The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Søde sager

Hurtige havregrynshapsere

af Ditte Ingemann 22. april 2015

Granola bars

Jeg er altid på udkig efter ny inspiration på andre blogs og elsker at teste nye opskrifter. Jeg kastede mig over disse lækre havregrynsbarer forleden, og de blev rigtig gode. Jeg satser på at lave en ny portion næste gang jeg skal ud at rejse og have dem med som en sund snack.

De kan også sagtens bruges som et sødt mellemmåltid eller komme med i madpakken. Opskriften kan du finde på denne fine blog, og det eneste jeg ændrede i opskriften var at udskifte rosiner med gojibær.

Hurtige havregrynshapsere was last modified: april 22nd, 2015 by Ditte Ingemann
2 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Morgendessert
næste
Vaffelburgere

Mere af det samme

LakridsKys

9. marts 2012

mmm, müslibar!

26. februar 2013

Sukkerfri Børnefest

17. juli 2015

Sund banansoftice

23. juli 2016

Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

13. december 2018

Ispinde med knuste jordbær

21. september 2014

Spis dig sund #4

26. juni 2014

Bountykage

26. oktober 2014

De dejligste dadelkugler

2. december 2012

Cashew Cheesecake

31. maj 2015

2 kommentarer

nanna 8. maj 2015 at 13:08

Hej, de ser gode ud, men linket virker ikke!

Svar
Ditte Ingemann 8. maj 2015 at 13:11

Underligt – det virker hos mig…

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen