The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Dessert

Cheesecake med peanut butter og saltet karamel

af Ditte Ingemann 16. januar 2014

peanutbutter-cheesecake

Juhuuuu, så lurer fredagen lige om hjørnet, og nu holder jeg altså snart weekend! I den anledning vil jeg skynde mig at dele denne opskrift, som jeg næsten havde glemt. Hvis der er plads til lidt forkælelse i denne weekend, så er denne lille dessert med cheesecake, peanut butter og karamel et glimrende valg. 

cheesecake i glas

cheesecake med karamel 

Peanut butter cheesecake i glas, 4 pers.: 
Inspiration fundet fra denne fine blog.

Creme:
200 g flødeost, naturel
1,5 dl fløde
ca. 4 spsk honning
1 tsk ren vaniljepulver
80 g smooth peanut butter

Crunch:
75 g havregryn
25 g alm. mandelmel
40 g smør eller kokosolie

Topping:
ca. 8 tsk karamel/dulce de leche
2 spsk jordnødder, hakkede
havsalt

Pisk alle ingredienserne til cremen sammen, og smag den til – cremen skal være luftig og cremet. Kom havregryn, mandelmel og smør på en pande, og rist indtil blandingen er gylden og sprød – tag det af panden og lad det køle af.

Fordel creme og crunch i lag i enten små skåle eller glas. Fordel 2 tsk karamel, hakkede jordnødder og et drys salt på toppen af hver dessert. Stil dem på køl i min. 1 time inden servering. Dessert kan sagtens laves dagen før den skal serveres.

peanutbutter cheesecake

peanut-cheesecake

Cheesecake med peanut butter og saltet karamel was last modified: januar 16th, 2014 by Ditte Ingemann
14 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Mine salater
næste
Vaniljevafler med quinoa & banan

Mere af det samme

Kirsebær Mess

9. juli 2012

TÆRTE MED TAMARIND & BLODAPPELSIN

5. februar 2017

Kys med kakao!

13. april 2013

Efterårstærte med æble & karamel

8. november 2012

Konfekt med tahin

19. august 2015

Citronkage aka. Citronmåne

9. juli 2013

4 års fødselsdag

28. juli 2014

Fastelavnsboller med vaniljecreme

7. februar 2015

Sommerlig koldskål med citron ★

8. juli 2014

3 retters menu (low carb)

1. april 2015

14 kommentarer

Ida 16. januar 2014 at 15:21

Mine tænder løber i vand, det lyder SÅ lækkert! Og så er alt serveret i glas bare pænere :)

Svar
Ditte 16. januar 2014 at 15:24

Lige præcis – jeg er helt enig med dig!

Svar
Fru Kofoeds Køkken 16. januar 2014 at 18:01

Jeg har gået og haft lyst til cheesecake i flere dage – og så ser jeg lige denne her, mens jeg sidder i bussen på vej hjem fra arbejde! Pyh, det er næsten ikke til at bære, den ser SÅ lækker ud! :-)

Svar
Ditte 16. januar 2014 at 19:29

Åh nej… din stakkel. Men du må i gang med denne opskrift – jeg kan varmt anbefale den :-)

Svar
Bettina Skindstad Ebert 16. januar 2014 at 22:34

Mums, det ser lækkert ud. Og du tager nogle virkelig flotte og inspirerede billeder :)

Svar
Ditte 16. januar 2014 at 22:48

Tusind tak :-)

Svar
A + K = ♥ 17. januar 2014 at 12:41

Lyder alt for godt, det der kunne snildt blive min nye favoritdessert – cheesecake og peanutbutter i en + nøddecrunch. Puh det lyder lækkert.

– Anne

Svar
Ditte 17. januar 2014 at 12:48

Den er rigtig god – håber du vil teste den og den falder i din smag :-)

Svar
PysselMoster 18. januar 2014 at 07:36

Åhhh … vilken härlig blogg du har! Vackra bilder och härliga färger, precis vad jag behöver så här i vintermörkret!
Hittade hit via ett foto på Instagram och nu kommer jag att komma tillbaka hit igen!
Vi ses!
:-)

Svar
Ditte 18. januar 2014 at 10:14

Tusind tak – hvor er det dejligt du har fundet min blog :-) God weekend!

Svar
Kristine 5. februar 2014 at 20:26

Nej nej, hvorfor finder jeg først din blog nu ??
Får jo mega travlt de næste mange uger med alle de vildt lækre opskrifter der ligger her.
Første projekt må være disse dessertkager, der bare ser ultra lækre og smukke ud.

Svar
Ditte 5. februar 2014 at 20:47

Tak for din kommentar – dejligt du har fundet frem til min blog :-)

Svar
Monica 29. april 2014 at 22:00

Hej Ditte
Hvor har du de fine glas fra? Og kan de tåle at komme i ovnen?
Kh. Monica

Svar
Ditte 29. april 2014 at 22:04

De er købt i et supermarked i Austin, Texas :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen