. april 2015 at 15:15

Jeg elsker også asiatisk mad og det kan helt sikkert noget meget specielt ift. smage og konsistenser som er mega lækkert… Måske du skulle skrive en bog om det emne – sådan en ville jeg i hvertfald købe :-) Mange tak for din feedback!

Svar
Marianne 9. april 2015 at 16:43

Madpakker!! Det evige dilemma. Madpakker. Hader dem for at være så besværlige, elsker dem for at være så lækre – når det så lige er tilfældet, selvfølgelig. Ellers vil jeg sige mit problem tit er, at man skal i dyre butikker for at handle de grøntsager ind, som kogebøger dikterer. Jeg handler i rema 1000, og jeg gider ikke gå i Føtex bare for at købe en speciel grøntsag. Så ‘simple’ grøntsager på spændende måder ville være et hit! :)

Svar
Ditte Ingemann 9. april 2015 at 18:51

Tak for din feedback, Marianne – det ryger lige med i overvejelserne :-)

Svar
Kaya Olsen 9. april 2015 at 16:58

Grøntsager er også noget af det bedste jeg ved. De smager så friske og føles så sunde og lette i maven.
For at spise flere grøntsager prøver jeg lidt at tænke på grøntsagerne på en anden måde. F.eks. som pålæg. Jeg elsker at spise en skive rugbrød med lidt hvidløgsost, nogle skiver agurk, lidt rød peber og evt. en falaffel. Det smager så dejligt. Ellers selvfølgelig som tilbehør til kødpålæg, for grøntsager kan få næsten hvad som helst til at smage af lidt mere.

Svar
Ditte Ingemann 9. april 2015 at 18:52

Præcis – det lyder som om du elsker grøntsager lige så meget som mig :-)

Svar
sarah 9. april 2015 at 17:39

Jeg har virkelig fået åbnet mine øjne for grøntsagers potentiale, da jeg gik væk fra at spise kød. Før var mine retter ofte tænkt ud fra hvilket kød jeg skulle have, og så derefter kunne jeg tænke i hvilken side-salat der skulle til. Nok mest af alt fordi det er sådan jeg er opdraget.
Men da min interesse for kød dalede, begynde grøntsagerne jo at være hovedelementet i min kost, og jeg måtte derfor begynde at tænke nyt og fordybe mig i grøntsagers kunnen. Jeg er nu begyndt med kød igen, men det er altid blot et element i retten, som var det tomater eller nødder.

Jeg tror derfor man kommer langt ved at prioritere grønt som det øverste, og ikke som et supplement til kødet.

Svar
Ditte Ingemann 9. april 2015 at 18:54

Det har du helt ret i, og jeg vil med denne bog slå et slag for at lade grøntsagerne spille hovedrollen i vores kost :-)

Svar
Maria 9. april 2015 at 18:44

Tillykke med, at der er en ny bog på vej. Den vil jeg glæde mig til at læse.
Jeg elsker grøntsager og spiser næsten grønt til alle måltider. Dog bliver det nogle gange de nemme af slagsen, hvilket i mine øjne er squash, som lige kan bruges under en ostehaps eller en peberfrugt fyldt med tun. Jeg er ikke selv bange for at kaste mig ud i sammenblandingen af grøntsager, og jeg har fundet stor inspiration i din salatbog, men alligevel så synes jeg det kunne være spændende med nogle helt (for mig) nye og innovative grøntsagskombinationer. Så generelt bare nye sammensætninger på tallerken kunne være et spændende emne. Fx hvordan nogle grøntsager skifter fuldstændig smag, når de er bagt eller fx grøntkål, som bliver noget så lækkert, når man lige masserer det med lidt olie, sennep, balsamico, honning og citron. Så tips og trick til, hvordan man får mere eller flere smag(e) ud af den samme grøntsag alt efter, hvad man gør med den, kunne også være spændende at læse om. Sidst og måske lidt kedeligt, men tips til den rette opbevaring. Hvad må komme på køl, og hvad har det bedre af at ligge i køkkenskabet, tomater fra æblerne, hvis man ikke vil melede æbler, og videre i den dur. Jeg fik et godt tip for nyligt til, hvordan man giver et slattent spidskål lidt længere levetid ved at skære lidt af enden (den med stokken), og stille det i en skål med lidt koldt vand, så får det lidt af sprødheden tilbage. Det er så træls, når grøntsagerne når at blive slatne, inden de er spist op, selvom der så selvfølelig er til juiceren eller grøntsagsfladbrødet.

Svar
Ditte Ingemann 9. april 2015 at 18:49

Tusind tak, Maria og mange tak for din feedback – vil helt sikkert overveje at skrive en smule om hvordan man bedst kan opbevare sine grøntsager – rigtig god idé!

Svar
Regitze Victor 9. april 2015 at 20:14

Hej Ditte
Den vil jeg glæde mig til.
Jeg synes, det kan være en udfordring, at få grøntsager nok.
At bruge en spiralizer og lave pasta af courgetter virker godt for mit pt.
En NEM og superlækker måde, at få mere grønt ind i kosten.
Grøntsagsjuicer er en anden måde.
Sovs af grøntsager, snittede eller helt blendede, er en tredje måde.
Held og lykke med bogen. Med processen og udgivelsen.
Mvh. Regitze

Svar
Ditte Ingemann 9. april 2015 at 20:42

Tusind tak, Regitze og tak for alle de gode input.

Svar
Ida F 9. april 2015 at 20:39

Hej Ditte
Den kogebog vil jeg glæde mig til :)

Jeg har for et par måneder siden meldt mig ind i et fødevarefællesskab på Fyn, hvor alle grøntsager er økologiske/biodynamiske og lokale. Det har betydet, at jeg har fået rigtigt meget kål og også grøntsager, jeg slet ikke kendte før. Og nogle gange har det været lidt uoverskueligt at skulle finde nye måder at tilberede det på, fordi jeg ikke har et ‘bagkatalog’ af opskrifter. I den forbindelse er det at kunne slå grøntsagerne hurtigt op i en kogebogs register virkelig en stor hjælp :) Bl.a. er dit register i ‘Salater’ dejligt let og overskueligt. Jeg synes virkelig også godt om idéen med at inddele efter årstider.

Rodfrugter og kål er i det jeg lige pt. godt kunne bruge inspiration til. Især hvordan man kan få rodfrugter det med på madpakken.

Pøj pøj med bogprojektet :)
Vh. Ida

Svar
Ditte Ingemann 9. april 2015 at 20:44

Mange tak for dit svar – jeg skriver lige register og inddeling bag øret :-)

Svar
Anja Svendsen 9. april 2015 at 21:00

Du har allerede fået mange gode forslag, jeg vil gerne supplere med at det er rart når en opskrift angiver alternative ingredienser. F.eks. hvidkål kan erstattes med spidskål, hvis man bare nedsætter tilberednings tiden og lignende.

Svar
Ditte Ingemann 9. april 2015 at 21:05

Rigtig godt tip – tak for det.

Svar
Monica 10. april 2015 at 16:48

Hej Ditte
Som flere andre skriver, nyder jeg at læse din blog og hente inspiration til ugens mad. Ift grønt syntes jeg tit det er et problem at finde ordentlige råvare ( til trods for at jeg bor i Kbh ) jeg savner retter som kan spise alene eller med kød – der er vegetarer i familien.
jeg kom i forbindelse med din indledning til at tænke på, at som barn fik vi rå blomkål i buketter og en klat sennep og det smager så godt. Og i mon mands fam. Lavde de bagt kartoffel og fyldte creme fraich med rødløg – en lidt lækker grøn spise

Svar
Ditte Ingemann 11. april 2015 at 09:36

Tak for dine tanker, Monica, og nu fik jeg helt lyst til en bagt kartoffel med fyld :-)

Svar
Anne-Sofie 12. april 2015 at 18:14

Kære Ditte

Jeg læser din blog med omhu og det er én af inspirationerne til at gå til det grønne køkken. Jeg bruger din blog til at få idéer til nye smagskombinationer og sammensætninger, der ikke ligger lige til højrebenet.

Jeg er ikke den type, der har svært ved at få grønt ind i min kost. Jeg spiser grøntsager morgen, middag og aften.

Min erfaring er, at det ofte handler om at have modet til at kombinere utraditionelt. Det synes jeg du er rigtig dygtig til. Jeg bruger dine opskrifter på tværs – dressinger fra nogle opskrifter kan jeg finde på at bruge i andre sammenhænge, osv osv. Jeg hiver og stjæler og har efterhånden fået mig en lille bank, hvor jeg kan hæve forskellige kombinationer. Kunne man forestille sig, at din kogebog kunne indeholde sådan en bank, hvor der findes inspiration til, hvordan f. eks. forskellige toppings kan gå til forskellige slags salater? En grundopskrift på tærte, eksempler på kombineret fyldt – ikke bare spinattærte, men flere forskellige ting kan puttes i – samt tilbehør passende til årstiden.

Jeg synes også, der ligger noget kvalitet i, at det bliver sjovt at gå i køkkenet og kunne sætte ting sammen og få en spændende smagsoplevelse. Det kræver faktisk langt mindre, end man tror. Det er vildt, hvad et klip karse kan gøre på en avocado – og så måske med et drys af paprika eller karry.

Jeg ved ikke, om du kan bruge det her til noget. Men tak for en fantastisk blog uanset :-)

Svar
Ditte Ingemann 13. april 2015 at 14:50

Hej Anne-Sofie, Tak for din kommentar – dejligt du læser med. Det er en rigtig god idé at lave en slags “bank” til bogen, så det vil jeg helt sikkert lige tænke lidt mere over.

Svar
michelle 14. april 2015 at 07:27

Det, som forhindre mig i at bruge mange grøntsager er dels at jeg bor i en virkelig lille lejlighed hvor pladsen i køkkenet knap nok kan kaldes for et køkken. Jeg giver ofte op når der skal bruges alle mulige blendere, eller foodprocessore, fordi jeg ikke har dem og ikke har plads til dem heller, eller hvis listen over ting der skal købes ind er alt for lang og det tager alt for lang tid. Jeg glæder mig til din kogebog! Jeg vil rigtig gerne have mere grønt ind i min madlavning som også er jeg-bor-alene-venligt. :)

Svar
Ditte Ingemann 14. april 2015 at 09:01

Tak for din kommentar, Michelle :-)

Svar
Nina 15. april 2015 at 22:49

Jeg elsker din blog og er generelt rigtig god til at få grønt ind i alle mine måltider.

Jeg synes gnerelt at de bedste salatbøger er dem, der nævner hvad salaten passer til og også kort hvorfor.
F.eks. synes jeg at magert kød/fisk passer godt med salater, hvor der noget fedme i og at noget mere fedt kød passer godt med lidt lettere salater (sådan synes jeg i hvert fald det generelt er).
Ellers kan jeg godt lide når der er tænkt på konsistenser varmt, koldt, sprødt, blødt og knasende.
Derudover kan jeg godt lide hvis der igen er en kort beskrivelse af, hvorfor de ting er sat sammen (f.eks. at bittert rosenkål er sat sammen med Honning for at “opveje” det bitre), det giver nemlig også lidt grobund til kreativitet, hvis man nu ikke lige har honning, så ved man at man skal finde noget andet sødt til rosenkålen f.eks. sirup af en art.

Gode grøntsagsdipper kan man heller ikke få nok af og så synes jeg det er fedt at tænke grøntsager/frugter ind som dressing. F.eks. en god mangodressing, avocadodressing, peanutbutterdressing, mormordressing, olie-eddike-dressing og måske et afsnit om, hvad de forskellige dipper og dressinger som hovedregel passer til af salater.

En grøntsagsbog/salatbog bliver ofte forbundet med sundhed og det synes jeg er fint, men jeg er virkeligt modstander af underlige kunstige sødemidler/stevia/sukrin osv. så det håber jeg at du vil udelade i dine opskrifter.

Svar
Julie Ilona 21. april 2015 at 10:42

Hei Ditte, så gøy å lese om din nye kokebok! Jeg følger deg på instagram så jeg visste jo at du skrev en ny bok, men ikke hva den handler om. Jeg skriver også på en ny bok (to uker igjen til deadline) og den handler også om å spise mere grønt. Foreløpig tittel er Julies grønne kjøkken. Så utrolig morsomt! Jeg gleder meg så til å se din ferdige bok. Jeg liker veldig godt matoppskriftene og bildene dine, så skal begynne å følge med på bloggen din også, ikke bare instagram :)

I går så jeg noen av dine oppskrifter i det norske kundemagasinet til ICA. Du er så flink!

Svar
Ditte Ingemann 21. april 2015 at 16:29

Hej Julie, Hvor er det morsomt -jeg har netop haft deadline og min bog udkommer til september. Vi må bytte en bog når de udkommer – glæder mig til at se din. Held og lykke med bogen :-)

Svar
Julie Ilona 21. april 2015 at 16:34

Tusen takk for det, og gratulerer med ferdig skrevet bok! Min kommer ut like før din, i august. La oss bytte bøker da :)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen