I torsdags udkom min anden kogebog, og sikke mange rosende ord den allerede har fået. Jeg er virkelig glad og overvældet over alle de søde ord her på bloggen, Instagram og Facebook – tusind tak. I går holdte jeg bogreception for venner og familie og havde lånt Vipp’s flagship store til lejligheden. Det var sådan en fantastisk dag med søde sager, søde mennesker, bobler, kaffe, hygge, grin og de fineste gaver og blomster. I dag bruges på at nyde gårdagens oplevelser, kigge på gaver, spise kage og slappe af. Jeg havde bagt en hulans masse kage, bl.a min gode gulerodskage, som I kan se på billedet ovenover.
Lige i øjeblikket er der en del madbloggere, som laver give-aways med min bog, så det kan godt betale sig at holde øje med blog-land, hvis du vil vinde et eksemplar af min nye bog “Sunde Søde Sager”.
Jeg vil i dagens anledning dele en opskrift fra bogen på saltede chokolade cookies, som også blev serveret til receptionen i går.
Saltede chocolate chip cookies, 14 stk. Glutenfri:
Ingredienser:
125 g mandelsmør
125 g jordnøddesmør
2 æg
½ tsk bagepulver, brug evt. glutenfri bagepulver
4 spsk boghvedeflager el. boghvedemel
100 g yaconsirup (andre typer af sirup kan bruges)
75 g mørk chokolade
Topping:
havsalt
Pisk mandel- og jordnøddesmør godt sammen med æg. Tilsæt bagepulver, boghvedeflager og sirup, og ælt dejen godt sammen med hænderne. Hak chokoladen groft, og ælt den i dejen. Del dejen i 14 stykker og tril dem til små kugler – læg dem på en bageplade med bagepapir. Tryk kuglerne flade, og drys med et nip havsalt på hver cookie.
Bag kagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter, eller indtil de er gyldne. Lad dem køle helt af inden servering. Kagerne er bedst samme dag, men kan også sagtens opbevares i en tætsluttet dåse i nogle dage.
16 kommentarer
Kære Ditte.
Tusind TAK for i går, sikke en dejlig dag – rigtig hyggeligt at fejre dig :-)))
Du kan være så stolt af din nye bog, den er virkelig smuk! Nu skal jeg snart i gang med alle lækkerierne fra Sunde, Søde Sager.
Ditte, du har allerede fået mange fine ord med på vejen, og du fortjener dem alle!
Også stort TILLYKKE herfra med din bog nr. 2.
KH Inger
Kære Inger, Tak fordi du var med til at fejre min store dag :-) Og sikke en dejlig dag – jeg nød det i fulde drag.
Så skægt at følge diverse madbloggere på instagram i dag. ALLE bager fra din bog – det samme har vi gjort… Til stor tilfredshed hos børn og voksne. Ny yndlings kogebog!
Dejligt – det er jeg glad for at høre :-)
Tillykke med bogen – den ser super flot og lækker ud!
Mange tak, Dorte
Hvor ser de cookies bare code ud! Kan være det er dem, som jeg skal bage til familie påskefrokosten :D
Tak, Signe – de smager også rigtig dejligt :-)
STORT TILLYKKE med den Ditte.
Desværre jeg ikke heldig med et anmeldereksemplar, men nu krydses der fingre for, at jeg kan blive trukket ud i en af de mange give aways i blogland.
Lækkert ser det ud.
KH
– frk. sveske
Tusind tak – håber du får fat på bogen :-)
Hej Ditte
Stort tillykke med “familieforøgelsen”. Har netop bestilt din bog gennem min bogklub, så glæder mig til at gå i gang med at bruge dine opskrifter.
Venlig hilsen Gitte Brejner
Det er jeg glad for at høre, Gitte – håber den falder i din smag :-)
Hej Ditte
Sidder netop med din nye smukke “Sunde Søde Sager” :O)
Og den er bare så skøn at bladre i, det bliver en fornøjelse at prøve ALLE opskrifterne :)))
Cool klaret og tillykke med kogebogen igen, igen :O))
Forårshilsner Birgit
ps. nu har jeg også fået tyl og sprøjtepose.. sååå teknikken bare læres..
Tusind tak – hvor er det dejligt du kan lide den…. :-)
Har lige lavet dejen til dine cookies, og den er utrolig blød. Den kan ikke trilles. Det er så enkelt, at det ikke burde kunne gå galt.
Den skal være meget blød… :-) Gør evt. dine fingre våde inden du former dejen til kugler.