The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcher

Årets mandelgave

af Ditte Ingemann 22. november 2018

Lad mig præsentere årets mandelgave; Cabbage Karma – mit økologiske kålkrydderi, som jeg har udviklet i samarbejde med Mill & Mortar. Drop marcipangrisen, chokoladekringlerne og kattetungerne… og køb en god gave, som er brugbar og velsmagende og sikkert passer ind i budgettet for mandelgaver :-) Du kan købe Cabbage Karma i min shop – og jeg sørger for at pakke den ind for dig…. nemmere bliver det vist ikke!

Køb Cabbage Karma her

PS. Jeg er så stolt over, at mit krydderi er blevet taget så godt imod ude i butikkerne – faktisk har jeg netop fået at vide af Mill & Mortar, at Cabbage Karma er i top 5 af bedst sælgende krydderiblandinger, siden den udkom – JUHUUUUUUUU!

Årets mandelgave was last modified: november 22nd, 2018 by Ditte Ingemann
2 kommentarer
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Spicy rosenkål med Cabbage Karma
næste
Køb mit keramik

Mere af det samme

Mellem Himmel og Bord

13. juni 2016

Tips til bedre madfotografi

10. september 2018

Tadaaaa, min helt egen mulepose

29. oktober 2018

Farvede påskeæg

5. april 2015

Året der gik, 2017

1. januar 2018

Vil du spise hos mig?

3. juni 2017

Sushi in the sky with….

21. august 2011

En sommer update

9. august 2018

Big Burger Book

8. oktober 2014

Mandler i Saltbad

11. november 2011

2 kommentarer

Inger 22. november 2018 at 19:26

Jeg siger også JUHUUUUU! Det er SÅ FLOT, Ditte! Vi elsker dit lækre krydderi – og ja, det er da helt klart Årets mandelgave :-)

Svar
Ditte Ingemann 23. november 2018 at 17:19

Tusind tak – jeg er så glad for at du kan lide Cabbage Karma! Rigtig god weekend. Kh Ditte

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

  • Kodak passage  thanks to moustafaelrefaey  denmarkinegypt for some
  • AlHakim Mosque
  • Colors of Cairo
  • Good morning from CAIRO
  • Shopping in Cairo  annemad denmarkinegypt  moustafaelrefaey
  • Working in Cairo for the next couple of days with
  • Dinner for one Efter jeg mistede min mand troede jeg
  • reklame  Godmorgen! Min morgenrutine bestr i at jeg hver
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen