The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

BagværkKage

Søndagssnegl!

af Ditte Ingemann 24. november 2012

Måske disse snegle skal have en plads på morgenbordet imorgen tidlig. De ligner kanelsnegle, men den klassiske remonce er skiftet ud med karamel og peanutbutter, og glasuren med mørk chokolade.

Snegle med karamel & peanutbutter, ca. 12 stk.:

50 g smør
2,5 dl mælk
15 g gær
1 æg
1 spsk sukker
et nip salt
ca. 2 dl groft mel
ca. 5 dl hvedemel

3-4 spsk peanutbutter
3-4 spsk karamel
75 g mørk chokolade

Smelt smørret og hæld mælken i og lad det blive lunt. Opløs gæren i den lune blanding. Rør æg, sukker, salt og groft mel i. Ælt hvedemel i, lidt ad gangen, indtil dejen er glat og blød. Lad dejen hæve i ca. 1 time. Rul dejen ud på et meldrysset bord til en firkant. Smør peanutbutter og karamel jævnt ud over dejen – rul dejen sammen til en rulle, og skær skiver af rullen på ca. 1-2 cm. Sæt stykkerne i en springform eller på en bageplade og lad dem hæve igen i ca. 45 minutter eller til de har hævet op. Bag dem ved 180 grader i ca. 12-15 minutter, eller indtil de er gyldne og gennembagte. Lad dem køle af inden de pyntes med smeltet, mørk chokolade eller med glasur. Drys evt. med en smule hasselnøddeflager.

Spis dem helst, mens de er friske og stadig en smule lune.

Jeg vil lige benytte lejligheden til at vise mit nye, flotte website på ditteingemann.dk, som min meget dygtige og kreative mand har lavet til mig. Jeg er utrolig glad for det, så tjek det endelig ud :-)

Søndagssnegl! was last modified: juli 10th, 2013 by Ditte Ingemann
22 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Foodstyling á la The Food Club
næste
Ny Nordisk Hverdagsmad

Mere af det samme

Chokoladebrownie med frosting

16. marts 2014

Sure cupcakes

30. november 2011

Brød i fad

8. februar 2011

Dejlige dadel-scones

28. august 2012

Kom og smag mine kager!

23. august 2014

TÆRTE MED TAMARIND & BLODAPPELSIN

5. februar 2017

Svenske speltsnurrer

10. februar 2014

I crave chocolate muffins

13. september 2011

Fredagsfranskbrød

2. juli 2011

Fastelavnsboller med vaniljecreme

7. februar 2015

22 kommentarer

Charlotte 24. november 2012 at 18:11

Hej Ditte

Det er en virkelig flot hjemmeside du har fået dig. Tillykke med den. Glæder mig til din kogebog udkommer :)

Hilsen
Charlotte

Svar
Ditte 24. november 2012 at 18:15

Mange tak, Charlotte. Jeg glæder mig også ubeskriveligt meget til bogen udkommer :-)

Svar
Anne 24. november 2012 at 18:18

Øj, hvor lyder karamel/peanutbutter kombinationen helt utilgiveligt god – det må jeg simpelthen prøve idag. Elsker alle sukkerbrøds-kager, især snegle – min søster bagte en omgang med æblesmør her i weekenden, som var helt fantastiske, så nu må det være min tur til at diske op med nogle, og overstående kombination er et fremragende bud :D

– Anne

Svar
Ditte 24. november 2012 at 21:34

Mmm, lækkert med æblesmør :-) måske det står for skud næste gang!

Svar
Birgit Mathiesen 24. november 2012 at 18:54

Hej Ditte
Fantastisk, smuk og eventyrlig hjemmeside du har fået lavet :))
Jeg bliver bare så glad af dine flotte billeder og mega lækkersulten ;o)

Svar
Ditte 24. november 2012 at 21:35

TAK, Birgit! God weekend til dig.

Svar
Marianne Nygaard Larsen 24. november 2012 at 21:23

Mums hvor de snegler ser gode ud.
Glæder mig til din kogebog udkommer, den skal jeg med sikkerhed have fingre i :-)

Svar
Ditte 24. november 2012 at 21:36

Dejlig kommentar – Tak, Marianne ;-)

Svar
Anja 25. november 2012 at 09:13

Utrolig flot hjemmeside! Følger din blog trofast…

Svar
Ditte 25. november 2012 at 09:17

TAK, Anja – dejligt du følger med!

Svar
Christina Wonsbeck 25. november 2012 at 10:18

Mums, det ser lækkert ud! Er sikker på de mætter helt ekstremt :)

Svar
Ditte 25. november 2012 at 10:48

Tak – de er både gode og mættende :-)

Svar
Inger 25. november 2012 at 14:38

Hej Ditte.
TILLYKKE med din nye, flotte hjemmeside – stor ros til både dig og Søren – I er begge så kreative :O))
Din Søndagssnegl er simpelthen ikke til at stå for, lækkert. Det er en kæmpe fornøjelse af følge med på bloggen.

Svar
Ditte 25. november 2012 at 20:57

Tusind tak, kære Inger. Det er så dejligt du læser med!

Svar
Losarinas mor 25. november 2012 at 16:32

Jeg har lige smidt link til Datteren, så håber jeg hun bager denne snegl til mig- på Søndag :)

Svar
Ditte 25. november 2012 at 20:56

Fantastisk ide – håber hun forstår hentydningen :-)

Svar
Ana Cooks 26. november 2012 at 12:03

i am just amazed with your food photography. i can’t stop scrolling upside down!

Svar
Ditte 26. november 2012 at 12:14

Thanks a million – you are so sweet ;-)

Svar
Natalie - nataliechristina 27. november 2012 at 08:49

Ej hvor ser de sygt lækre udddd! Nej nej hvor er det Godt dem må eg lave!!

Svar
Ditte 27. november 2012 at 09:36

De smagte altså også rigtig godt :-)

Svar
Mette 9. januar 2013 at 13:05

Hej

Lyder bare lækkert… jeg er dog lige lidt i tvilv, måske jeg bare er lidt langtsom, men hvilken slags karamel har du brugt? Flydende sirup?

Svar
Ditte 9. januar 2013 at 13:18

Hej Mette, Der er et link i teksten til hvordan du laver karamel og hvis du ikke har mod på at lave det selv, så kan du købe et glas dulce de leche :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen