The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Bagværk

Knækbrødssulten?

af Ditte Ingemann 7. august 2011

Her er min version af nogle fantastisk nemme knækbrød. Ordet knækbrød er egentlig bare ret kedeligt og det leder ikke ligefrem tankerne hen på noget lækkert og velsmagende, men når det kommer til stykket er jeg vild med knækbrød. Jeg synes det er muligt at købe nogle rimelig gode knækbrød, men hvis man først prøver at bage dem selv, er det slut med købe knækkere!

Mine knækbrød kan varieres som man lyster. Denne gang bagte jeg dem med solsikkekerner og græskarkerner, men man kan jo komme hørfrø, sesamfrø og andre frø og kerner i.

Dittes knækkere, ca. 12-15 små knækbrød:

60 g. kerner – vælg dine favorit kerner og frø
75 g. havregryn, finvalset
75 g. grahamsmel
1 tsk. salt
1 dl. vand
1 tsk. bagepulver
1 spsk. olivenolie

1 æg til at pensle med

Kom havregryn, mel, frø, kerner salt og bagepulver i en skål og tilsæt vand og olie. Rør det hele godt sammen – dejen skal være en smule klistret.

Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir og rul dejen indtil ca. 3 mm. Fjern det øverste stykke papir og skær dejen ud i passende knækbrødsstørrelse. Læg dem på en bageplade med papir. Pensl dem med æg og drys evt. med frø eller kerner.

Bages i ca. 20 minutter ved 200 grader – hold øje!

Knækbrødssulten? was last modified: juli 15th, 2013 by Ditte Ingemann
2 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Favoritter fra fantastiske Jylland
næste
Kyskager med choko- mandelhemmelighed

Mere af det samme

Guide til surdej

4. marts 2017

The Food Club – nu uden surdej

25. marts 2012

Banankage med kanel & mørk chokolade

24. januar 2017

Mit Morgenmadsbrød

31. marts 2013

Surdejs-nirvana

21. april 2012

Mit yndlings-bagværk…

8. marts 2013

Fabelagtige fastelavnsboller

7. februar 2012

Brød i fad

8. februar 2011

Semlor med amaretto-creme

27. februar 2014

Foccaciabrød med surdej

21. juni 2012

2 kommentarer

Maria T 19. oktober 2012 at 06:00

Mmm – prøvede denne nemme opskrift på knækbrød i går, og de blev SÅ gode. Haps!

Svar
Ditte 19. oktober 2012 at 06:50

Jep, de er nemlig super nemme og meget bedre end købte knækbrød!

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen