The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Bagværk

Baking Bread

af Ditte Ingemann 10. april 2012

Så er Keld genopstået. Han genopstod i påsken, hvor det jo før er sket, at “personer” genopstår. Udover at jeg nu, takket være min søde kollega, har en ny surdej, har jeg også formået at bage det mest fantastiske brød med den… Keld har atter gjort mig til en glad pige og jeg føler mig nu ikke længere som en surdejsfiasko!

Jeg har bakset en video sammen i påsken, dog er filmstjernen aka. brød i fad, bagt uden surdej. Jeg vil snarest prøve at lave et indlæg om min vidunder-surdej, men indtil da, må I nøjes med denne video.

Opskrift og fremgangsmåde kan ses her og her.

Husk også at tjekke Blogpaper ud – jeg har været så heldig at skrive et indlæg til det seje online-magasin om morgenmad og grød. Mit indlæg, billeder og opskrift på Blogpaper kan ses her.

Baking Bread was last modified: juli 11th, 2013 by Ditte Ingemann
11 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Manitoba
næste
Perlespelt – halloumi – ramsløg

Mere af det samme

Brændende rugbrød

22. april 2012

Sprøde scones med lakrids & karamel

7. marts 2012

Nøddemuffins med squash

16. april 2017

Spelt-snurrer med birkesfyld

1. december 2015

Pixi bager grønne kager // Chokobedekage

11. december 2017

Brød i hævekurv

2. februar 2012

Knækbrød i stjerneform

27. november 2011

Kokosbrød med banan

27. marts 2016

Mit Morgenmadsbrød

31. marts 2013

…..hvis jeg ingen boller får, så laver...

3. februar 2011

11 kommentarer

Maria Silje 10. april 2012 at 21:26

Såååå flot video du har fået lavet (:
Og hvor ser brødet bare godt ud!

/Maria Silje
Kig forbi min blog og deltag i konkurrencen (:

Svar
Ditte 10. april 2012 at 21:28

Mange tak ;-)

Svar
Julie/Gane&Gaffel 11. april 2012 at 06:23

Hej Ditte
Fedt at Keld er genopstået. Jeg har også gang i en surdej herhjemme (nu et par måneder gammel her, men kommer fra en ven, der har haft sin”Keld” i flere år. Er også helt oppe at ringe over surdejsbrød!
Virkelig et smukt indlæg til blogpaper, du har fået lavet. Men dine billeder er altså også højst magasinværdige!

Svar
Ditte 11. april 2012 at 07:28

Hej Julie, tusind tak for din søde kommentar. Fedt at du også har held med surdejen. Jeg håber ikke min dør fra mig igen, men indtil videre er jeg optimistisk :-) Brødet smager nemlig så skønt med surdej!

Svar
SilleDottykay 11. april 2012 at 14:21

Gooooodt! Længe leve Keld

Svar
Ditte 11. april 2012 at 17:23

Ja, længe leve Keld – hvis han får et langt og sundt liv, kan det være, at du skal overtage noget af ham ;-)

Svar
Walkinrunout 14. april 2012 at 05:43

Når først det kører, er surdej helt fantastisk – jeg har haft min siden 2005 og da jeg fik den af en veninde fortalte hun, at den faktisk var fra hendes mor og at den var over 20 år gammel – fantastisk!!! og lidt underligt at tænke på – så vil mikroskopiske dele jo være over 25 år ;)

Svar
Ditte 14. april 2012 at 06:03

Det er uroligt, at de kan leve så længe – håber min overlever. Sig endelig til, hvis du har et fif :-)

Svar
Tina 15. april 2012 at 07:27

Hej Ditte
Jeg har været inde og kigge på begge brødopskrifter du linker til her. Hvorfor skal der honning i den ene opskrift og ikke i den anden?

Mvh Tina

Svar
Ditte 15. april 2012 at 08:00

Det skal der, fordi jeg næsten altid eksperimenterer med mine brødopskrifter. Derfor har jeg prøvet et brød med og et uden honning :-) Der var dog ikke forskel i hverken smag eller konsistens!

Svar
Karen borup 29. september 2017 at 09:09

Kan manitoba brød fryses?

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen