The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcher

Pressemøde hos Price

af Ditte Ingemann 2. december 2011

Hele Danmarks darlings, Brdr. Price, afholdte i går en pre-åbning i forbindelse med deres nye restaurant, som åbner i dag, fredag d. 2. december. Jeg var inviteret indenfor til et smugkig i restauranten og i køkkenet og jeg må indrømme, at det lover rigtig godt. 

Brdr. Price var som altid charmerende, veltalende og hjertelige. Der blev serveret masser af champagne og små lækre smagsprøver indeholdende smør, ja faktisk en hel lille smørmenu. Brdr. Price har ifølge dem selv lavet et menukort bestående af enkelte retter, men med et twist. De har alt lige fra kaviar til bankekød og alle retter er enestående, med råvarer af høj kvalitet. Deres signaturret er Coq au vin, som jeg ser frem til at smage når jeg senere på måneden skal tilbage i restauranten og spise mig igennem deres meget appetitlige menukort.

Restauranten er utrolig smuk, elegant og gennemført, hvilket kun er forventeligt af de to herrer. Restauranten er opdelt i to afdelinger, spisestuen og spisekøkkenet. I spisekøkkenet sidder gæsterne tæt på køkkenet og kan følge med i deres bestilling. Der serveres lidt enklere retter og stemningen er mere uformel. I spisestuen kan man få lidt ekstra, både hvad angår maden og indretningen. På væggene hænger smukke kunstværker og gamle køkkenredskaber og uanset hvor blikket lander, er der noget spændende og nyt at kigge på.

Jeg glæder mig allerede til mit næste besøg hos Restaurant Brdr. Price – jeg er sikker på, at de ikke skuffer.

Læs mere om Restaurant Brdr. Price. 

Pressemøde hos Price was last modified: juli 14th, 2013 by Ditte Ingemann
3 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Sure cupcakes
næste
Wok amok

Mere af det samme

Mellem Himmel og Bord

13. juni 2016

Årets mandelgave

22. november 2018

Søndag på Riccos

24. oktober 2011

Restaurant Brdr. Price

21. december 2011

Uden mad & drikke duer Roskilde ikke…

5. juli 2013

Simple Raw

20. februar 2012

Tips til bedre madfotografi

10. september 2018

7 år – så ved man et...

28. juli 2017

Mobile madminder

12. maj 2013

Copenhagen Cooking

25. juli 2014

3 kommentarer

Marian 2. december 2011 at 10:58

Hvor er du heldig – det ser jo så fint ud! Det skriver jeg på min to-taste-liste til næste KBH visit…

God weekend…

Svar
Birgit Mathiesen 2. december 2011 at 11:32

Ja Ditte, du er godt nok bare super heldig, sikke en fed oplevelse :O))
Det må vi altså også bare prøve at opleve, det kan jo kun blive en fornøjelse, altså hvis vi får rigeligt med smør :))
Mon det er overvældende dyrt???
Glæder mig til at høre nærmere, når både du og manden har været der og spise med Price for to ;O)
Knuss..

Svar
Ditte 3. december 2011 at 15:59

Ja, jeg er heldig med sådan en fornem invitation. Jeg skal nok melde tilbage når jeg prøvet at spise der “rigtigt” :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen