The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Søde sager

Sunde mandel-brownie kugler

af Ditte Ingemann 7. juni 2015

Almond milk

For et par uger siden lavede jeg en portion mandelmælk, som efterlod en rimelig stor rest mandelpulp – en slags våd mandelmel, som sigtes fra selve mælken. Jeg bryder mig ikke om at smide noget ud, så derfor brugte jeg pulpen til en omgang mandel-brownie-kugler, som blev super LÆKRE. Har du ikke mandelpulp, så fortvivl ikke – erstat pulpen med ca. 75 g mandler. 

{ Mandel-brownie-kugler med citron }
ca. 14-16 stk. 

150 g mandelpulp eller ca. 75 g mandler
150 g medjool dadler, uden sten
25 g god kakaopulver
15 g kokosolie
skal fra 1 øko citron

Kom alle ingredienserne i en blender og blend det hele godt sammen. Rul massen til små kugler og opbevar dem på køl eller i fryseren.

Almond-pulp-brownie-balls

Sunde mandel-brownie kugler was last modified: juni 7th, 2015 by Ditte Ingemann
0 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Cashew Cheesecake
næste
Farverigt festmåltid

Mere af det samme

De kære kokosmakroner

2. juni 2012

mmm, müslibar!

26. februar 2013

Vaffelfest

26. marts 2017

★ Spiselige julegaver ★

18. december 2013

Lagkage med hindbær & saltet dadelkaramel

17. marts 2015

Cookie-kugler

28. juli 2012

Vafler på tre måder

17. august 2018

Sig det med julebiscotti…

19. december 2012

Jordbærsaft

11. marts 2012

Sødt decemberguf

9. december 2013

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen