The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Konkurrence

Konkurrencetid: Vind mad til 2 dage!

af Ditte Ingemann 24. oktober 2013

Mad til 2 dage

Konkurrencen er slut – vinderen blev Christina Andersen. TILLYKKE.

Mette Mølbak, madredaktør på ALT for damerne, er netop lige udkommet med hendes første kogebog “Mad til 2 dage, og jeg har været så heldig at få lov til at udlodde et eksemplar af hendes bog. 

Mette Mølbak

Det kan for rigtig mange være svært at finde på nye, spændende retter i den travle hverdag, men i Mette’s nye bog kommer hun med inspiration til hverdagsmaden. Hun giver sit bud på hvordan du nemt kan lave mad til to dage ad gangen, uden at du af den grund spiser det samme to dage i træk, og – ikke mindst – uden at der går kedelig restemad i den. Bogens opskrifter byder på både kylling, kød, fisk og grønt, men fælles for dem er, at de er udviklet, så du på kort tid kan forvandle bestanddelene fra gårdsdagens aftensmad til et nyt lækkert hjemmelavet måltid. Det kunne være braiseret lammeskank, som med få kneb kan forvandles til hjemmelavet sharwarma, eller citron-kylling med rodfrugter, som trylles om til kyllingesalat med rød grape, valnødder og avocado.

Ny bog

Hvis du har lyst til at få fingrene i denne dejlige bog, så smid en kommentar i kommentarfeltet og fortæl mig, hvad din favorit-restemad er. Jeg trækker en vilkårlig vinder mandag d. 28.10 kl. 20.

Konkurrencetid: Vind mad til 2 dage! was last modified: oktober 28th, 2013 by Ditte Ingemann
347 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Så mødes vi igen, Hr. Græskar
næste
Min Morgenmadsmission

Mere af det samme

VIND BILLETTER TIL TAVERNA POP UP RESTAURANT

15. maj 2017

Vind Salater fra The Food Club

27. marts 2013

Vind min kagebog (e-bog)

16. maj 2014

Konkurrence – Big Burger Book

21. november 2014

Konkurrence #3 – The Oak Men

6. marts 2013

Vind kombucha smagekasse

18. juni 2016

Vind bogen Uden smør og fløde

15. januar 2016

Kähler konkurrence

10. februar 2013

Vind MK Løbecamp

12. juli 2016

Vind Fiskebogen

26. januar 2015

347 kommentarer

Stine Foged Tygesen 24. oktober 2013 at 16:41

Rigtig mange af vores rester er super-go’e til at smide på en pizzabund. Der er uendelige muligheder.

Svar
Mathilde Pedersen 24. oktober 2013 at 16:41

Min favorit-restemad er en klassiker; biksemad – jeg kan finde på at lave en ret kun med henblik på at det skal laves til biks dagen efter – man kan bruge alt kylling, oksekød eller klassikeren med svinekød også pålæg der lige har ligget lidt forlænge i køleskabet kan komme med :) og så selvfølgelig med et par spejlæg til – velbekomme.

Hilsen Mathilde

Svar
Caroline Lindberg 24. oktober 2013 at 16:54

Jeg elsker elsker elsker suppe :) Både 1., 2. og 3. dagen :) Det er altid godt, især i denne sæson!
Frikadeller er nu også altid gode at spise dagen efter :P

Svar
Susse Kaspersen 24. oktober 2013 at 16:59

Min favorit er helt klart Chili con Carne – den bliver kun bedre på 2. dagen!

Svar
Lisa Andersen 24. oktober 2013 at 17:02

Til tider når man ikke har penge til andet synes jeg det kan være sjovt at finde rester af grøntsager mm. i køleskabet og skabe og så lave noget impulsivt ud fra det. Det bliver dog ofte bare til en enkelt suppe eller noget sammenlagt i et fad og så ind i ovnen :)

Svar
Simone 24. oktober 2013 at 17:03

Min favorit restemad, er af en mærkelig grund, hjemmelavet pizza. Jeg elsker kold hjemmelavet pizza ;)

Svar
TineLee 24. oktober 2013 at 17:05

Jeg er generelt en stor fan af rester, da jeg kunne spise varm mad både morgen, middag og aften! Men jeg kan ekstra godt lide når der er rester fra en oksefilet, da det er super lækkert at anvende i en asiatisk salat med oksekød eller i en nudelret med sesam og peanuts.

Svar
Nina 24. oktober 2013 at 17:06

Risengrød! Kan ellers ikke lide risengrød, men det kan mine børn, og jeg er til gengæld helt vild med klatkager. Enten med masser af citron og sukker og måske lidt nødder, eller også med hjemmelavet syltetøj, helst af jordbær eller solbær. Mums!

Svar
Eline 24. oktober 2013 at 17:06

Jeg er ret glad for tærter og herhjemme bliver de tit brugt til en gang ryd-køleskabet-mad.

Svar
Dorthe 24. oktober 2013 at 17:08

Waow, den vil jeg gerne vinde! Min mest brugte reste-ret er kylling; kan spises kold,varm, i gryderetter, salater – uendelige muligheder :-)

Svar
Amalie Christiansen 24. oktober 2013 at 17:09

Jeg er vild med rispapirsruller! Det er en perfekt måde at bruge kød, grøntsags- og ris/couscous/bulgur rester på. Dertil laver jeg en dyp af peanutbutter, soya, limesaft, sweet chili sauce, ingefær og hvidløg. Hurtigt, nemt og lækkert :)

Svar
Sofie 24. oktober 2013 at 17:09

Der må jeg nok sige pizza:-) faktisk synes jeg pizzaen smager endnu bedre dagen efter man har lavet den;-)

Svar
Stine Schmidth 24. oktober 2013 at 17:09

Mit yndlingsyndlingsyndlings restemad er kyllingetærte med chili, ingefær og kokosmælk (mm). Smagen intensiveres og så er det snasket og lækkert!

Svar
Linnea 24. oktober 2013 at 17:09

Chili con carne-rester kan bruges til SÅ meget forskelligt, og jeg er vild med det! :-D

Svar
Cathrine Fischlein 24. oktober 2013 at 17:10

Mums – En lækker bog :D

Svar
Rebecca Mouritsen 24. oktober 2013 at 17:11

Ej hvor lyder det spændende! I øjeblikket er det stir-fry med alt godt fra køleskabet + fryser grønt.

Svar
Katja Engel 24. oktober 2013 at 17:14

Min favorit er pasta med kødsauce der laves til lasagne eller pizza med kødsauce og pølser eller pitabrød med salt og kødsauce. Ja og hvis der er meget pasta tilbage så bruges det til pasta salat og frikadeller.

Svar
Jacob 24. oktober 2013 at 17:15

Min favorit er kødsovs, kan bruges på dag 1 til pasta og så dag 2 f.eks til ris. eller mange andre ting.

Svar
Anne 24. oktober 2013 at 17:15

Pizza !!! :)

Svar
Leila 24. oktober 2013 at 17:15

Synes det lyder som en super bog, er virkelig ikke særlig god til at være kreativ når det kommer til restemad, desværre. Elsker dog at lave madpandekager, hvis jeg har en rest kødsovs.

Svar
Sarah Pedersen 24. oktober 2013 at 17:16

kyllinge suppe. Oftest bliver suppe bare bedre dagen efter

Svar
Mikala 24. oktober 2013 at 17:16

Indisk Kikaerte/aubergine Curry med Coriander dip… smager BEDST dagen efter!!!

Svar
Katrine 24. oktober 2013 at 17:16

Det må klart være chili con carne, som på andendagen fungerer perfekt i en wrap eller et pitabrød!

Svar
Olivia Aaberg 24. oktober 2013 at 17:18

Uhhh, det må blive klatkager! Det er altså bare så lækkert;) mums.

Svar
Charlotte Riis 24. oktober 2013 at 17:18

Kogte kartofler bliver dagen efter både brugt som indspark i madpakken og som tilbehør i aftensmadens salater

Svar
Kathrine Skov 24. oktober 2013 at 17:19

Der er ikke noget som en god kartoffelpizza med gorgonzola & rosmarin på dag 2. Kold er den aller bedst.

Svar
Tina Christensen 24. oktober 2013 at 17:19

Jeg har ikke en favorit reste-opskrift, men ELSKER når min veninde og jeg laver reste-sammenskudsgilde. Nogle gange bliver det til biksemad :)

Svar
Louise 24. oktober 2013 at 17:20

Jeg er vild med anden dags lasagne ;)

Svar
Kathrine 24. oktober 2013 at 17:20

Risalamande er perfekt at lave af en lille rest risengrød:) Lidt syltetøj eller frugt og nødder på toppen kan fint gøre det ud for kirsebærsauce..

Svar
Sofie Christensen 24. oktober 2013 at 17:21

En rest af chili con carne er bare det bedste! Det smager mindst lige så godt på andendagen og er nemt og hurtigt at varme op som det er eller trylle det frem til en anden lækker ret som madpandekager eller pizza :-)

Svar
Tina Fischer/Mad i farver 24. oktober 2013 at 17:21

Resterne af kyllingekød i en salat med romainesalat, æbler i skiver, vindruer, hjemmelavet croutoner af rugbrød og en superlækker dressing af økomayo, worchestersauce, hvidløg, citron og revet parmesan. Det er lækkerier for vores familie.
Hilsen Tina

Svar
Katrine Frisgaard Gunnersen 24. oktober 2013 at 17:22

Jeg tror det er den første kogebog i snart lang tid som kommer på MIN ønskeseddel. Det med kogebøger er ellers min mands passion, men jeg synes simpelthen konceptet lyder så fint i den her bog. Og spændende!
Min yndlingsrestemad er når vi har stegt en hel kylling, så piller jeg den bagefter helt ind til benene og så står den på lækre kyllingeflutes med bacon dagen efter.

Svar
Maria 24. oktober 2013 at 17:22

Jeg elsker kylling fordi den er så god at lave mad af i flere dage! Første dag fx. suppe, næste dag kyllingsalat til frokost, til aftens kylling i karry med rest af suppe til at lave sovsen, og sidst kan man lige tage de sidste rester i et pitabrød til frokost :-)

Svar
Anne 24. oktober 2013 at 17:22

Jeg ved det er old-School, men jeg kan rigtig godt lide biksemad. Med spejlæg og det hele – og lidt persille :-)

Svar
Mie S. 24. oktober 2013 at 17:24

Ja, deltager som altid gerne!:-)

Svar
Laura R 24. oktober 2013 at 17:24

chili con carne/kødsovs/ gryderet med oksekød.
kan simpelthen bruges til alt. lasagne. madpandekager. pizzafyld. suppe. you name it.

Svar
Anne 24. oktober 2013 at 17:25

Jeg ved godt det er temmelig old-School, men jeg kan rigtig godt lide biksemad. Med spejlæg og det hele – og lidt persille :-)

Svar
Nikoline 24. oktober 2013 at 17:27

Sikke et godt koncept. Den bog gad jeg godt samle inspiration fra. Min favorit restemad er klart chili sin carne. Det smager mindst lige så godt dagen efter eller efter en tur i fryseren, og så kan man altid jo altid smide det i en pandekage med noget salat og lidt ost på toppen, hvis man har brug for lidt afveksling. Ellers er tomatsuppe også en favorit!

Svar
Stine E. 24. oktober 2013 at 17:30

Kødsovs er altid en genial rest. Der er jo både til lasagne, pandekager med fyld, mousakka og en pokkers masse andet godt! :-)

Svar
Cecilie Hansen 24. oktober 2013 at 17:30

Reste-mad er generelt bare godt, da man altid kan lave noget lækkert ud af det, og det behøver bestemt ikke at være kedeligt!
Jeg er stor fan af at putte rester i wraps eller på pizza, men min absolutte yndlings må være pulled pork, da det jo smager så godt og kan kombineres i et hav af muligheder.

Svar
Lene Klejstrup 24. oktober 2013 at 17:32

Biksemad!!!

Svar
miss.T 24. oktober 2013 at 17:33

Min favorit-restemad er klart min mors oksekøds Curry. Den er krydret fantastisk og der er som om den bare smager bedre på 2. og 3. dagen. Måske krydderierne træder mere i karakter. Hvis der er for meget tilovers, kommer jeg det i fryseren og vupti, lækker kvalimad i en travl hverdag.

Svar
Anna Bartels 24. oktober 2013 at 17:33

Åhh det ser bare så lækkert ud! :-)

Svar
Karin 24. oktober 2013 at 17:35

Det må være hønsefrikasé eller kold pizza dagen efter. Mumz.

Svar
Julie Timm 24. oktober 2013 at 17:36

Lasagne er en klassiker og en perfekt restemad, som jo egentlig er bedst dagen på dag nummer to, hvor den har sat sig. Mums

Svar
Anne Høgdal 24. oktober 2013 at 17:39

Jeg synes det kan være svært at være kreativ dag 2, men da jeg ikke kan fordrage at spise det samme to dage i træk, så bliver man jo nødt til at være kreativ. I dag står den på kylling i karry med resterne af en helstegt kylling fra i går.

Svar
Astrid 24. oktober 2013 at 17:39

Uh når der er tærte til overs til frokosten!!!

Svar
Julie Roll 24. oktober 2013 at 17:40

Min yndlings anden-dags ret må helt klart være leftovers fra hjemmelavet pizza! Det smager bare så møg godt. Jeg kunne altså vildt godt tænke mig at vinde bogen således at jeg kunne få lidt ekstra inspiration – min kreativitet kunne godt trænge til et boost:)

Svar
Stinna 24. oktober 2013 at 17:41

Min yndlings-restemad er fyldte pandekager. Der kan komme alt i, grønt, sammenkogte retter og en rest ost. Mums :-)

Svar
Kristine 24. oktober 2013 at 17:42

Hel kylling i rømertopf, dagen derpå som fyld i wrap, pita eller i en karrysovs. Nemt og billigt:-)
– Kristine

Svar
Katrine W 24. oktober 2013 at 17:42

Yes! Endelig en bog, hvor man kan benytte rester :) Min yndlings-restemad må være suppe. Man kan altid bikse nogle forskellige rodfrugter, kartofler osv. sammen, og så har man hurtigt lækker aftensmad :)

Svar
Line 24. oktober 2013 at 17:43

Jeg elsker rester, hvis jeg har en kort dag på uni, det kan blive den perfekte hurtige frokost. Når jeg får suppe, bliver der altid lavet litervis, hvilket betyder at der er til flere dage – yum! Så det står enten mellem suppe (som kun bliver bedre af at trække til dagen efter) eller det jeg har navngivet lykkelig-ris. Som er ultra nemt og hurtigt at lave af ris fra aftenen før, måske lidt kylling eller andet kød, og så hvad end grønt der er på lager. Det hele blandes og varmes og så er der frokost:)

Svar
Ida D 24. oktober 2013 at 17:43

Mens jeg sad og funderede over, hvilken restemad, der er min yndlings, gik det op for mig, at jeg er blank. De eneste to ting, jeg kunne komme i tanker om er biksemad og suppe. To ting som jeg så også elsker.
Men jeg ville da utroligt gerne have inspiration til resterne, så jeg ikke er så ansvarlig for mad- og pengespil, som jeg må have været tidligere (i og med, at jeg ikke kan nogle reste-opskrifter!)

Svar
trine kofoed 24. oktober 2013 at 17:44

rester får lov til at blive samlet til enart tapas-middag, det er det bedste.

Svar
Line 24. oktober 2013 at 17:44

Hmm, mit favorit-restemad må være lasagne, det er altid bedre dagen efter!! :)

Svar
Caroline f.k 24. oktober 2013 at 17:46

Der lyder som en virkelig spændene kogebog, og fedt den tager udgangspunkt i et hverdagsproblem, det gør den meget anvendelig :) den vil jeg rigtig gerne vinde!

Svar
Cecilie 24. oktober 2013 at 17:48

Min favoritrestemad må være kylling, for det kan bruges på mange forskellige måder :-)

Svar
Yvonne i 24. oktober 2013 at 17:48

Absolut biksemad af flæskesteg fra dagen før, husk endelig at gemme sovsen og de brunede kartofler, det er super lækkert til biksen, mums

Svar
Malene 24. oktober 2013 at 17:50

Omelet med rester af både kød og grønsager der er tilbage i køleskabet :)

Svar
Rikke S B Andersen 24. oktober 2013 at 17:50

En rest med ris, grønne bønner og lidt løg der steges på en pande bliver bare super lækkert.

Svar
Emma 24. oktober 2013 at 17:57

Haha hvor sjovt! Jeg er ret stor fan af kartoffelmos – gerne med andre rodfrugter, og dagen efter er klat-kager bestemt ikke skidt! De skal helst være små så di kan få så meget sprød skorpe så muligt ;-) men generelt er reste-mad et hit!

Svar
Christine 24. oktober 2013 at 17:57

Det må vidst være biksemad. Flere gange har jeg valgt at besøge mine bedsteforældre, fordi jeg har vidst, de har haft rester til at lave det. Det kan også være sjovt at lege lidt med krydderier, noget jeg endnu ikke har kunne tillade mig med andet mad.

Svar
Eva Andersen 24. oktober 2013 at 17:57

Quesadillas med hakket fyld af hvad der nu er tilovers + revet ost, chili, lidt krydderier, urter, etc. Jeg plejer at have tortillas og revet ost i fryseren, og så er det så dejligt nemt. Jeg eeeelsker quesadillas – de er min yndlingsfastfood for tiden. Og hvis jeg ikke har rester, er dronnningeudgaven: ost, blød røræg, feta, avocado, rå løg, chili og frisk koriander

Svar
Rikke 24. oktober 2013 at 17:58

Stegt laks. Plukkes, røres med god Mayo, chilisovs, koronaer, chili, rødløg og lime. Salt og peber.
Faktisk så godt at jeg altid steger et ekstra stykke.

Svar
Helene 24. oktober 2013 at 17:59

Tærte! Tærte med æggestand og et generelt tøm-køleskabet indehold er altid vidunderligt

Svar
Simone Bak Laursen 24. oktober 2013 at 18:00

Jeg elsker ‘reste-tærte’. Nemt, hyggeligt, og helt fantastisk smag – næsten uanset hvad der kommes i :)

Svar
Ann 24. oktober 2013 at 18:04

Jeg laver altid ekstra ris, så de dagen efter kan blive lavet til grøntsagsris-deller :)

Svar
Jannie Dahl 24. oktober 2013 at 18:05

Elsker at lave en kæmpestor skål grundsalat -dvs. med alt det grønne, jeg har i køleskabet.
1. dag kan den spises som alm. salat. med f.eks. stegt laks og lidt baconknas.
2. dag f.eks. med en håndfuld rejer.
3. dag kan jeg finde på at blande den med bulgur og f.eks lidt kogt eller stegt kylling.
Det er selvfølgelig vigtigt at lave evt. dressing separat, ellers dør salaten den første dag. Man kan således lave en dressing til alle 3 dage, eller en ny spændende hver dag, alt efter tilbehør.
Smager supergodt!

Svar
Stine Petersen 24. oktober 2013 at 18:07

Rugbrøds-madder med rester fra gårdagens aftensmad! :)

Svar
Lise Hald 24. oktober 2013 at 18:08

Min ynglings reste mad er enten and fra juleaften eller en god omgang lasagne. Den smager bare bedre dagen derpå, når den har sat sig lidt.

Svar
Sigrid 24. oktober 2013 at 18:08

Det er som om, at alle smagsnuancerne bare bliver langt større, når først en portion Chili con carne har stået på køl natten over. Ellers er en kold omgang lasagne heller aldrig helt galt ;-)

Svar
Charlotte 24. oktober 2013 at 18:08

Laver sjældent noget nyt af resterne, men til gengæld smider jeg aldrig mad ud – hvis ikke der er nok til aftensmaden, bliver det spist som madpakke :-)
Kunne dog være dejligt med lidt inspiration :-)

Svar
Kristina 24. oktober 2013 at 18:10

Min favorit er helt klar Lasagne, det er noget der hos os samler familien både første dag men så absolut også anden dagen. Man kan jo ændre tilbehøret så det ikke helt er det samme begge dag. Det kunne være rigtig fedt med mere inspiration til lækker mad i hverdagen :-)

Svar
Majken 24. oktober 2013 at 18:11

Jeg elsker biksemad! Meneer nu også meget glad for chili con carne, som jeg gerne bruger til en omgang nacho eller pizza dagen efter, hvor det smager af langt mere ;)

Svar
Lea 24. oktober 2013 at 18:14

deilig salat med gårsdagens kjøtt, kokte grønnsaker, pasta, ris eller bulgur er en storfavoritt! så mange muligheter og varianter man aldri går lei av!

Svar
Sofie 24. oktober 2013 at 18:19

Dejlig konkurrence :-) Min ynglingsrest er helt klart risengrød, som bliver til klatkager dagen efter. Mums!

Svar
Marianne Ladefoged 24. oktober 2013 at 18:21

Det må klart være biksemad ala pyt i pande :o)

Svar
Stine Bjerre 24. oktober 2013 at 18:22

Når der er nogen der spørger mig hvad min livret er, svarer jeg altid; RESTER.
Der sker et eller andet i løbet af natten der gør, at retten altid smager 20% bedre end dagen før. Så i mit hjem bliver der altid lavet nok til at vi får det samme dagen efter (bare i en bedre version )
Dog er jeg ikke så god til at lave noget videre med retterne og derfor vil jeg enormt gerne vinde bogen. Men en klassiker er vel næsten ribbenssandwich dagen efter flæskesteg – mums!
Kh Stine

Svar
Kathrine 24. oktober 2013 at 18:22

Klart klatkager af risengrød <3 ELSKER det. Eller også bare risengrøden kold dagen efter.

Svar
Cæcilie 24. oktober 2013 at 18:23

Biksemad er altid godt!
Hilsen Cæcilie

Svar
Marie Lundholm 24. oktober 2013 at 18:26

Mit restemad må være omelet – hvis du har nogle æg, kan du altid trylle en fantastisk omelet frem med en ret kød og forskellige grøntsager :-)

Svar
Mathilde G 24. oktober 2013 at 18:28

Min favorit restemad er lasagne – synes faktisk at det smager en smule bedre dagen efter :)

Svar
Asta Gregart 24. oktober 2013 at 18:30

Min favorit restmad er shawarma, sjovt nok! Vi får det altid på anden dagen en god lammekølle!

Svar
Pernille F 24. oktober 2013 at 18:32

Chili con carne er bestemt ikke dårlig på andendagen :)

Svar
MiaK 24. oktober 2013 at 18:36

Chili con carne – det smager næsten endnu bedre dagen efter :)

Svar
Emilie 24. oktober 2013 at 18:45

Mine rester bliver ofte til wok. Men må være ærlig og sige, at mine kæreste er 1000 gange bedre til restemad, end jeg er! Så den fine Big ville falde på er tørt sted

Svar
Pia 24. oktober 2013 at 18:46

Jeg er vild med de rester, der kan komme i madpakkerne dagen efter!

Svar
Katrine 24. oktober 2013 at 18:47

Omelet – den slag man folder om lækkert fyldt. Hurtigt, let og billigt. Kan laves i 1000 varianter :)

Svar
Pia 24. oktober 2013 at 18:47

Jeg er vild med de rester der, kan gå i madpakkerne dagen efter.

Svar
Maria Amsinck 24. oktober 2013 at 18:49

Du kan smide hvad-som-helst i en gratin eller en shepherd’s pie – og det er super vintermad :D

Svar
Inger 24. oktober 2013 at 18:49

Biksemad -)

Svar
Amina RK 24. oktober 2013 at 18:51

Uhm, sådan en bog dér kunne jeg da godt bruge! ;-)
Min yndlings restemad er min mors ‘cowboygryde’! Et sammensurium af bønner, kød, majs og alverdens grøntsager fra køkkenet blandet sammen til en (inspireret mexicansk? ;-) ) lækker gryderet!

Svar
Nanna Christensen 24. oktober 2013 at 18:51

Min er pulled pork med rodfrugter.. Forvandler den til biksemad med kruspersille. Der plejer at være pænt meget tilbage (hurra for singlelivet) så den bliver også omdannet til wrap og endda endnu (ok nu er det ikke sjovt at være single til en klump gris på 1,5 kg) en forvandling til en salat med æggestrimler, nødder, tomater mm.
Hm ved tanken burde jeg faktisk få en kæreste.. Og pulled pork..

Svar
Louise 24. oktober 2013 at 18:52

Helt klart en gid gammeldags omgang biksemad med spejlæg og rødbeder. Mums!

Svar
Ida Gardel 24. oktober 2013 at 18:52

Min mor ville ELSKE denne bog! Hun går virkelig meget op i ingen madspild i familien og det er virkelig et koncept hun godt kunne tænke sig at få op og køre. Hun er god til at være kreativ, men en bog som denne ville simpelthen gøre hende helt enormt glad :)

Min yndlings rest at spise er helt klart lasagne. Man laver altid for meget, så der altid nok til to dage og så smager den ALTID meget bedre på anden dag, efter den har stået lidt i køleskabet! mm .. :)

Hilsen Ida

Svar
Tanita 24. oktober 2013 at 18:53

Min favorit-restemad er enten en tærte – man fylde så godt som alt i, og det bliver (ok, næsten) altid godt. En anden er hvis der efter pizzabagning eller lignende er hakket/flået tomat i overskud – det bliver hurtigt med boullion, et hakket løg, et fed hvidløg og lidt krydderier den lækreste og nemme tomatsuppe :)

Svar
Iris 24. oktober 2013 at 18:53

Risengrød forvandlet til lækre klatkager med kanelsukker eller syltetøj er en alt for sjælden gæst på bordet!

Svar
Pernille 24. oktober 2013 at 18:59

En nem restemad er nok en omelet!
Den kan laves med alverdens fyld. Det er en rigtig god måde lige at få ryddet op i køleskabet på, samtidig med at det bliver lækkert :)

Svar
Marianne Nielsen 24. oktober 2013 at 19:00

Gerne en rest kødsauce. Den kan bruges på 1000-vis af måder og også genialt til lidt pizza snegle eller pirogger til drengenes madpakker.

Svar
Marianne Nielsen 24. oktober 2013 at 19:02

Gerne en rest kødsauce. Den kan trylles om til lidt pizzafyld, tacos, eller i pizza snegle og pirogger til drengenes madpakker

Svar
Julie 24. oktober 2013 at 19:04

Min favorit restemad er helt sikkert kold hjemmelavet pizza dagen derpå.

Svar
Freya 24. oktober 2013 at 19:04

God og anderledes idé med en kogebog med mad til to dage.
Rester skal man ikke undervurdere! Jeg laver tit en stor portion kødsovs, som kan bruges som fyld i madpandekager eller lasagne dagen efter.

Svar
Camilla 24. oktober 2013 at 19:05

Hjemmelavet majstortillas kan fyldes med alt slags fyld fra køleskabet til madpakken dagen efter. Virkelig lækkert!

Svar
Inger 24. oktober 2013 at 19:07

Jeg elsker at få rester som tærte, totilla pandekager og det er endnu bedre, når der er til at kunne få med på madpakken. det smager både godt koldt og varmt.

Svar
Louise Christensen 24. oktober 2013 at 19:09

Mine ynglingsrester er tærte, totillapandekager og ikke mindst et frikadeller, på et stykke rugbrød dagen efter, mmm. og så er glæden at få det med på madpakke, så man har noget at glæde sig til. Det smager alt sammen godt både varmt og koldt:)

Svar
Christine 24. oktober 2013 at 19:13

Sikke en lækker bog! Min yndlingsrestemad er wok med rester af kylling og kedlige grøntsager fra bunden i skuffen med masser af lime, ingefær og kokos – nam! :-)

Svar
Sara Monique Harmonis 24. oktober 2013 at 19:14

Min yndlingsret dagen efter er linse-gulerod-kikærtesuppe: http://www.vegetaropskrifter.com/2012/10/08/linse-gulerod-og-kikaertesuppe/

Den har så meget smag og bliver kun bedre af at stå en dag

Svar
ísbjörg 24. oktober 2013 at 19:15

Hm, chili con/sin carne eller kød/grøntsagssauce indbagt i fuldkornspirogger med reste-grønt fra køleren og lidt ost er en fantastisk måde at få brugt rester på. Og hvis man er heldig er der pirogger nok til fryseren, og madpakker også! :-)

Svar
Mette Dan 24. oktober 2013 at 19:17

Er ikke så godt til restemad, så denne bog vil være kærkommen i mit hjem med 3 børn. Min yndlings restemad og som mine unger også elsker, er biksemad

Svar
Mette Glerup 24. oktober 2013 at 19:21

Alle rester kød og grønt bliver så skønt dagen derpå inden i en butterdej!

Et sommer-eksempel kunne være: Grillede gulerødder og Asparges og kød fra dagen før, smides ind i en butterdej og toppes med et bundt friske forårsløg og squash – til slut en masse friske urter i og lukkes sammen og strøes evt med en kryddersalt. Her i huset ryger der gerne en tyrkisk myntesalt og frisk timian ovenpå!

Et vinter-eksempel kunne være: Svampe, kål, rodfrugter og og kød fra dagen før, smides ind i en butterdej og toppes med et bundt forårsløg – til slut en masse friske urter i og lukkes sammen og strøes evt med en kryddersalt. Her i huset ryger der gerne frisk timian eller rosmarin ovenpå!

<3

Svar
Monica 24. oktober 2013 at 19:22

Der er mange gode ideer fra dine læser, og mange af dem bruger jeg også. Jeg er dog ret vild med tyrkiske frikadeller, der er til aftensmad serveret med bulgursalat, som igen kan anvendes til frokost og er der nogle til rest, kan man bage burger boller og få frikadelle sandwich eller de kan serveres med kartoffelsalat eller som kød i biksemad :-)

Svar
Pia 24. oktober 2013 at 19:27

Elsker lasagne leftovers, og hvis vi snakker dessert er det jo fantastisk at trylle en risengrød om til ris a la mande :) Ellers er jeg ikke så god til at bruge mine rester på en anderledes måde, så ville jo være fantastisk med denne kogebog hjemme i køkkenet.

Svar
Anne Katrine P. 24. oktober 2013 at 19:32

Stir fry på panden :)

Svar
anne 24. oktober 2013 at 19:44

Lasagne er altid så meget bedre på 2. dagen – ved ikke hvorfor. Men det er meget heldigt, da man jo ofte laver et helt fad :)

Svar
Camilla Tuborg 24. oktober 2013 at 19:52

Broccoli tærte med bacon og feta, alt som et lille sammenskud af rester, og er skønt dagen efter særligt til frokost eller når jeg har aftenvagter er dette mit hit

Svar
maria suh 24. oktober 2013 at 19:53

Favoritrestemad er når der faktisk er en rest. Normalt laver jeg ikke mere mad end vi kan spise, da vi ikke kan finde ud af at begrænse vores madindtag, hvis der er mere, men det betyder så også mere madlavning, så hvis der en sjælden gang er en rest er det fantastisk uanset hvad det måtte være!

Svar
Anne-Sofie 24. oktober 2013 at 19:56

Næsten alle rester kan bruges til at smække en tærte eller pizza sammen med – og da de fleste for det meste også har mel, æg, mælk og den slags i basislageret, så er det super hurtigt og nemt :)

Svar
Karina Øllgaard 24. oktober 2013 at 19:58

En af mine yndlingsrester er (på denne årstid) risengrød, for det kan man lave risengrødsklatter af…
Men rester er generelt lækkert :-)
Karina

Svar
Lone Kamper 24. oktober 2013 at 19:58

Min favoritrest er chili con carne, som bruges som fyld i tortillas med krydret tomatsalsa og ost over og så i ovnen!

Svar
Sofie Skou 24. oktober 2013 at 19:58

Åh. Den er svær, for jeg eeelsker rester :D Haha. Ej, seriøst det gør jeg. Man kan jo smide mange rester på en pizza, eller som biksemad – der kan komme nogle ret luksus biksemadder ud af det nogle gange ;)

Den kogebog er LIGE noget for mig :) jeg krydser fingre!

Svar
Camilla K C 24. oktober 2013 at 20:04

Den bog kunne vi virkelig godt bruge her hjemme

Svar
Søs 24. oktober 2013 at 20:04

Det er for tiden rester fra din lækre kikærtesalat med bagte tomater fra salatbogen stegt sammen med brasede kartofler og så et spejlæg til. Mums! :-P

Svar
Ditte Johannsen 24. oktober 2013 at 20:06

Jeg er en stor fan af lasagne, og synes ofte den er bedst på andendagen. :) Det ville være lækkert at kunne få ideer til at lave noget man kan spise to dage i træk, men som stadig er forskelligt – især når hverdagen er travl.

Svar
Rie Ravnholdt Frederiksen 24. oktober 2013 at 20:07

Når jeg lavede oprydning i køleskabet bliver det som oftest til en tærte – ungerne er vilde med tærte så det er perfekt :-)

Svar
Ditte 24. oktober 2013 at 20:07

Lasagne er genial restemad her i huset. Ikke at den bliver forvandlet til noget andet spændende på 2 dagen, den er bare stadig virkelig god som den er ;)

Svar
Trine Andersen 24. oktober 2013 at 20:13

Jeg plejer altid at koge mere pasta eller ris end vi skal bruge til dag 1, for så har vi altid til en omgang pasta bake (paste med tomatsauce, kød af en art, evt. lidt grønt og ost bagt ovn) eller egg fried rice til dag 2. Det er super nemt og helt sikkert nogle af mine yndlings reste retter :)

Svar
Patricia Farrokhi 24. oktober 2013 at 20:13

Min yndlings restemad er en god Thai Green Curry med jasminris. :D

Svar
Karsten D 24. oktober 2013 at 20:23

Det bedste er en lækker sandwich af resterne fra gårsdagens steg eller kylling. Både salaten og kartoflerne kan også kommes i. Og så det også en rigtig lækker fastfood hvis resterne er fra en hyggelig rødvinsaften – uden man behøver bevæge sig ud dagen efter :)

Svar
Tine 24. oktober 2013 at 20:25

Dejlig præmie!!

Mit favorit restemad er noget så simpelt som lasagne; det er nemt at fryse ned, og så smager det altså lige så lækkert på dag2 :-)

/Tine
http://solastdecadeblog.blogspot.dk/

Svar
Stine B 24. oktober 2013 at 20:27

Jeg er STOR fan af suppe – og det meste kan smides i en eller anden form for suppe.. :) Så suppe er klart min favorit..

Jeg er så heldig at bo sammen med en skøn mand, der mener “Suppe er altså kun en forret”.. Så favoritrestemaden i hjemmet må i stedet være en pastaret – mange ting fungerer godt med fløde, hvidvin og pasta :)

Svar
Lisbeth 24. oktober 2013 at 20:31

Det er en mexicansk ægge-tortillas med restegrøntsager, kød og lignende. Mums :)

Svar
sophie 24. oktober 2013 at 20:35

tærte må nok være en favorit, men må indrømme at jeg generelt bare elsker rester, da jeg nærmest synes at alt mad smager ligeså godt, hvis ikke bedre, dagen efter – og gerne koldt :D

Svar
Camilla Kjær 24. oktober 2013 at 20:35

1. dag: Risengrød
2. dag: Lune klatkager med kanelsukker og syltetøj

Det er altid en sikker vinder herhjemme.

Svar
Camilla S. Andersen 24. oktober 2013 at 20:35

Det bedste er nu chili!! Sådan en god omgang Chili con Carne er altid bedre på 2. dagen! Og mulighederne er så mange – blot som klassisk chili, som sovs til tortilla eller som tilbehør til at dybbe sine quesadillas i!! Mums <3 Se det er jo hele 3 overraskelser i én!

Svar
Anne Ø 24. oktober 2013 at 20:36

Elsker rester!
Kartoffel-madder er altid godt :)

Svar
Caroline 24. oktober 2013 at 20:38

Som udgangspunkt spiser jeg altid rester til frokost, og ellers er jeg stor fan af at hælde alt i min wok og lynstege det med lidt østersauce og soya, så smager selv de lidt triste grøntsager jo godt! Ellers kan jeg også tit finde på at smide det hele i en tærte med en god, grov bund.

Svar
Anna-Maria Godsk 24. oktober 2013 at 20:41

Åh, det er altså svært! Men én ting elsker jeg – chili con carne dagen derpå! :-))

Svar
Anne Westergaard 24. oktober 2013 at 20:46

Lyder som en fantastisk bog:-)

Svar
Maria Frandsen 24. oktober 2013 at 20:48

Dagen derpå er WOK uden tvivl min favorit! Både kød og fisk kan blandes med en masse grøntsager. Det er jo bare skønt :)

Svar
Mette Stær 24. oktober 2013 at 20:52

Omelet er en af de gode reste retter:)

Svar
Trine Jørgensen 24. oktober 2013 at 20:54

Restemad er altid godt i hverdagen – ville holde af at have sådan en bog, så det ikke altid bare var dobbeltportioner. Favoritresterne herhjemme er helt klart bolognesen der får trukket ekstra saft og kraft til andendagen!

Svar
Mette Stær 24. oktober 2013 at 20:55

Omelet er perfekt til rester

Svar
Jenny 24. oktober 2013 at 20:58

Dagen derpå steg, kold steg med brød og pickles

Svar
Katrine 24. oktober 2013 at 21:02

Puha… Jeg ELSKER stort set alt restemad (også til morgen hvis jeg er alene). Favoritterne må være biksemad af krebinetter med broccoli og kartofler, lammekølle med citronkartofler og tzatziki, culotte med div. tilbehør, spaghetti med kødsauce og ikke mindst gullasch-suppe som måske endda er bedre dagen efter.

Svar
Malene 24. oktober 2013 at 21:05

Hos os hedder det revy middag – bedst er nu lasagne på dag 2 med en lækker tomat salat til.

Svar
Line 24. oktober 2013 at 21:08

Reste-favoritten herhjemme er Chili con Carne som dag 2 bliver til fyld i tortillas :)

Svar
Kathrine Ø 24. oktober 2013 at 21:15

Pizza! Det fungerer med en masse forskellig slags fyld, så derfor er det et hit som restemad.

Svar
louise a 24. oktober 2013 at 21:17

Må helt klart være chili con carne. Får aldrig “lavet det om” til andre retter, da det nu er ynglings retten i den klassiske form. Meen sådan en slags kødsovs kan jo bruges til rigtig meget, og kan sikkert få noget brugbart i denne bog :)

Svar
Ditte Rasmussen 24. oktober 2013 at 21:18

Hm, det må jo næsten være suppe, da den altid er bedre på 2. dagen :-) Ellers er wok også en favorit til en rest kød eller grøntsager.

Svar
Freja 24. oktober 2013 at 21:19

Jeg elsker tapas mad, som rester, da man kan lave så meget ud af det! Pizza topping, sandwich, tapas igen ;) osv!
Denne kogebog ville være så lækker til vores køkken! Er flyttet i lejlighed med min kæreste og vi lever på et stramt budget , så mad til to dage lyder jo simpelhent så godt og lige noget for os! Krydser alle fingre og tær!

Svar
Anne Melnyk 24. oktober 2013 at 21:21

Hmmm er desværre ikke ret god til restemad (så jeg har hårdt brug for Mettes bog!!) – med en enkelt undtagelse…brasede kartofler! UHM!

Svar
Rikke 24. oktober 2013 at 21:22

En suppe bliver tit tykkere af at stå til næste dag. Jeg laver tit blendede grøntsagssupper og dagen efter bliver resterne, så brugt som dip til ungernes grøntsagsstænger

Svar
Johanne 24. oktober 2013 at 21:23

Min yndlingsrestemad er klatkager lavet af daggammel risengrød. Mums mums mums. :)

Svar
Nanna Fakkemohs Nielsen 24. oktober 2013 at 21:24

Min favorit reste – mad er lasagne, og gerne når den er kold. Det smager helt anderledes og mindst lige så godt som en ny, varm lasagne. Så kan man lige hurtigt fikse en salat sammen, og wups! Så er der aftensmad :-)

Svar
Nina Bjørnskov 24. oktober 2013 at 21:33

Noget så old school som kartoffelmos. Det smager fantastisk godt koldt dagen derpå.

Svar
Majbritt 24. oktober 2013 at 21:34

Jeg eeeelsker mine hjemmelavede pizzarester, kræver bare lidt ekstra mozzarella, en tur i ovnen og lidt frisk på toppen, fx. Rucola og hjemmelavede soltørrede tomater vendt i balsamico <3

Svar
Maja K 24. oktober 2013 at 21:39

Kødrester der kan ryge på en hurtig pizza – som er langt bedre end købe versionerne!

Svar
Alina 24. oktober 2013 at 21:42

Min favorit restmad er en omelet, som kan laves i tusindvis af varienter.

Svar
Gitte Brejner 24. oktober 2013 at 21:44

Hos os er det meget populært med stegte ris, så dagen efter f.eks. en gang boller i karry, tager jeg et kig i køleskabets grøntsagsskuffe og får ryddet op i alle resterne, som skæres ud i ensartede størrelser, steges på en pande med lækre krydderurter f.eks. På en anden pande steges risene, og til slut vendes de stegte grøntsager i. Retten kan sagtens spises helt uden kød, men en kotelet eller et stykke kylling er lækkert til. Hvis man synes risene er “for tørre” kan man servere en sød chilisovs til. Velbekomme.

Svar
Ida / Fashionlab 24. oktober 2013 at 21:53

Som en anden også skriver, er rispapirsruller geniale til at bruge resterne af grøntsagerne :)

I øvrigt: Da jeg ville skrive min kommentar, var de tre felter udfyldt med en andens oplysninger!

Svar
Cathrine Hansen 24. oktober 2013 at 21:57

Kødsovs. Altid kødsovs. Det er perfekt til at putte på pizza, og endnu bedre er det at lave indbagt pizza med spaghetti og kødsovs.
Og ellers lagkage.. Den har altid godt af at stå til dagen efter. Hvis det tæller.

Svar
Rikke Sommer 24. oktober 2013 at 22:14

En gammel klassiker er rester fra risengrød til klatkager – det er gode barndomsminder!

Svar
Monica 24. oktober 2013 at 22:15

Min ynglingsrestemad? Uh det må være flæskestegssandwich. Rester af rødkålen, flæskestegen og den brune sovs i en burgerbolle. Smager nu godt.

Svar
LunaBærmonster 24. oktober 2013 at 22:15

Tæller suppe som restemad, hvis man bevidst har lavet for meget? For jeg er ret tosset med suppe, også dagen efter. Lige for tiden især græskarsuppe krydret med karry, ingefær og chili, så den river lidt i min forkølede næse. :)

Svar
Elsebeth 24. oktober 2013 at 22:22

Her kommer resterne som regel i en af dagens fire madkasser. Eller spist næste eftermiddag af husets forslugne teenager. Men mit bedste tip må være at lave stor portion og så fryse ned. Så behøver man ikke spise det samme flere dage i træk… Og på en lang dag er det virkelig rart at have kødet til lasagne eller et kartoffelmoslåg eller pandekager og have mad klar på et (næsten) øjeblik.

Svar
Ida 24. oktober 2013 at 22:25

Det er fantastisk med en kogebog som er top anvendelig og endda kan spare lidt på madbudgettet.
Min favorit restemad er hummerbisque kogt på skallerne fra jomfruhummerhaler. Himmerigs mundfuld!

Svar
Christina C 24. oktober 2013 at 22:29

Min (og familiens) favorit restemad er helt sikkert suppe af resterne i grøntsagssuppen blandet med lidt linser, chili og madlavningsfløde – og hvis vi er heldige med baconstykker og ristede græskarkerner på toppen:)

Svar
Amalie 24. oktober 2013 at 22:30

Det jeg elsker ved rester, er at det hurtigt bliver ‘tapas-agtigt’, bare man tilføjer lidt magi ;)

Svar
by Busk 24. oktober 2013 at 22:34

Den ser rigtig spændende ud…

Håber på at være den heldige :-)

Svar
Liza Pedersen 24. oktober 2013 at 22:36

Lækker bog !!
Mine yndlings rester er wok, pizza og frikadeller !
Jeg elsker at det er lavet og det ikke kræver det vilde tilbehør (:

Svar
Sara Vinther 24. oktober 2013 at 22:37

Fedt koncept! Specielt når man som jeg bor alene og lever meget af rester. ;-) min favorit er lasagne rester, fordi det bare altid er bedre dagen efter.

Svar
Christina A. 24. oktober 2013 at 22:39

Jeg elsker at bruge resterne fra aftensmaden til frokost dagen efter – tærte, rispapir med salat og kylling eller en club sandwich tilsat bacon.
Ja tak til spændende bog – nej tak til rugbrødsmadder (hver dag;) )

Svar
Sine Overgaard Jensen 24. oktober 2013 at 22:41

Suppe! Helt klart suppe :) Det er perfekt til at tømme køleskabet på første dagen, og så smger den bare ekstra lækkert dagen efter.

Svar
Pennie 24. oktober 2013 at 22:45

Vi bruger rigtig tit chili con carne/kødsovs i mange forskellige reste-retter (lasagne, tortillias, sloppy joes, tærter, pizza etc) – men vores absolut favorit reste-mad er Pulled pork – det kan spises i sandwiches, omeleter, salater, pizza og ja bare som sig selv! :)
kh. Pennie :)

Svar
Mette Søby 24. oktober 2013 at 22:46

Spændende bog!!! Super til en travl hverdag med et lidt stramt budget og indkøb helst kun en gang om ugen.
Her hjemme er det kylling – der er den bedste rest. Kan nemlig forvandles til pastasalat, pizza, pita, wraps, suppe, til rugbrød(den kedelige), ja her bruges den på mange måder. :0)

Svar
Cæcilie 24. oktober 2013 at 22:46

Den allerbedste restemad, som jeg næsten kan glæde mig lige så meget til som selve “hovedmåltidet” er flæskestegssandwich med rester af lækker rødkål og en god økologisk gris – MUMS!

Svar
Louise 24. oktober 2013 at 22:46

Da jeg næsten altid har grøntsager i mit køleskab, er wok lavet på diverse rester altid en succes hos mig. Ellers er pizza også en sikker vinder – særligt blomkålspizzaen med diverse fyld f.eks. med squash fra gårsdagens squash-spaghetti eller squashkage :-) MUMS!

Svar
Michelle 24. oktober 2013 at 22:47

Jamen, jeg elsker jo alle slags rester. Somregel ender de som madpakke dagen efter- og ellers laver jeg gerne større portioner, så jeg netop har rester til de næste dage. Men en vietnamesisk salat som jeg ofte laver ender enten i rispapir eller i baguette dagen efter.

Svar
Mette S 24. oktober 2013 at 22:55

Grydestegt kylling en dag / resterne derfra til tarteletter med høns i asparges dagen efter.

Eller en god gang biksemad:-)

Svar
Eva J. 24. oktober 2013 at 23:08

Jeg piller resterne af en hel kylling fra skroget og bruger den i en lækker thai-kokossuppe med svampe, citrongræs og koriander.

Svar
Camilla 24. oktober 2013 at 23:13

Når en rest kødsauce bliver til lasagne :-) MUMS!

Svar
Mathilde B 24. oktober 2013 at 23:15

Det må helt klart være tærte! Jeg får det alt for lidt, men det kan være så lækkert at smide gårsdagens rester i en tærte og så med en lækker salat til! Det gode ved en tærte er at man kan lave den i 1000 varianter, så det smager aldrig af det samme! :D

Svar
Annika falk 24. oktober 2013 at 23:27

Favorit restemad: alt-i-wok :)

Svar
Louisa 24. oktober 2013 at 23:32

Spændende konkurrence! Krydser fingre!
Min ynglingsrest er stort set alt. Bare der er noget lækkert fra forrige dags aftensmad, som kan få en tur i mikroovnen, så er jeg lykkelig :)

Svar
Anette 24. oktober 2013 at 23:38

Det er da helt klart pulled pork! Lækkert dag 1,2 og 3. I sandwich, burgerboller, biksemad, wraps, salater, med sovs og kartofler etc. guf guf guf

Svar
Gitte Sørensen 24. oktober 2013 at 23:40

Når gårsdagens kogte kartofler bliver til en lækker kartoffelmad med mayo og purløg til frokost og/eller om aften forvandles til enten brasede kartofler eller med et lille opkog en kartoffelmos – det er yndlings! :)
Ellers er en klassiker kødsovsen, der har uendelige gode muligheder dagen derpå :)

Svar
Helena Nielsen 24. oktober 2013 at 23:52

Jeg elsker en rest risengrød, da den kan laves til nogle lækre klatkager næste dag. Det spiser ofte i December jo ;)

Svar
Heidi Nielsen 24. oktober 2013 at 23:55

En rest kogte ris can sættes sammen med hvad som helst i køleskabet næste dag, og så laver jeg det bare ligesom stegte ris! :-)

Svar
Astrid Nielsen 24. oktober 2013 at 23:55

Yndlings restemad er boeuf bourguignon, der bare smager suverænt godt på 2. dag. Over natten bliver sovsen endnu kraftigere, og det smager bare af mere – såååå godt!
Ellers kogte kartofler der både bruges brasede med rosmarin og æg til morgenmad, i salat til frokost eller med en lille klat pesto som et lækkert mellemmåltid.

Svar
Jacob Nielsen 24. oktober 2013 at 23:57

Pizza! Af en eller anden grund bliver pizza altså bare bedre dagen efter, og så har jeg vist en forkærlighed for det når det er koldt…

Svar
Martin Nielsen 25. oktober 2013 at 00:01

Jeg elsker kødsovs rester- det kan bruges næste dag oven på pizza, i pitabrød, eller min yndlings, i en lasagne. Alle de retter er bare mine yndlings retter, så det er en glæde at have en rest så jeg kan lave en af dem :)

Svar
Vibe Jakobsen 25. oktober 2013 at 00:31

De aller bedste rester er klart fra pulled pork, det er bare så sjældent der ikke bliver spist op:-) En lasagne er næsten også altid bedst dagen efter.

Svar
natasa 25. oktober 2013 at 01:45

sikke en fin konkurrence!

stegte ris er bare bedre dagen efter.

Kh natasa

Svar
Astrid 25. oktober 2013 at 02:07

Al restemad, for det betyder, at jeg ikke skal lave mad :-)

Svar
Michelle 25. oktober 2013 at 06:38

Hver gang jeg får and eller persillekylling med kartofler og sovs, så glæde jeg mig altid til dagen efter, hvor man kan lave en slags sandwich ud af resterne. To stykker halvristede toastbrød vendes i sovsen og kødstykkerne (som også lige skal vendes i sovsen) lægges i mellem. Ved fra andre folk, at de synes det er skørt, men jeg elsker det nu :)

Svar
Iben 25. oktober 2013 at 07:01

Det bedste må være lasagne dagen efter i alle dens former! Lasagne smager bare på 2. dagen :-)

Svar
Trine 25. oktober 2013 at 07:12

Chili con carne….. Elsker det både første dag men også dagen efter i pandekager:-). Nå ja og så lige rester af risengrød til morgenmad:-)

Svar
Line Høj 25. oktober 2013 at 07:37

Min yndlingsrestemad er bolognese. Vi laver lasagne ud af det på andendagen :)

Svar
Marianne Juel 25. oktober 2013 at 07:41

På denne årstid er det spicy sweet potato suppe.. Smager fantastisk..

Svar
Kirstine 25. oktober 2013 at 07:55

Min favorit restemad må være tærte eller pizza! Man kan jo bruge næsten alle rester fra køleskabet ;)

Svar
Marie D 25. oktober 2013 at 08:03

Fordi jeg bor alene har jeg tit mange rester. Plejer at fryse store rester af fx kødsovs eller wokretter ned, så er de nemme at tage op og varme en dag jeg kommer sent hjem. Rester af kød plejer jeg at wokke med hvad jeg nu har i køleskabet af grøntsager, men det kunne være rart med noget ny inspiration :)

Svar
Janne Timmerby 25. oktober 2013 at 08:06

Skøn bog! Har allerede smugprøvet en af opskrifter da de var i Alt for damerne. Min favoritreste mad er helt klart en gang god biksemad, uhm!

Svar
Tina S. 25. oktober 2013 at 08:14

Med to små børn i huset er yndlingsrestemad noget de kan gå og spise imens aftensmaden bliver klar. Lige for tiden er favoritten kogte kartofler fra køleskabet :)

Svar
kirsten olesen 25. oktober 2013 at 08:16

Det er chili con carne.

Svar
Stine Elkjær Laursen 25. oktober 2013 at 08:19

Det må være brasede kartofler :)

Svar
Fie 25. oktober 2013 at 08:25

Tærte er for mig altid en super god “tøm køleskabet” da alle grøntsager stort set kan gå i, rester fr skinkepålæg eller ost osv.

Svar
Louise 25. oktober 2013 at 08:28

Tærter er altid en god måde at bruge sine rester på. Der bliver lystigt bagt tærter hjemme hos os for tiden :) Ellers er en sandwich med resterne af kød og grønt fra dagen før altid et hit!

Svar
julie green 25. oktober 2013 at 08:36

Rispandekager fyldt med diverse ekstra grøntsager fra køleskabet + en gang ristede kikærter i peanutsauce!

Svar
Ida V.R. 25. oktober 2013 at 08:44

Det må være forskellige gryderetter. Kødsovs, chili con carne, gullasch osv, er ofte bedre på 2. dagen.

Svar
julie 25. oktober 2013 at 08:46

en god sammenkogt ret bliver altid bedre dagen derpå el efter en tur i fryseren – fx. chili con carne el gullash – mums

Svar
Katrine 25. oktober 2013 at 08:50

Tak for en god blog :) Min yndlings restemad er lasagne med hvidløg (så den rigtig har trukket smag :) )
God weekend!

Kh Katrine

Svar
Cecilie 25. oktober 2013 at 09:03

Min yndlingsrestemad må bestemt være tærte – det går man aldrig galt i byen med. Jeg ved faktisk ikke, hvorfor det er så godt? Men alt bliver åbenbart fantastisk af at blive omringet af æg og dej!

Et andet godt bud er trøfler, som jeg laver af alle mine kagerester, som jeg fryser ned. De vækker stor lykke, både i lakridsversion og en helt almindelig version!

Svar
Michala 25. oktober 2013 at 09:04

Det må være en god krydret kødsovs/chili con carne! Da det kan bruges til alverdens dagen efter :)

Svar
malene haugsted 25. oktober 2013 at 09:08

Min favorit er en lækker men simpel omelet eller biksemad, hvor man alligevel kan kræse lidt for detaljerne, med eks. et spejllæg, friske urter o.lignende

Svar
Tina 25. oktober 2013 at 09:09

Min yndlingsret er salater eller rettere sagt alt det, der kan gøre salaten til frokost næste dag spændende. Rejer, kylling, oste, bønner, osv. Det gør at den daglige salat ikke bliver kedelig. Fed ide med kogebogen mad til 2 dage.

Svar
Anne Hjort 25. oktober 2013 at 09:28

Min favorit restret er vietnamesiske forårsruller. Det er en fantastisk nem måde at tømme køleskabet på. Så jeg har altid rispapir til at ligge i skuffen.

Svar
Fie 25. oktober 2013 at 09:43

Pasta med kødsovs er min all time favorit. Jeg ville kunne leve af det. Det er godt på 1. , 2. Og 5. Dagen. Bliver aldrig træt af det. Det er en nem og hurtig ret, men det er er satdig nemt at få en masse lækre grønsager blandet i :-)

Svar
Julie Schou Andersen 25. oktober 2013 at 09:48

Min favorit restemad er klart klatkager som man kan lave dagen efter man har spist risengrød :) Smager dejligt med syltetøj !

Svar
stephanie 25. oktober 2013 at 09:55

Min favorit må være tærte. Elsker at man kan tømme triste grøntsager fra grøntsagsskuffen i, og få et fantastisk måltid ud af det:)

Svar
Pia R 25. oktober 2013 at 10:04

Sikke en dejlig præmie! Min yndlings-reste-mad er helt klart butternut squash suppe, som jeg uden problem kan spise 3 dage i træk. Det passer bare så godt til årstiden og smager fantastisk, især fordi jeg bager squashene i ovnen før jeg blender suppen sammen med rigeligt med chili og hvidløg. Mums :-)
Rigtig god weekend alle sammen!

Svar
Gitte Hersom 25. oktober 2013 at 10:17

Min favorit må være klatkager af risengrød. Mums!

Svar
Maj Britt Sparre 25. oktober 2013 at 10:24

Har altid brug for ny inspiration. ELSKER KOGEBØGER. Gid den var min :-))

Svar
Louise Bach Jensen 25. oktober 2013 at 10:53

Det må være kødsovs. Det er nemt at lave, og man har tit til dagen efter. Om det er spaghetti, pitabrød, taco skaller, maxikanske pandekager, kartoffelmos, blomkålsris eller noget helt andet. Det kan sættes sammen med en masse forskellige ting, hvilket er nemt, så man ikke gør død i kødsovsens “tilbehør”

Svar
Katrine 25. oktober 2013 at 10:56

Hm, en svær en, spiser oftest vores rester til frokost, men lasagne er altid godt.

Svar
Frk T 25. oktober 2013 at 11:04

Uha – den bog kunne jeg godt tænke mig! Som studerende er det altid rart at kunne lave noget lækkert ud af rester :) Jeg er ret glad for en god omgang kødsovs med grønt – det kan blive til lasagne, ovngratineret pasta, madpandekager – you name it :) Ellers er tærte også et hit herhjemme, det er godt til at få brugt nogle rester :)

Svar
Frederikke Egegaard 25. oktober 2013 at 11:10

Helt sikkert suppe – sikker vinder hver (2) dag :P

Svar
Marie 25. oktober 2013 at 11:12

Rester er altid godt. Hvis middagen er god bliver resterne det også, og en frokost der vidner om en god middag er perfekt og billigt :-)

Svar
Stine 25. oktober 2013 at 11:22

Jeg elsker elsker elsker lasagne på 2. dagen – helt specielt min yndlings vegetarlasagne – den bliver faktisk bedre på 2. dagen, smager af mere, har sat sig, og er bare lækker :-)

Svar
Cecilie Nordahl 25. oktober 2013 at 11:43

Min absolutte madrest-favorit må være ‘brændende kærlighed’ med uendelige tvist alt efter, hvad man lige har af kød-rest, grønsager og rodfrugter til mosen. Der er uendelige muligheder, og derfor er det også min favorit!
Mvh Cecilie

Svar
Birthe 25. oktober 2013 at 11:44

Min favoritrestemad er det hele. Synes det er fantastisk ikke at skulle smøre madpakke, men bare spise lune rester fra dagen før:-)

Svar
Karen 25. oktober 2013 at 11:55

Inspireret af årstiden – græskarhummus. Kan spises til alt – brød, køb, grøntsager. Varmt eller koldt. Det kan laves om til en varm suppe – det kan bruges i et krydret græskarbrød. Muligheder er undelige. Jeg prøver selv at have en boks med hummus i mit køleskab, som jeg kan være krea med…

Svar
Linda 25. oktober 2013 at 11:58

Helstegt kylling dag 1 – pitabrød med marinerede kyllingestykker dag 2 –

Svar
Line Jørgensen 25. oktober 2013 at 12:21

Risengrød på første dagen og klatkager på anden dagen, det er bare skøn restemad!

Svar
Sarah K I 25. oktober 2013 at 12:35

Favorit-resten må være risengrød. Der er altså bare et eller andet over sådan en gang kold risengrød dagen derpå!
Men ellers er det som regel pasta-rester, der kommer til livs dagen efter behjulpet af en gang pesto, tomatsovs, salat, kødrester, skinkestrimler eller hvad køleskabet ellers lige byder på!

Svar
Frk. Skou 25. oktober 2013 at 12:38

Det ultimative restemad må da være pizza, alle rester smager godt en tynd sprød pizza og med ost på toppen :)

Svar
Anne Kathrine 25. oktober 2013 at 13:01

Jeg er vild med reste-lasagne! Det er en evig vinder herhjemme.

.. men rester er i det hele taget noget af det skønneste, jeg ved. Enhver frokost bliver sjovere af en kold frikadelle, en rest salat, grillede rodfrugter forvandlet til tapenade, gammelt brød til bruchetta. Mums!

Svar
Vibeke Forsberg Larsen 25. oktober 2013 at 13:03

Stort set alt kan puttes i en rissotto, så helt klart min favorit.

Svar
Thea 25. oktober 2013 at 13:08

Jeg elsker rester til madpakken – Paella på perlybyg er et hit dagen efter – smager nemlig fantastisk kold. :D

Svar
Thea 25. oktober 2013 at 13:25

Den rest jeg oftest bruger er pastasauce eller ratatouille, som næste dag bliver til lasagne. Da jeg var lille puttede min mor altid pastasauce-rester ind i butterdej med lidt ost. Det er dejligt godt og syndigt.

Svar
Victoria Sommer 25. oktober 2013 at 13:40

Jeg har ikke nogen livret omkring rester, men kan lide at servere en buffe af rester. Så er det lige som et stort tag selv bord og man kan få lidt af hvert.

Svar
Rie 25. oktober 2013 at 14:24

Det er ufatteligt sjældent at vi har rester hjemme hos os – uanset hvor meget mad vi laver er det som om at min kæreste lever efter at der skal spises op :) og så mangler jeg rigtig meget inspiration til retter hvor man kan bruge de samme ingredienser flere dage i streg så man kan spare både tid og penge.. Og så kan det være der bliver sparet lidt på maden på første dagen ;) så bogen lyder som en rigtig god hjælp til mig!

Svar
Trine 25. oktober 2013 at 14:26

Jeg elsker når der er rester fra lasagne eller andre ovnretter, fordi de tit smager bedre dagen efter.

Mvh
Trine

Svar
Linette Rosenlund 25. oktober 2013 at 14:54

Helt sikkert kold tærte med broccoli. Der findes intet bedre! :)

Svar
Agnethe Herskind 25. oktober 2013 at 15:04

Ud af rester synes jeg det er lækkert at stege de sidste grønsager i købeskabet med lidt lækkert kød fra gemmeren “fryseren”. Yummy, og så med rester af nudler, kartofler eller ris <3
Kan også bruges som fyld i pandekager, boller eller andet. Evt. en god gryderet. :D

Svar
Birgitte 25. oktober 2013 at 15:17

Chili con carne er klart min yndlings resteret.

Svar
Lise 25. oktober 2013 at 15:33

Omelet er en sikker vind! :)

Svar
Martin Jensen 25. oktober 2013 at 15:59

BIKSEMAD :D

Svar
Yasmin 25. oktober 2013 at 16:07

Min favorit rest er og bliver dagen derpå efter man har fået en god omgang roastbeef. Der er nu ikke noget som et stykke rugbrød med sådan en skive på :D

Svar
Anna Olsen 25. oktober 2013 at 16:54

Risengrød! :-)

Svar
Liv 25. oktober 2013 at 16:55

Jeg elsker at en rigtig god omgang bolognese, og resterne kan altid konverteres til chili con carne, lasagne eller andet godt :)

Svar
Elisabeth H M 25. oktober 2013 at 16:57

Tærte.

Svar
camilla michaelsen 25. oktober 2013 at 17:15

kold tærte, pandekager eller lasagne :-)

Svar
Lise 25. oktober 2013 at 17:20

Bedste restemad er en ordentlig gang bolognese, der kan blive til chili con carne dagen efter, og til fyldte tortillas på 3. dagen.

Svar
Tilde 25. oktober 2013 at 17:21

Må som så mange andre sige chili con carne – kan bruges til al muligt og smager bare lækrere på 2. dagen.

Svar
Laura 25. oktober 2013 at 17:42

Okay, det er måske lidt pinligt at indrømme, men elsker risengrødsrester til morgenmad. Utrolig usundt, men også utroligt lækkert! Generelt er vi faktisk ret gode til at bruge resterne på en ny og spændende måde herhjemme, men det er altid dejligt med lidt inspiration :-)

Svar
Anita 25. oktober 2013 at 18:28

Årh den bog vil lige være noget for vores familie, da vi som regel glemmer resterne eller bare ikke er kreative nok til at få noget ud af det vi har, hvilket bestemt ikke er økonomisk! En klassiker herhjemme er dog denne: spaghetti og kødsovs på dag 1 og resterne til lasagne på dag 2 (eller dag 3).

Svar
Britta Nielsen 25. oktober 2013 at 19:07

Jeg elsker den klassiske kødsovs som restemad. Den bliver flittigt brugt på pizza, i tortillas, til lasagne, til kartofler, i pitabrød, indbagt i butterdej og meget mere :)

Svar
Vivi 25. oktober 2013 at 19:22

Indisk linsesuppe med masser af ingefær, hvidløg, løg, gulerødder og røde linser! Smager dejligt dagen derpå – jeg spiser det med fryd til morgenmad. God måde at bruge slatne grøntsager på og så er det en sund, mættende og billig ret fyldt med proteiner.

Svar
Nora 25. oktober 2013 at 20:08

Min yndlings restemad er hjemmelavet pizza :) forskellige kødrester fungere fint sammen på pizzaen, og af og til har jeg også eksperimenteret med både ris og pasta ;)

Svar
Cecilie 25. oktober 2013 at 20:41

Uhh herhjemme er det altid et hit, hvis der er mad til næste dag… Vi er faktisk lige blevet enige om, at vi skal være endnu skarper til at planlægge to dag af gangen. Vigtigt som småbørnsfamilie med travl hverdag. Så det ville være en kærkommen gevinst.
Pt er det lasagne i forskellige varianter, der er favoritten. :-)

Svar
Karen Lisbeth 25. oktober 2013 at 21:19

Frikadeller er min yndlingsrestemad, let at varme evt. med nyt tilbehør og fint, hvis der også er til madpakken et par dage.

Svar
Anne 25. oktober 2013 at 21:28

Flæskestegssandwich, hvilket weekendens menu bl.a. skal stå på, da vi har spist flæskesteg til aften.

Svar
Ditte Birkjær 25. oktober 2013 at 21:38

Biksemad er en evig klasikker, lidt grisset men dødlækker. Med hjemmesyltede rødbeder til, så sidder den lige i skabet.

Svar
Maja Fuglsang 25. oktober 2013 at 22:01

Her hjemme er rester af lasagne eller chili con carne favoritter :) Simpelthen bare fordi de smager bedre efter et døgn i køleskabet :D

Svar
Louise 25. oktober 2013 at 22:25

Det må være en ordentlig gang pulled pork – første dag som burgere med coleslaw og så ellers som pizza-topping, fyld i wraps eller quesadillas, blandet i en tomatsauce så man har en kødsauce til pasta eller man kan komme det i en shepards pie i stedet for fars. De ekstra boller kan smides i fryseren og bruges næste gang man har en rest kød. Coleslaw passer godt til både pizza, wraps og quesadillas. Der er mad til mange dage – og det smager alt sammen forskelligt nok til at man ikke bliver træt af det!

Svar
Lene 25. oktober 2013 at 22:29

Min favorit er en tærte med fyld af diverse grøntsager som er blevet til overs fra de sidste par dages madlavning… Evt med lidt skinke og en masse krydderurter

Svar
Lene 25. oktober 2013 at 22:34

Brasede kartofler med kødrester og spejlæg

Svar
Lea 25. oktober 2013 at 23:04

Rester er jo bare godt – både fordi, at det er super nemt, men det er også virkelig lækkert :) Blandt mine mange favoritter befinder chili con carne, forskellige bønnesalater, diverse frikadeller og thailandske karry-retter sig i den grad i toppen!

Svar
nataliechristina 25. oktober 2013 at 23:11

Åha der er INTET som en lækker hjemmelavet pizza med alle grøntsags og kødresterne og kartoffel!

Svar
Malin 26. oktober 2013 at 00:26

Min favorit restemad er den norske klassiker fårikål, som smager meget bedre dagen efter… Ellers er jeg vild med kolde nudler… Enten blandet i en salat eller bare som de er, med lidt sesamolie!

Svar
Helena 26. oktober 2013 at 00:45

Min favorit restemad er grønne bønner fra dagen før. De har bare sådan en dejligsmag dagen efter.

Svar
Pia H 26. oktober 2013 at 06:29

Lige noget for mig… jeg elsker mad, tænker altid på mad… og meget sjældent har jeg nogen form for madspild.
Min absolutte favorit reste-mad er med kyllingbryst.
2 tilberedte kyllingbryster
10g smør
250g champignon
13 kugler frossen spinat
5 soltørrede tomater
2½dl fløde
Forvarm ovnen til 200 grader.
Skær kyllingbrysterne i mundrette størrelser
Svits champignonerne som er skåret i kvarter.
Skær de soltørrede tomater i strimler.
Læg kyllingebryster, den optøede og afdryppede spinat, soltørrede tomater og champignon i et ildfastfad.
Hæld fløden over retten.
Sæt i ovnen i 30 minutter.
Server med pasta.
Muuummsss!!

Svar
Amanda 26. oktober 2013 at 08:24

Min yndlingsrestemad er at smide alle mine reste grøntsager i en stor skål og lave en lækker salat!

Svar
Amanda 26. oktober 2013 at 08:26

Jeg elsker at smide resterne af mine grøntsager i en stor skål og lave en lækker salat!

Svar
Louise 26. oktober 2013 at 08:42

Sikke dog en lækker bog, krydser for den bliver min:0)
En af mine yndlings reste retter er omelet…… der kan bare komme alt muligt i, kogte kartofler, reste grønt, kød osv og så er lassange bare bedre dagen derpå, hvor den lige har fået lov, at stå og trække!!!
VH Louise

Svar
Mai 26. oktober 2013 at 08:51

Wok. Her kan alt smides i.

Svar
Ida 26. oktober 2013 at 09:02

Den bog kunne jeg godt bruge :)
Jeg er vild med kold risengrød eller tærte :)

Svar
Mie F 26. oktober 2013 at 09:19

Lasagne er altid bedre dagen efter og også en god ret at tømme grøntsagsskuffen med, hvis man er lidt kreativ :) men at få en rest risengrød til morgenmad dagen efter er næsten helt luksus :)

Svar
Lou 26. oktober 2013 at 09:30

Flæskesteg! For så kan man nemlig lave flæskestegssandwich dagen efter :)

Svar
Lene 26. oktober 2013 at 09:41

Det må være lasagne :)

Svar
Siri 26. oktober 2013 at 11:28

Alle slags gryderetter. Gryderetter er bare altid bedre dagen efter – helst kold ;-)

Svar
Oline O 26. oktober 2013 at 11:38

Lige for tiden bliver alle mine rugbrødsrester lavet til øllebrød. Kan slet ikke få nok!

Svar
Kamille Overgaard 26. oktober 2013 at 11:49

Uhmm, sikke en lækker giveaway!

Mit favorit restemad er rissalat. Når der er ris tilovers fra aftenen før, steger man risene på en pande sammen med majs, gulerøder, squash eller andet. Jeg synes, at det smager skønt!

Svar
Marie 26. oktober 2013 at 12:13

Biksemad er helt klart min ynglingsret, når det kommer til raster. Dog vil jeg ønske at jeg havde noget mere inspiration, så det kunne være lækkert med sådan en her kogebog.

Svar
Tine 26. oktober 2013 at 13:09

Salater er tit en ting man smider ud, hvis ikke der er spist op, da man ofte tænker at den bliver slatten og kedelig dagen efter – men hvis man lader være med at hælde dressing ud over salaten og blot serverer den ved siden af, og hvis ens salat er bygget op af diverse grøntsager som også kan steges, så er det oplagt at gemme salaten. HVORFOR? FORDI – en salat med eksempelvis gulerødder, spinat, peberfrugt, nødder med mere kan blive til den lækreste orientalske ret, hvis det svitses på panden med f.eks. kokosmælk, som jo er noget man altid kan have stående i skabet. Med lidt stærkt marineret kylling er retten helt fantastisk!

Svar
Eeyorenyk 26. oktober 2013 at 13:27

Hmmm … En af favoritterne herhjemme må være en rest kødsovs med majs og oksekød, der bruges til en gang nachos med masser af revet ost. Mums! <3

Svar
Kia 26. oktober 2013 at 13:42

Det er og bliver nok tortillawraps! Som veganer spiser jeg kun grøntsager, bønner osv. og hver søndag står den på rester, hvor alle de sager jeg ikke lige har fået brugt ryger i en wrap – og pist væk var madspildet :D Men kunne virkelig godt bruge lidt inspiration til hvordan man også kan gøre det med kødretter, når min kødædende kæreste står tilbage med rester – derfor ønsket om at vinde bogen :) Uh, jeg er spændt!

Svar
trine229 26. oktober 2013 at 13:48

Her i hus er vi riktig gode til at tænke “mad til flere dage” – feks blir det ofte karfoffelsalat efter en dag med kokte kartofler..
Men vi bruger riktig meget på pizzabunde, eller “tortillapizza” når det er rester i hus.

Svar
Anne Mette 26. oktober 2013 at 15:04

Min kæreste og jeg lavede for en måned siden pulled pork med cole slaw, begge opskrifter her fra The Food Club – som i øvrigt er helt fantastiske!! Dagen efter blev det til rester i form af pulled pork-biksemad med brasekartofler, barbequesovs og spinat – super lækkert :) Den bedste reste-mad, jeg nogensinde har fået!

Svar
Anita Nielsen 26. oktober 2013 at 15:19

Min absolutte yndlingsrestemad er hjemmelavet pizza. Det er bare bedst på 2. dagen :) Mmmmh..

Svar
Ditte 26. oktober 2013 at 15:54

Det må klart være lasagne, sjovt nok er den altid bedst dagen efter.

Svar
Nanna Mohr 26. oktober 2013 at 16:04

Broccolisalat! Og brødtorte! Mmmhh

Svar
Alice Steensig 26. oktober 2013 at 16:35

Absolut karregryde – man kan anvende alle mulige stegte eller kogte kødrester. Godt med grønsager og karry. Ellers sætter kun fantasien grænser for, hvad man kan komme i dej til brød og boller.
Spændende madbog.

Svar
Maiken B. 26. oktober 2013 at 16:53

Alle former for curries og grøntsagsgryderetter. Det er mindst lige så lækkert dagen efter, og man kan nemt give det twist med nye krydderier.
Lavede for nylig en alt-godt-fra-køleskabet-grøntsagssuppe, som dagen efter blev til en karrysuppe blot ved at tilsætte karry og kokosmælk. Mums!

Svar
Anette Pedersen 26. oktober 2013 at 16:54

Hos os er det ofte at resterne ender i en form for wrap, enten tortilla, pandekager eller rispapir;)

Svar
Marie-Louise 26. oktober 2013 at 17:01

Min ynglings rest fra aftenen før er enten overskydende kartofler, så jeg kan lave en kartoffel pizza, eller overskydende laks til en god laksemad!

Svar
Caroline 26. oktober 2013 at 18:23

Min favorit restemad er helt klart kødsovs! Udover at det faktisk næsten smager bedre dagen efter, så kan det bruges på så mange måder! :)

Svar
Birgit Mathiesen 26. oktober 2013 at 19:12

Uhm… Risengrød..
Fordi dagen derpå, laves her altid risalamande :O))))
Kh. Birgit

Svar
Birgitte 26. oktober 2013 at 20:21

Jeg læser kogebøger som andre læser romaner.
Elsker boller i karry – er nærmest vokset op på det og det kan laves i et utal versioner. Og så er det også godt på rugbrød dagen efter. Sjovt ikk?!

Svar
Mathilde 26. oktober 2013 at 21:13

Kartofler ryger altid i en omelet. Og så lidt bacon på toppen og aftensmad er klar!

Svar
Anne-Kirstine 26. oktober 2013 at 21:26

Som studerende, så har jeg fået mig en god vane at bruge op det jeg har i køleskabet og kombinere det med forskelligt. I sidste uge der havde jeg æbler, gulerødder, porrer og qourn bøffer.

Til havregrøden kom jeg æbler på. Jeg brugte dem ellers også til friskpresset juice, sammen med gulerødderne. Gulerødderne brugte jeg også til at lave en gulerødsmousse, med kogte porrer og qourn bøffer. Jeg spiser ellers gulerødderne rå i en salat og jeg kunne også have lavet suppe med grønsagerne. En dag havde jeg ikke meget eller noget tilbage i køleskabet end bare salat tror jeg, men så var der tørret linser i skabet, qourn i fryserne, en god mayonaise, og lidt oliedressing. Så det blev salat med dressing, belugalinser og qourn med mayonaise dip, så kunne jeg lige godt vente til næste dag med at købe ind!

Jeg håber på mere inspiration i form af en ny kogebog! :-)

Svar
Laura Mollerup 26. oktober 2013 at 21:47

Min favorit restemad er helt klart min fars lækre lasagne, som faktisk bare bliver bedre, af at stå i køleskabet et døgns tid.
Kh Laura :-)

Svar
Sofie dh 26. oktober 2013 at 22:08

Min yndlings restemad er helt klart lasagne, det er som om at en nat i køleskabet bare gør den lidt mere lækker :)

Svar
Christina Thisted-Høeg 26. oktober 2013 at 22:49

Kødsauce, man er vel børnefamilie, kødsauce med pasta og grønt og i pandekager eller på pizza på anden dagen :)

Svar
Nanna Olin 27. oktober 2013 at 00:19

Man skal hverken kimse ad lasagne eller det kolde bord på 2. dagen.

Svar
Nanna Olin 27. oktober 2013 at 00:25

Man skal hverken kimse ad lasagne eller det kolde bord.

Svar
Charlotte 27. oktober 2013 at 00:38

Min favorit restemad må være tærte. (Næsten) alle rester kan forvandles til en lækker tærte! :)

Svar
Charlotte 27. oktober 2013 at 01:22

Hvis det er stegt kød elsker jeg st bruge det i en asiatiske salat eller til go gammel daws biksemad …

Svar
Mai 27. oktober 2013 at 07:28

Det må helt klart være friske forårsruller. Man kan bruge alle type rester i denne ret….

Svar
Mai 27. oktober 2013 at 07:31

Det må helt klart være friske forårsruller. Man kan bruge alle typer rester til denne ret…..

Svar
Sascha 27. oktober 2013 at 09:10

restenmad er festmad her i huset…søndag tager vi alt godt fra køleskabet og laver mange små retter – lidt tapasagtigt og meget festligt

Svar
Maria 27. oktober 2013 at 10:06

Min favorit restemad må være chili con carne. På 1. dagen bliver det spist som chili con carne og på 2. dagen som fyld i tortilla pandekager med salat osv. Nogle gange er det faktisk også ligesom om det har fået mere smag på 2. dagen..

Svar
Line 27. oktober 2013 at 10:38

Min favorit-restemad er tærter, for der kan man få brugt alverdens rester både af kød, grøntsager og mælkeprodukter. Jeg synes tærter er en af de ting, der er allerlettest at variere alt efter hvad køleskabet byder på, og en skøn måde at få brugt små rester.

Svar
Jeanette 27. oktober 2013 at 11:02

Jeg er så dårlig til at være opfindsom med resterne, så vi ikke får det samme to dage i træk. Det eneste jeg vist kan være opfindsom med er kødsovs, som kan bruges til enten lasagne, madpandekager, taco shells eller pizza.

Svar
Louise 27. oktober 2013 at 11:18

Min go-to restemad er helt klart tærte. Til dejen kan bruges hvilken som helst slags mel/gryn – hvad end man lige har i skabet. Og til fyld bruger jeg diverse grøntsager og pålæg/kødrester jeg lige har. Det hele bindes bare sammen med et æg og lidt skyr/hytteost – igen hvad end man lige har i køleskabet, og toppes med lidt ost og spices op med de krydderier man har lyst til. Det gode ved, at det hele skal bages i ovnen er, at grøntsagerne ikke behøver at være super friske. Det er en rigtig god måde at få brugt alle sine rester på..

Svar
Julie Mahler 27. oktober 2013 at 11:31

Min favorit restmad må være lasagne! Jeg synes på ingen måde at det mister smag eller konsistens af at blive varmet i mikroen dagen efter :-)

Svar
Stine 27. oktober 2013 at 12:42

Min favorit-restemad må være en tærte – alt kan jo smides i en tærte!

Svar
Marianne Sørensen 27. oktober 2013 at 14:04

Blomkåll/gulerodsgratin smager fantatisk, hvis det skæres i skiver og steges på panden næste dag

Svar
Marianne Sørensen 27. oktober 2013 at 14:06

Blomkål/gulerodsgratin smager fantastisk, hvis det dage efter skæres i skiver og steges i lidt smør på en pande

Svar
Tina Andersen 27. oktober 2013 at 14:58

Ih, den bog ville være en dejlig fødselsdagsgave ;-) De bedste rester :-): Pasta, kød og grøntsager bliver til en lækker ovnret :-) Kød, kartofler og salat mixes og bliver en super delikat salat – – gerne med et drys af nødder :-) Dertil selvfølgelig et nybagt duftende brød :-)

Svar
Anne-Mette Caspersen 27. oktober 2013 at 15:16

Min favorit restemad er en super lækker indbagt kødsovs som kun smager bedre dagen efter :)

Svar
Mille 27. oktober 2013 at 16:49

Kødsovs kan bruges til alt – i tortillas på salat, på pizza, kan laves om til chili con carne, smides i ovnen med grønsager og pasta – der er mange muligheder :)

Svar
Marianne 27. oktober 2013 at 17:25

Jeg har mange restemads-favoritter, idet jeg altid finder på noget godt at lave af restemaden; mange ideer dukker op, når jeg står med rester fra gårsdagens aftensmad, som så kan suppleres og kombineres med noget andet den efterfølgende dag.
F.eks. biksemad af diverse grøntsager/rodfrugter og spejlæg :)

Svar
Ida M 27. oktober 2013 at 17:40

Min yndlings restemad er uden tvilv tacos/tortillias. Afhængigt af hvad jeg lige har liggende laver jeg enten meksikanse tortillias, eller wraps i ris papir. Jeg ELSKER reste mad :-)

Svar
Liesbeth 27. oktober 2013 at 20:16

Tomatsalat den 1. dag og bruchetta ud af tomatsalaten 2. dag. :-)

Svar
Pia 27. oktober 2013 at 20:18

Spaghetti med kødsauce kan blive til pastasalat den ene dag og kødsaucen kan bruges til pizza eller tacoskaller. En stor hel kylling kan blive til høns i asparges eller Club sandwich dagen der på. Det er så skønt ikke at skulle smide ud:-)

Svar
Caroline Palkinn 27. oktober 2013 at 21:12

Jeg elsker at eksperimentere med det mad, der bliver i overskud, og det ender derfor tit med noget buffet lignende dagene efter med rester fra hele ugen. Det elsker jeg! Ellers er der intet så godt som lækker grillkylling (eller andet kød) i god marinade, der dagen efter bliver til en lækker blandet salat (med fx couscous og hvad der nu er af grønt i køleskabet).

Svar
Gerda 27. oktober 2013 at 22:19

Jeg er ikke bare fan af rester, men af rester til morgenmad, der er ikke noget bedre end en ristet rugbrød med mikrobølgevarmet bøf og sovs en søndag morgen :)

Svar
Anne 28. oktober 2013 at 09:16

Jeg elsker en kogt kylling, hvoraf det første dag bruges til kylling i karry. “Resterne” fra kyllingen kan bruges til suppe, kyllingesalat, tærte og en sjælden gang tarteletter:-) mums

Svar
Josefine Lützau Randow 28. oktober 2013 at 10:30

Ricemarkets “thai-biksemad” med spejlæg, men på en bund af lynstegt hvidkål eller spidskål i stedet for ris. Så sidder den lige i skabet!

Svar
Emilie C. 28. oktober 2013 at 10:59

Min favorit restemad må være rester fra en hel kylling brugt i tarteletfyld, mums!

Svar
Tobias Rose 28. oktober 2013 at 11:58

Min yndlingsresteret er et stykke salatpizza dagen derpå – derfor har jeg brug for denne bog! :-)

Svar
Maiken Andersen 28. oktober 2013 at 12:00

Yndlingsrestemad for mig er en wokret med gårsdagens rester.

Svar
Rebekka Zaar 28. oktober 2013 at 12:28

Min yndlings restemad er helt klart lasagne!
Det er især godt at have med i skole/på arbejde dagen efter :-)

Svar
Sara 28. oktober 2013 at 12:30

Min yndlingsrestemad er, når resterne fungerer i ungernes madpakker – totalt win-win :-) Ellers må det være “tøm-køleskabet-sidst-på-ugen-suppe”, hvor det, der ikke kan blendes kan ristes til drys ovenpå suppen…

Svar
Camilla 28. oktober 2013 at 12:44

Min favorit-reste-mad må simpelthen være en lasagne (selvfølgelig den af slagsen som er lavet fra bunden med hjemmelavet bechamelsause og simre-kødsovs). Den er faktisk endnu bedre dagen efter når det hele har fået lov at trække endnu mere og smagene rigtig flyder sammen. MUMS!

Svar
Henriette 28. oktober 2013 at 12:54

Selv om jeg elsker at lave mad, så må jeg sige, at det altid er dejligt, når vi har rester tilbage fra dagen før. Så vi ikke behøver bruge al for meget tid på at tilberede aftensmåltidet efter (en lang) endt arbejdsdag … så med det i mente tør jeg godt sige, at AL restemad er min favorit ;)

Svar
åse langholm 28. oktober 2013 at 14:26

Mums – En lækker bog :-)

Svar
Eline Kannegård 28. oktober 2013 at 14:35

Min yndlings restemad er en god omgang kødsovs, da der er uendelig muligheder med sådan en rest. Det kan blive et lækkert indhold i et madbrød til madpakken, fyld til en omgang lasagne, ovenpå en hjemmelavet pizza eller en anden skøn ret. Det er altid en vinder.

Svar
Johanne 28. oktober 2013 at 14:35

Jeg bruger ofte alle mine grøntsagsrester til en lækker omelet – sund og nem aftensmad :-)

Svar
Ina M 28. oktober 2013 at 14:42

En kylling er altid god for mad i flere dage og kan genopstå i salater, supper, fyld i madpandekager osv osv.

Svar
Ida-Sofie 28. oktober 2013 at 15:59

Min yndlings-restemad er helt sikkert grød. Jeg spiser grød hver morgen, og hvis der er en klat tilbage, gemmer jeg den og bruger til til aftensnacken forklædt som klatkager!

Jeg topper med alt fra mandler, skyr, solbærsyltetøj, lakridspulver eller hjemmekogt kondenseret mælk ala Dulche de Leche – totalt lækkert!

Jeg krydser fingre, for restemad er et hit – både for en fattig studerende (læs mig) eller en tætpakket børnefamilie. Hip hurra for mad til flere dage :)

Svar
Clara-Marie Grarup Søgård 28. oktober 2013 at 16:34

Hvis man har alt muuuuligt forskelligt og bare stiller alt sammen, som tapas, så kan man lave sine egne yndlingsmix af alt forskelligt!

Svar
Kahlina 28. oktober 2013 at 17:01

Jeg har haft virkelig lyst til klatkager det sidste lange stykke tid – så det må være min favorit restemad lige pt (:

Svar
marianne lykke nielsen 28. oktober 2013 at 20:43

pizza hvor grøntsager i grøntsagsskuffen tømmes og reste kød smides ovenpå:)
marianne.lykke@gmail.com

Svar
Monica Figgé Jensen 29. oktober 2013 at 22:41

Biksemad :) Mums :) Det fik vi også i weekenden.

Svar
Ditte A. 2. november 2013 at 20:44

Favoritrestemad er enten biksemad eller pulled pork mini pizzaer. :)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram


Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /var/www/thefoodclub.dk/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/instaram_slider.php on line 971