Jeg er nok typen, der nægter at indse, at sommeren faktisk er ved at være slut. Selvom jeg lige har tilbragt 14 dage på Kreta med sol, sommer og varme, så er jeg på ingen måde klar til kulde og mørke. Derfor har jeg tænkt mig at hylde efteråret med disse sommerlige ispinde, som i princippet kan spises året rundt. Opskriften har jeg lavet til Fit Living, og den kunne findes i deres juli udgave sammen med andre af mine bær-opskrifter.
{ Ispinde med knuste jordbær og kokosmælk, 8 stk. }
200 g friske jordbær (der kan bruges frosne jordbær, som er optøet)
2 spsk sukrin melis, flormelis eller honning
1 dåse alm. kokosmælk
saft fra 1 lime
½ tsk ren vaniljepulver
3 spsk sukrin melis, flormelis eller honning
Mos jordbær godt sammen med flormelis til en tyk grød.
Rør kokosmælk, limesaft, vanilje og flormelis godt sammen og smag til.
Fordel en spsk af jordbærblandingen i bunden af 8 ispinde-forme, hæld kokosmælk-blandingen over og fyld formene 2/3 op. Kom en smule mere jordbær i formene og top med resten af kokosmælken.
Stil dem på frost i mindst 3-4 timer, eller indtil de skal serveres.
TIP: Hvis ispindene er svære at få ud af formene, så vent nogle minutter eller hold dem under det varme vand i kort tid, indtil de løsner sig fra formen.
2 kommentarer
De ser simpelthen så vidunderligt fristende ud. På mange måder hader jeg at følge dig, fordi jeg altid bliver fristet til at smide alt hvad jeg har i hænderne og flyve i køkkenet. Tiden er aldrig rigtigt til det så jeg har endnu alle dine gode opskrifter til gode men et ål efterhånden ligge liiige om hjørnet for mig at springe ud i det … Tak for en fantastisk madblog
Ha ha, hvor er du sød. Jeg er rigtig glad for, at du kan lide min blog og læser med. TAK :-)