The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kage

Once you pop, you can´t stop

af Ditte Ingemann 16. august 2011

Det hotteste lige nu indenfor kager er POP CAKES! De popper ihvertfald frem overalt og derfor er de nu også endt i mit køkken.

Pop cakes er egentlig bare små kager på en pind, som minder meget om romkugler eller trøfler (Alt efter hvor i Danmark man kommer fra). De laves enten af kagerester eller af Oreos og flødeost. Jeg valgte den sidste mulighed, da jeg bare ikke er typen der har kagerester.

Der findes de vildeste og mest farverige pop cakes med alverdens smage og pynt. Jeg er startet ydmygt ud og har lavet en meget simpel version, eller jeg troede ihvertfald den ville være simpel. Men pop cakes er mere besværlige end først antaget. Jeg havde bøvl nok med bare at få pyntet mine med smeltet chokolade, så det provokerer mig lidt at nogen kan lave rensdyr, bier, huse, ansigter, ja selv pop cakes formet som babuskadukker og Hello Kitty! Hvordan det foregår har jeg svært ved at forestille mig, men man skal jo starte et sted og det har jeg så gjort.

Mine kager er ikke blevet så flotte, som jeg havde forestillet mig, men de er spiselige og smager overraskende godt. Jeg må bare indse, at pop cakes ikke er mit speciale og at jeg nok ikke så er fiks på fingrene, hvilket jeg tror disse kager kræver.

Jeg har aldrig smagt Oreos før, men overraskende nok forvandles de til en meget lækker kageagtig masse, når de blandes med flødeost.

Jeg brugte 1,5 pakke Oreos og 0,5 pakke Philadelphia ost, hvilket gav 14 poppers! Start med at blende kiksene helt fint og bland derefter flødeosten i. Lad massen komme på køl et par timer eller natten over. Form små bolde, kom dem på pinde og slip herefter fantasien løs.

Jeg pyntede mine popkager med hvid og mørk chokolade, mandelflager og spiseligt glimmer. Næste gang vil jeg nok kaste mig ud i en mere avanceret udgave, men det kræver nok lidt mere research og tålmodighed, før jeg har kager formet som Disney figurer.

Once you pop, you can´t stop was last modified: oktober 22nd, 2011 by Ditte Ingemann
Oreos
5 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Smagen af Samsø
næste
Sushi in the sky with….

Mere af det samme

Æblekage med marcipan & mandler

4. oktober 2012

Hjemmelavede (hippie) træstammer

29. november 2014

Kokosmakroner med lakrids

4. december 2013

Cupcakes med kokos & kirsebær

28. september 2014

Kanelsnurrer med surdej

3. april 2018

Homemade peanut cookies

27. februar 2012

De søde sager

11. september 2014

Kokosbrød med banan

27. marts 2016

Citronkage aka. Citronmåne

9. juli 2013

Magiske müslibarer

12. januar 2012

5 kommentarer

Lotte Eline Schaal Vejen 16. august 2011 at 19:05

Synes da, at de er helt vildt flotte :-) Godt gået !!!

Svar
Ditte 16. august 2011 at 19:13

Tak for det Lotte! De smagte også helt vildt godt :-)

Svar
Jane 13. november 2011 at 06:38

Fantastisk! Må klart testes til en af de mange børnefødselsdage i nær fremtid :)

Svar
Mai Britt 6. januar 2012 at 11:46

Det, der skal helt klart testes ;-) Jeg har ledt længe efter nogle gode opskrifter på popcakes.

Svar
Ditte 7. januar 2012 at 12:57

@Mai Britt; Denne opskrift er i hvert tilfælde nem og smager utrolig dejligt.

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram


Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /var/www/thefoodclub.dk/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/instaram_slider.php on line 971