Så er Keld genopstået. Han genopstod i påsken, hvor det jo før er sket, at “personer” genopstår. Udover at jeg nu, takket være min søde kollega, har en ny surdej, har jeg også formået at bage det mest fantastiske brød med den… Keld har atter gjort mig til en glad pige og jeg føler mig nu ikke længere som en surdejsfiasko!
Jeg har bakset en video sammen i påsken, dog er filmstjernen aka. brød i fad, bagt uden surdej. Jeg vil snarest prøve at lave et indlæg om min vidunder-surdej, men indtil da, må I nøjes med denne video.
Opskrift og fremgangsmåde kan ses her og her.
Husk også at tjekke Blogpaper ud – jeg har været så heldig at skrive et indlæg til det seje online-magasin om morgenmad og grød. Mit indlæg, billeder og opskrift på Blogpaper kan ses her.
11 kommentarer
Såååå flot video du har fået lavet (:
Og hvor ser brødet bare godt ud!
/Maria Silje
Kig forbi min blog og deltag i konkurrencen (:
Mange tak ;-)
Hej Ditte
Fedt at Keld er genopstået. Jeg har også gang i en surdej herhjemme (nu et par måneder gammel her, men kommer fra en ven, der har haft sin”Keld” i flere år. Er også helt oppe at ringe over surdejsbrød!
Virkelig et smukt indlæg til blogpaper, du har fået lavet. Men dine billeder er altså også højst magasinværdige!
Hej Julie, tusind tak for din søde kommentar. Fedt at du også har held med surdejen. Jeg håber ikke min dør fra mig igen, men indtil videre er jeg optimistisk :-) Brødet smager nemlig så skønt med surdej!
Gooooodt! Længe leve Keld
Ja, længe leve Keld – hvis han får et langt og sundt liv, kan det være, at du skal overtage noget af ham ;-)
Når først det kører, er surdej helt fantastisk – jeg har haft min siden 2005 og da jeg fik den af en veninde fortalte hun, at den faktisk var fra hendes mor og at den var over 20 år gammel – fantastisk!!! og lidt underligt at tænke på – så vil mikroskopiske dele jo være over 25 år ;)
Det er uroligt, at de kan leve så længe – håber min overlever. Sig endelig til, hvis du har et fif :-)
Hej Ditte
Jeg har været inde og kigge på begge brødopskrifter du linker til her. Hvorfor skal der honning i den ene opskrift og ikke i den anden?
Mvh Tina
Det skal der, fordi jeg næsten altid eksperimenterer med mine brødopskrifter. Derfor har jeg prøvet et brød med og et uden honning :-) Der var dog ikke forskel i hverken smag eller konsistens!
Kan manitoba brød fryses?