The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcher

Årets mandelgave

af Ditte Ingemann 22. november 2018

Lad mig præsentere årets mandelgave; Cabbage Karma – mit økologiske kålkrydderi, som jeg har udviklet i samarbejde med Mill & Mortar. Drop marcipangrisen, chokoladekringlerne og kattetungerne… og køb en god gave, som er brugbar og velsmagende og sikkert passer ind i budgettet for mandelgaver :-) Du kan købe Cabbage Karma i min shop – og jeg sørger for at pakke den ind for dig…. nemmere bliver det vist ikke!

Køb Cabbage Karma her

PS. Jeg er så stolt over, at mit krydderi er blevet taget så godt imod ude i butikkerne – faktisk har jeg netop fået at vide af Mill & Mortar, at Cabbage Karma er i top 5 af bedst sælgende krydderiblandinger, siden den udkom – JUHUUUUUUUU!

Årets mandelgave was last modified: november 22nd, 2018 by Ditte Ingemann
2 kommentarer
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Spicy rosenkål med Cabbage Karma
næste
Køb mit keramik

Mere af det samme

Food Club på Facebook & Instagram

31. juli 2012

Madblog hos Alt for damerne

17. august 2013

Restaurant Brdr. Price

21. december 2011

Min uge i mad

4. februar 2018

Skåne Gastro Week

8. maj 2015

Sushi in the sky with….

21. august 2011

Gode nødder

27. november 2015

Spis dig sund – afslutning

27. juni 2014

Mandler i Saltbad

11. november 2011

Smagen af Samsø

15. august 2011

2 kommentarer

Inger 22. november 2018 at 19:26

Jeg siger også JUHUUUUU! Det er SÅ FLOT, Ditte! Vi elsker dit lækre krydderi – og ja, det er da helt klart Årets mandelgave :-)

Svar
Ditte Ingemann 23. november 2018 at 17:19

Tusind tak – jeg er så glad for at du kan lide Cabbage Karma! Rigtig god weekend. Kh Ditte

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen