The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Dessert

Cheesecake i glas

af Ditte Ingemann 6. november 2013

cheesecake i glas

I dag står i afslapningens tegn, og jeg drømmer lidt om at have et stykke cheesecake ved min side. Det er efterhånden et stykke tid siden jeg lavede denne nemme cheesecake i glas, men jeg deler den alligevel, på trods af at jordbærsæsonen desværre er slut. Jordbærrerne kan skiftes ud med andre typer af bær eller frugt. 

cheesecake med jordbær

I går havde jeg fornøjelsen af en tur til Århus, hvor jeg skulle holde et foredrag på Danmarks Journalisthøjskole for en flok madskribenter, og fortælle lidt om mit liv som blogger, hvordan jeg bruger min blog, og hvad bloggeriet har ført med sig. Mit oplæg var blot en lille del af et tre dages kursus arrangeret af Anders Lange og Anne Hjernøe. Jeg har aldrig holdt oplæg før, og på trods af mange nerver, var det en rigtig god oplevelse og kursisterne virkede oprigtigt interesserede i min lille blog. Derfor bruges dagen i dag på at slappe af, besvare mails, blogge og drikke en masse kaffe.

Cheesecake i glas, 2 pers.:

4 fuldkorns Digestive kiks
2 spsk speltflager
1 spsk mandelflager
1 spsk kokosolie

200 g mascarpone
2 spsk yoghurt naturel
2 spsk flydende honning
1 tsk ren vaniljepulver
skal fra 1/2 øko citron
ca. 10 friske jordbær

Knus kiksene let, og kom dem på en varm pande sammen med speltflager, mandelflager og kokosolie. Rist blandningen et par minutter til det hele er sprødt – tag panden af varme og lad det køle helt af.
Rør mascarpone og yoghurt sammen med honning, vanilje og citronskal. Smag det til.

Fordel kikseblandingen i små forme eller glas, og kom ostecremen ovenpå. Slut af med masser af friske jordbær eller frugt, og drys til sidst med en smule kikseblanding.

Nem cheesecake

Cheesecake i glas was last modified: november 6th, 2013 by Ditte Ingemann
15 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Kähler konkurrence #2
næste
Lyserøde cupcakes

Mere af det samme

Ølkage!

13. juni 2012

Søde sommerdesserter

3. august 2015

Tiramisu med et twist

12. januar 2013

Flødebolle-fest

7. april 2013

Pæretærtetid

30. oktober 2011

Kirsebær Mess

9. juli 2012

Sund regnbueis

22. maj 2014

Tobias’ dadeldrømme

15. december 2015

Min mærkelige marengs

18. juni 2012

Rødbedecupcakes med pastinak & valnødder

15. september 2012

15 kommentarer

Madhavi 6. november 2013 at 12:06

You are awesome. Love your blog! Hilsen fra Hamburg! xxx Madhavi

Svar
Ditte 6. november 2013 at 13:22

Thank you so very much :-)

Svar
A + K = ♥ 6. november 2013 at 14:17

Cheesecake er så sødt, når det serveres i glas – lyder lækkert med mascaponen!

– Anne

Svar
Ditte 8. november 2013 at 08:58

Tak, Anne :-)

Svar
Emilie 6. november 2013 at 16:47

Mums, det ser smadder lækkert ud!

Svar
Ditte 8. november 2013 at 08:59

TAK – det smagte også smadder godt!

Svar
ísbjörg 6. november 2013 at 17:03

Jeg plejer at blande flormelis, citronsaft, vanilje, Philadelphia og lidt flødeskum til no-bake cheesecakes, det er også super lækkert. Men det kan være, jeg skal prøve honning/marscapone blandingen næste gang! :-)

Svar
Ditte 8. november 2013 at 08:59

Lyder lækkert med en smule flødeskum, for at gøre ostecremen en smule “lettere” :-)

Svar
Tina Hoffbeck 6. november 2013 at 20:46

Godaften.

Guf sidder og er lækkersulten, spiste lidt mint chokolade og tænkte så at google lidt.
Faldt over din dejlige blog. Ser skønt ud med den nemme ostekage.
Min datter er den som forsøger sig med bagekunst her i huset, så hun får lov.
Du er velkommen hvis du har tid på http://www.mariahoffbeck.blogspot.com
Der er en fin Giveaway denne måned:-)

Tak for din ostekagetip:-)
Tina

Svar
Marian 7. november 2013 at 08:03

Hvor sjovt jeg har en opskrift, der minder supermeget om denne :)
Og endnu sjovere – jeg havde faktisk overvejet at gå på det kursus i Århus på Journalist Højskolen. Godt gået…. er sikker på, at du holdt et fantastisk oplæg!

Svar
Ditte 8. november 2013 at 07:20

Tak, Marian – det kunne have været så fedt at deltage i kurset – tror det var nogle gode og spændende dage. Det bliver vist afholdt igen til sommer ;-)

Svar
Louise Kofoed 8. november 2013 at 08:53

Jeg tror lige, jeg skal have karantæne fra din blog resten af weekenden – ellers forudser jeg et massivt overforbrug af dine desserter! ;) Godt fundet på og flot stylet!

Svar
Ditte 8. november 2013 at 08:58

Åh nej – bliv endelig hængende ;-) Tak fordi du kigger med – god weekend.

Svar
Louise Kofoed 8. november 2013 at 09:08

Tak i lige måde :)

Svar
Anna 20. april 2014 at 10:51

Jeg søgte efter opskrifter på lidt ekstra godbidder og faldt over din side ved en tilfældighed. Hvor ser det lækkert ud her til foråret. Min knægt på 8 sagde også “Uhmm…” og det er gode tegn. Jeg vil prøve den til næste grill dag på terrassen.

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen