The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

KageKogebog

Min nye kogebog

af Ditte Ingemann 6. april 2014

Carrot cake

I torsdags udkom min anden kogebog, og sikke mange rosende ord den allerede har fået. Jeg er virkelig glad og overvældet over alle de søde ord her på bloggen, Instagram og Facebook – tusind tak. I går holdte jeg bogreception for venner og familie og havde lånt Vipp’s flagship store til lejligheden. Det var sådan en fantastisk dag med søde sager, søde mennesker, bobler, kaffe, hygge, grin og de fineste gaver og blomster. I dag bruges på at nyde gårdagens oplevelser, kigge på gaver, spise kage og slappe af. Jeg havde bagt en hulans masse kage, bl.a min gode gulerodskage, som I kan se på billedet ovenover. 

Lige i øjeblikket er der en del madbloggere, som laver give-aways med min bog, så det kan godt betale sig at holde øje med blog-land, hvis du vil vinde et eksemplar af min nye bog “Sunde Søde Sager”.

cookies

Jeg vil i dagens anledning dele en opskrift fra bogen på saltede chokolade cookies, som også blev serveret til receptionen i går.

Saltede chocolate chip cookies, 14 stk. Glutenfri:

Ingredienser:
125 g mandelsmør
125 g jordnøddesmør
2 æg
½ tsk bagepulver, brug evt. glutenfri bagepulver
4 spsk boghvedeflager el. boghvedemel
100 g yaconsirup (andre typer af sirup kan bruges)
75 g mørk chokolade

Topping:
havsalt

Pisk mandel- og jordnøddesmør godt sammen med æg. Tilsæt bagepulver, boghvedeflager og sirup, og ælt dejen godt sammen med hænderne. Hak chokoladen groft, og ælt den i dejen. Del dejen i 14 stykker og tril dem til små kugler – læg dem på en bageplade med bagepapir. Tryk kuglerne flade, og drys med et nip havsalt på hver cookie.

Bag kagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter, eller indtil de er gyldne. Lad dem køle helt af inden servering. Kagerne er bedst samme dag, men kan også sagtens opbevares i en tætsluttet dåse i nogle dage.

Min nye kogebog was last modified: april 6th, 2014 by Ditte Ingemann
16 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Sunde Søde Sager
næste
Mine bedste falafler

Mere af det samme

Julegaver der kan spises!

20. december 2014

4 års fødselsdag

28. juli 2014

Marcipan Mandel Makroner

6. oktober 2011

Chokoladetærte med havsalt & rosmarin

25. april 2016

Salater fra The Food Club

14. februar 2013

Mit brownie eventyr

11. december 2011

Banankage med kanel & mørk chokolade

24. januar 2017

Sund græskartærte med kanel

31. oktober 2015

★ Spiselige julegaver ★

18. december 2013

Dejlige dadel-scones

28. august 2012

16 kommentarer

Inger 6. april 2014 at 16:23

Kære Ditte.
Tusind TAK for i går, sikke en dejlig dag – rigtig hyggeligt at fejre dig :-)))
Du kan være så stolt af din nye bog, den er virkelig smuk! Nu skal jeg snart i gang med alle lækkerierne fra Sunde, Søde Sager.
Ditte, du har allerede fået mange fine ord med på vejen, og du fortjener dem alle!
Også stort TILLYKKE herfra med din bog nr. 2.
KH Inger

Svar
Ditte 6. april 2014 at 21:11

Kære Inger, Tak fordi du var med til at fejre min store dag :-) Og sikke en dejlig dag – jeg nød det i fulde drag.

Svar
Cille 6. april 2014 at 17:32

Så skægt at følge diverse madbloggere på instagram i dag. ALLE bager fra din bog – det samme har vi gjort… Til stor tilfredshed hos børn og voksne. Ny yndlings kogebog!

Svar
Ditte 6. april 2014 at 21:10

Dejligt – det er jeg glad for at høre :-)

Svar
Dorte 6. april 2014 at 19:57

Tillykke med bogen – den ser super flot og lækker ud!

Svar
Ditte 6. april 2014 at 21:10

Mange tak, Dorte

Svar
Signe 6. april 2014 at 20:17

Hvor ser de cookies bare code ud! Kan være det er dem, som jeg skal bage til familie påskefrokosten :D

Svar
Ditte 6. april 2014 at 21:09

Tak, Signe – de smager også rigtig dejligt :-)

Svar
frk.sveske 7. april 2014 at 10:01

STORT TILLYKKE med den Ditte.
Desværre jeg ikke heldig med et anmeldereksemplar, men nu krydses der fingre for, at jeg kan blive trukket ud i en af de mange give aways i blogland.
Lækkert ser det ud.
KH
– frk. sveske

Svar
Ditte 7. april 2014 at 10:15

Tusind tak – håber du får fat på bogen :-)

Svar
Gitte Brejner 9. april 2014 at 12:29

Hej Ditte

Stort tillykke med “familieforøgelsen”. Har netop bestilt din bog gennem min bogklub, så glæder mig til at gå i gang med at bruge dine opskrifter.

Venlig hilsen Gitte Brejner

Svar
Ditte 9. april 2014 at 13:22

Det er jeg glad for at høre, Gitte – håber den falder i din smag :-)

Svar
Birgit Mathiesen 9. april 2014 at 12:55

Hej Ditte
Sidder netop med din nye smukke “Sunde Søde Sager” :O)
Og den er bare så skøn at bladre i, det bliver en fornøjelse at prøve ALLE opskrifterne :)))
Cool klaret og tillykke med kogebogen igen, igen :O))
Forårshilsner Birgit
ps. nu har jeg også fået tyl og sprøjtepose.. sååå teknikken bare læres..

Svar
Ditte 9. april 2014 at 13:21

Tusind tak – hvor er det dejligt du kan lide den…. :-)

Svar
Jenny 19. april 2014 at 17:17

Har lige lavet dejen til dine cookies, og den er utrolig blød. Den kan ikke trilles. Det er så enkelt, at det ikke burde kunne gå galt.

Svar
Ditte 19. april 2014 at 17:38

Den skal være meget blød… :-) Gør evt. dine fingre våde inden du former dejen til kugler.

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram


Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /var/www/thefoodclub.dk/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/instaram_slider.php on line 971