The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

AftensmadSalatVegetar

Grøn sommermad

af Ditte Ingemann 31. juli 2014

sommermad-1

Forleden var sådan en rigtig tøm-køleskabet-til-aftensmad-dag, og på magisk vis endte det med at blive et helt festmåltid. Jeg lavede en grøn kartoffelsalat med friske ærter, og grillede agurker med mynte og chili – det blev serveret til et stykke grillet laks. 

Grøn kartoffelsalat, 4 pers.:

400 g nye, kogte kartofler
1,5 dl friske ærter, bælgede
1 rødløg, finthakket
1 hjertesalat
bredbladet persille eller andre krydderurter

2 spsk olivenolie
skal fra 1 øko citron
havsalt og sort peber

Skær kartoflerne ud i mindre stykker og bland dem med ærter, løg, blade af hjertesalat og hakkede urter. Vend olie, citronskal, salt og peber i salaten og servér gerne salaten lun. Hvis du har en rest feta, så smuldr den udover salaten.

Grillede agurker, 4 pers.:
Agurker
frisk mynte
havsalt
chiliflager

Skær agurkerne ud i passende stykker og grill dem på en varm grillpande eller grill i ca. 2-3 minutter, indtil agurkerne har fået grillstriber. Læg agurkerne på et fad og drys med hakket mynte, salt og chiliflager.

sommermad

Grøn sommermad was last modified: juli 31st, 2014 by Ditte Ingemann
2 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
4 års fødselsdag
næste
Guide til Istanbul

Mere af det samme

Sommerpizza med pesto

14. august 2012

Grøn Mandag / Auberginesalat med figner

12. september 2016

Wok With Me

16. maj 2011

Stegte madbananer

11. marts 2016

galette au fromage de chèvre

28. januar 2012

Sprøde tundeller og smuk figensalat

29. oktober 2012

Super Salat

23. januar 2013

Spicy rosenkål med Cabbage Karma

9. november 2018

Spis dig sund – afslutning

27. juni 2014

Grillet dorade med knuste kartofler

14. august 2015

2 kommentarer

Mie 1. august 2014 at 07:28

Det ser så lækkert ud! Hvor er tallerken og fad fra?

Svar
Ditte Ingemann 1. august 2014 at 08:21

De er købt på loppemarkeder… :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram


Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /var/www/thefoodclub.dk/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/instaram_slider.php on line 971