The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kogebog

BLENDER

af Ditte Ingemann 26. september 2016

blender-poster-1

For lidt over 2 år siden startede jeg et samarbejde med Søren Ejlersen fra Aarstiderne omkring denne bog, BLENDER. Bogen har været længe undervejs, men det har været et sjovt, spændende og lærerigt projekt, som der er kommet en rigtig smuk bog ud af. BLENDER udkom i fredags og jeg glæder mig til at vise jer lidt mere fra den. Søren og jeg har udviklet opskrifterne i samarbejde og derudover har jeg fotograferet bogens mange og farverige billeder… OG jeg har smagt samtlige blends fra bogen :-)

Bogen har 177 opskrifter baseret på et stort og underfundigt univers af frugter, grøntsager, nødder, superfoods samt vilde sager. Opskrifterne er fordelt efter de to typer:

Smoothies med fokus på de mildere drikke. Vi har udeladt de simple, hvor du blender en banan med en bakke hindbær og en halv liter vaniljeis, og i stedet kastet os ud i alt det, du måske ikke har set før.

Greenies er de vildere og mere grønne sager. Her kommer først alle grøntsagerne i spil, derefter superfoods i alle afskygninger og selv den vilde natur er indfanget i dette kapitel.

Bogen er bygget op, så du kan starte med de lidt mere milde og simple og over tid skrue op for vildskaben – om det så er med naturens vilde sager som ramsløg, kodrivere, skvalderkål eller de outrerede superfoods.

Lige nu kan bogen købes til en meget fin pris hos Saxo.com og ønsker du en signeret udgave (af mig), så kan du købe den i min shop lige her.

forside

blend-2

blend-5

blend-4

blend-3

blend

blneder-3

blend-6

blneder-1

BLENDER was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
7 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Lun græskarsalat
næste
Mættende grød med vanilje, hasselnødder & æblekompot

Mere af det samme

VEGETAR

1. september 2016

Et nyt år

3. januar 2016

Vind Salater fra The Food Club på...

20. april 2013

Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

16. december 2018

Min nye kogebog

6. april 2014

Fermentering hos Aarstiderne

24. juni 2015

Grønne Go’morgen Muffins

2. september 2015

Salater fra The Food Club

14. februar 2013

Low Carb & sund januar

3. januar 2015

Tæt på udgivelse!

15. marts 2013

7 kommentarer

Marina 27. september 2016 at 08:42

Helt VILDT smukke fotos. Jeg tror simpelthen du tager Danmarks smukkeste madfotos. De der med den mamorerede effekt er fantastiske og fortæller jo en masse om hvad der er i smoothien.

Held og lykke med bogen. Den skal nok blive et hit.

Svar
Ditte Ingemann 27. september 2016 at 08:49

Tusind tak for dine søde ord, Marina – det har været en rigtig sjov bog at lave, både at skrive og fotografere :-) NU håber jeg bare den bliver taget godt imod.

Svar
Maria - livsnyderhaven.dk 27. september 2016 at 21:57

Uha den ser god ud! Den må jeg have fingrene i

Svar
Ditte Ingemann 28. september 2016 at 11:47

Tusind tak, Maria :-)

Svar
Kirstie 28. september 2016 at 18:47

Do you also have this book in English? It looks beautiful and I would love to get it!

Svar
Anne Sofie 3. oktober 2016 at 09:37

Vil det sige, at man kan klare alle opskrifterne med kun sin blender og få alle fibrene med, eller dukker der en juicepresser op i opskrifterne også?

Svar
Ditte Ingemann 3. oktober 2016 at 09:51

JA – du skal bare bruge en blender :-) Dog er der nogle få opskrifter i bogen, hvor der indgår rødbede – der kan du selv vælge om du vil juice rødbederne først eller blot blende dem. Normalt blender jeg dem, og ellers kan de blendes for sig selv og derefter sigtes, hvis man vil undgå den grove pulp. Men alle 177 opskrifter er lavet til en blender :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen