KONKURRENCEN ER SLUT. Tillykke til Katrine Busk, som blev den heldige vinder og som får tilsendt et eksemplar af min bog.
Du har nu muligheden for at vinde et eksemplar af min seneste kogebog “Mit Grønne Køkken”. Bogen udkom d. 1. september og er en vegetarbog fyldt med masser af sunde grøntsagsretter og ny inspiration til hvordan du serverer grøntsager på en spændende og velsmagende måde.
MIT GRØNNE KØKKEN indeholder mere end 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt. Glæd dig til klassiske salater, lune salater, skønne supper, varme retter og lækkert tilbehør, men også til et kapitel om grøn morgenmad og inspiration til hvilke råvarer, du skal bruge hvornår. Opskrifterne er nemme at gå til og kan laves på 30-40 minutter. Grøn fastfood kalder jeg det. Du kan sagtens servere kød, fisk og fjerkræ til opskrifterne, og bagerst i bogen finder du en liste over, hvad retterne passer allerbedst til. Kort sagt en bog til alle, der har lyst til at gå på opdagelse i det grønne univers – både kødspisere, vegetarer og dig, der bare er på udkig efter ny inspiration til grønne retter.
Har du lyst til at vinde et eksemplar af bogen, så skal du blot skrive en kommentar i kommentarfeltet og fortælle hvilken grøntsag du bryder dig mindst om :-)
(personligt må jeg indrømme, at jeg ikke er den store champignon-elsker)
Søndag d. 18. oktober kl. 20 slutter konkurrencen og jeg trækker vilkårligt lod blandt jeres kommentarer, og giver vinderen direkte besked.
436 kommentarer
Kålrabi pga. bitterhed
Okra bliver jeg nok aldrig fan af… Heldigvis let at komme udenom:-)
Fennikel er jeg ikke vild med :-(
Pastinak….
Er meget ked af at få serveret jordskokker. Som barn fik jeg dem ofte og jeg kan IKKE lide dem……
Champignon
Bryder mig ikke om okra og er heller ikke vild med glaskål.
Kinaradise
Jeg kan lide stort set alle grønsager, men lige præcis jordskokker er jeg sjældent begejstret for, så skulle jeg nævne en grønsag bliver det nok den.
Åhhh Jeg eeeeelsker grøntsager . Meeeeen jeg går gladelig udenom porre, det bliver aldrig min favorit :)
Jeg bliver aldrig fan af bladselleri!
Bliver aldrig rigtig ven med oliven:-/ må mangler et “voksen-gen”;-)
Jeg elsker alt grønt men bliver nok aldrig fan af “jiló” som man spiser en del her i Rio. Det bliver for bitter for mig.
Jeg kan slet ikke lide bladselleri – ej heller lugten af det.
På vegne af min søn, som i en alder af 9 mdr. rynkede på næsten og smed broccoli på gulvet. How to create a perfect dish for this green veg?
Jeg er aldrig blevet rigtig glad for rosenkål, fordi jeg synes de er bitre.
Jeg elsker stort set alle grøntsager jeg har smagt, men jeg er mindre vild med daikon.
Åh fennikel er min evige udfordring!! Prøver gang på gang at tilberede den på forskellig hvis, men den bliver bare desværre aldrig et hit:-/
Helt klart rosenkål….
Bladselleri! Det kan jeg simpelthen ikke forliges med.
Ælsker grøntsager og kan godt lide at at afprøve nye ideer… Skal jeg vælge min mindst elskede må jeg nok vælge kartoflen – ja jeg ved godt det lyder skørt, men den gør det bare ikke for mig – inspirerer mig ikke rigtigt…
Grønkål :(
Jeg elsker de fleste grøntsager og mener, at det blot er et spørgsmål om, hvordan de bliver tilberedt.
Porrer smager også godt, men de er bare så irriterende til at sætte sig imellem tænderne -:((.
Rosenkål er jeg ikke vild med, men måske skal man bare lære at tilberede dem på en lækker måde.
Selleri – blad såvel som knold er ikke at finde i mit grønne køkken ;-)
Vil så gerne spise grønkål…..har forsøgt flere gange……men kan simplethen ikke få det dannet så det nemt glider ned .
Okra kan jeg ikke lide
Der er vist meget få grøntsager, jeg ikke kan lide, men bladselleri vil jeg helst have i forholdsvis små doser :)
Jeg er ikke så vild med bladselleri.
Rosenkål er min udfordring.
Aubergine går jeg som regel udenom
Rosenkål
Av, det er faktisk et ret svært spørgsmål, for er gennem tiden blevet afsindigt glad for rigtig mange grøntsager. Men må sige at rosenkål er en jeg aldrig bliver helt glad for.. Den smager dælme for underligt! Og så radiser.. Men mest fordi jeg ikke kan tåle det ;)
Rosenkål – den kan jeg altså ikke få ned!
Jeg er ikke den store fan af knoldserlleri.
Grønkål :-(
Bladselleri er min absolutte ” hadegrøntsag”……. til gengæld er jeg vild med “knolden” ….
Hvis jeg kan, så går jeg en lang bue udenom pastinak…
Selleri er klart den grøntsag jeg bryder mig mindst om.
Uh, jeg elsker egentlig alle slags grøntsager, men har endnu ikke fået brugt fennikel på en måde, så den sidder lige i skabet ;)
Jeg er ikke så glad for grøn peberfrugt, men elsker til gengæld den røde udgave :-)
Hver vinter forsøger jeg flere retter med rosenkål! – og hver vinter kommer jeg frem til, at jeg altså ikke bryder mig om dem! De er ellers så flotte!
Fennikel, lærer det åbenbart aldrig!
Den grøntsag, jeg ikke er så vild med, er radise. Jeg synes den er bitter og bare ikke særlig rar at spise :)
Jeg hader(!) koriander – jeg kan til gengæld lide alt andet og kan ikke komme i tanke om en grøntsag jeg ikke bryder mig om – så skulle det lige være bladselleri på grund af trådene i tænderne ;)
Jeg er desværre ikke særlig pjattet med bladselleri – det skal i hvert fald være i små mængder…. :-)
Uden tvivl fennikel!
Aubergine blrr
Kinaradisse
Jeg er desværre ikke særlig vil med rødbede, ellers elsker jeg de fleste grøntsager !:)
Der er faktisk en hel del grøntsager jeg ikke bryder mig om, så jeg bevæger mig sjældent ud i at prøve nye ting med grøntsager. Derfor håber jeg virkelig at bogen lander hos mig, så jeg kunne blive bedre til at spise dem. Udover det, så er porre nok den grøntsag jeg bryder mig aller mindst om!
Jeg er én af de få, der ikke kan li’ tomater :-/
Rucola, nøj hvor er jeg bare ikke særlig vild med den beske smag, det har..
Og hvor er din kogebog bare æstetisk fin!
Iceberg – ikke at jeg ikke kan lide det, men det er bare lidt uinspirerende :-)
Uha det var en svær opgave, tror det må være jordskokkerne der må nederst på listen.
Uhh jeg elsker grønsager, især fordi jeg spiser meget lidt kød. Derfor er der heller ikke så mange grønsager, jeg decideret ikke kan lide, men kålrabi og oliven bliver meget sjældent en del af min menu
Grønkål :-)
Ville ønske jeg var gladere for aubergine, men kan slet ikke med svampe – champignon kan jeg dog sagtens spise..
Det må være rosenkål
Grønkål – synes det er groft på en næsten kartonagtig måde
Sådan nogle store kapers, det er ikke lige mig. Bitre, sure og alt for meget på én gang :)
Glaskål er stadig noget mystisk for mig…
Rosenkål. Smukke men bitre.
Kinaradise bryder jeg mig ikke om
Jeg er ikke så glad for rosenkål.. Og folk har nok så mange gode råd… men nej.. :-D
Rødbeder – ærgelig, for de er jo så smukke :)
BROCCOLI og mig bliver aldrig gode venner
Grøn peberfrugt…
Jeg er ikke vild med fennikel, men er vild med denne konkurrence :-D
Jeg kan ikke fordrage rucola! Jeg synes, det smager stærkt og peber-agtigt.
Savoykål formår jeg aldrig at få lavet noget godt af…..
Knoldselleri bryder jeg mig ikke om.
Skulle da lige tænke mig om, for der er faktisk ikke nogen grøntsager jeg ikke kan lide. Elsker grøntsager i alle afskygninger. Kom så i tanke om, at det må vist være linser (hvis den gælder) jeg ikke er helt vild med. Hvis ikke den gælder er det nok blomkål i kogt tilstand. Måske fordi den ofte bliver overkogt. Rå smager den godt.
Jeg elsker stort set alle grøntsager, men er ikke helt vild med aubergine. Måske jeg bare skal lære at anvende den rigtigt i madlavning :-)
Jeg bryder mig bare ikke om fennikel …
Det må desværre også blive champignon her :-)
Aubergine :/
Jeg har det ikke særlig godt med porre :/
Det må være fennikel. Har endnu ikke lavet en ret, hvor de har været smagsfavoritter :-)
Aubergine – den har jeg svært ved at få noget godt ud af , men er klart med på at udfordre mig selv
Mmmh selleri! Jeg kan virkelig ikke lide det! :D
Hvis der er noget, jeg ikke kan fordrage er det bladselleri.
Jeg er stor grønsagsspiser og kan lide næsten alle slags men er ikke den store fan af jordskokker og fennikel.
Selleri tror jeg aldrig jeg bliver fan af – hverken knold eller blad !
Rosenkål er udfordrende at tilberede, så de er smager fornuftigt i min mund :-)
grøntsager som er kogt for længe – her indtager rosenkål førstepladsen!
Rosenkål og mig bliver bare aldrig rigtig gode venner. Har afskyet dem siden jeg første gang fik dem serveret i børnehaven som 5-årig :/
Jeg bryder mig ikke så meget om bladselleri, men egentlig handler det jo mest om tilberedning, og hvad grønsagerne sættes sammen med. Bladselleri er mega lækkert i en kødsovs, men som sådan en grønsags-stav folk sidder og gnaver i, der står jeg af.
Jeg fik for nylig leveret salatrødder i en grøntkasse. Det var dog en virkelig smagsløs og kedelig oplevelse. Ellers er der ikke mange grøntsager jeg ikke bryder mig om :)
Hvor ser din nye bog flot ud :) Jeg har svært ved at få spist de broccoli jeg for sundhedens skyld ind i mellem køber.
jeg er ikke fan af Artiskok
Aubergine og artiskok, puha puha :)
Tak for en inspirerende blog!
Løse majs er ikke min stærkeste side, meget mærkeligt, fordi jeg elsker kolbemajs på grillen om sommeren! Men dåsemajs har jeg altid fisket udenom!
Rosenkål, adddrrr
Rosenkål
Rå tomater må være på min top 3 over grøntsager jeg ik bryder mig om :D
Det må være rosenkål…
Radiser kan klares I små mængder
For mig må det nok være pastinakken, den har jeg godt nok lidt svært ved. Bare navnet lyder grimt og får mig til at vrænge næse!
Champignon! Jeg kan simpelthen ikke lide konsistensen, selvom den giver fremragende smag i søvs, osv, men det er for slimet og bryder mig ikke om at spise det :) heller ikke de kendte bello-svape/boller, eller hvad de hedder
Pastinakker og især sprøde i ovnen
Argh….den er svær – dåse grønt vil være noget af det væreste der kunne serveres for mig. Super lækker bog du igen igen har fået lavet.
Frisk spidskål, da jeg synes smagen er for harsk..
Rosenkål , smagen og har svært ved at tilberede den så den smager godt
Er der den mindste smag af bladselleri, så går jeg udenom retten…
Jeg er ikke så glad for bladselleri – men sammen med noget andet kan det da spises :)
Ville elske at vinde din meget inspirerende bog – elsker grøntsager!!! (Udover bladselleri) :)
Jeg elsker langt de fleste grøntsager, men lige præcis auberginer syntes jeg er noget af det værste i verden ;)
Squash er aldrig blevet en favorit…
Synes jeg spiser de fleste grønsager, men rå grønkål har jeg svært ved at forlige mig med. Så selvom den er mega sund, bliver den altså ikke serveret herhjemme.
Spinat i rå tilstand, smager af jord, men ellers elsker jeg grøntsager
Har det lidt anstrengt med bladselleri, men er endelig blevet gode venner med knoldselleri
Jeg knuselsker grøntsager, men en udenlandsk, bleg tomat med en grumset konsistens vil jeg helst springe over :)
Og så selvfølgelig koriander, selv om jeg godt ved det er en krydderurt ;)
Jeg har prøvet at karmouflere bladselleri på mange måder, men jeg kan smage bare der er en lille smule i :-(
Majskorn, når de ikke sidder på kolben…..
De er væmmeligt søde og lidt klistrede. De kan være ok i en empanada men det er undtagelsen.
Rosenkål er ikke ligefrem min favorit…
Rosenkål er altså bare ikke mig, men måske der er nogle opskrifter i din bog der kan hjælpe på det:-)
Tomater…
De er bløde vandede og melede..
Jeg skulle da liiige tænke en ekstra gang. Synes faktisk ikke, at der er grøntsager jeg ikke kan lide, men jeg bliver tit lidt skuffet over rosenkål. De ser så fine og lækre ud, men jeg bliver tit lidt skuffet:/
Selleri er ikke det bedste der findes.
Kartofler!
Jeg har efterhånden lært at elske de fleste grøntsager selv rosenkål og de fleste bønner men jeg har aldrig lært at elske majs. Måske også fordi jeg ikke har øvet mig da jeg skal passe på for meget stivelse pga min PCO
Jeg har altid haft det meget (som i MEGET) svært med rød paprika – tilgengæld elsker jeg gul paprika, men kun på en ostemad. Temmelig mærkeligt :-)
Jeg tror faktisk ikke det er muligt for mig at nævne en grøntsag jeg decideret ikke kan lide. Men jeg er dog mindre begejstret for perleløg.
Jeg er ikke vild med rosenkål – traumer fra barndommen.
Aubergine er for mig en mærkelig grøntsag – dog nok mere konsistensen end egentlig smagen…
Det må være jordskokker, jeg bryder mig bare ikke om den smag
kartoffel! øv den er kedelig!
Uuh den bog ser fin ud :) Så må jeg tilstå at jeg ikke elsker porrer !
Ingefær og koriander bliver aldrig mine favoritter
Rosenkål synes jeg ikke særlig godt om
Selleri er min “no go” grøntsag, har virkelig prøvet, men nej tak:)
Jeg er sikker på at peberrod, for dem som kan holde styrken ud, er en fantastisk og aromatisk grøntsag – jeg synes simpelthen bare at den er så stærk, at det er på kanten til at være ubehageligt…
Kogt rosenkål, så absolut
Enig i det med champignoner – især den stegte varation…
blegselleri. Jeg kan virkelig ikke se det sjove i det.
Jeg spiser aldrig artiskok
Majs – både i løs, frosset, kolbe- form, mærkelig smag af konserves, også i frisk form…
åh jeg er virkelig heller ikke særlig glad for champignon! Kan slet ikke klare konsistensen, hah!
Jeg kan generelt godt lide grønsager! Så har lidt svært ved at komme i tanke om én jeg ikke kan lide. Dog undgår jeg helst iceberg salat. Det har jeg simpelthen fået for meget af i min opvækst :D Synes den er kedelig.
Pastinak…
Radiser er ikke lige min ynglings spise:).
Kogt blomkål!
Jeg har det stramt med aubergine, har prøvet men nej, aubergine og jeg bliver aldrig gode venner.
Bryder mig ikke så meget om rosenkål
rosenkål er jeg aldrig blevet gode venner med .0)) smil Lene
Grønkål :0/
Wow, det var et svært spørgsmål. Jeg elsker de fleste grøntsager, men det må være kogte gulerødder, jeg kan ikke fordrage smagen af kogte gulerødder.
Bladselleri, bladselleri, bladselleri! Den kan gå an i supper og gryderetter, men i rå tilstand er den simpelthen noget nær forfærdelig :)
squash er ikke et super hit…..
Jeg kan virkelig ikke lide blomkål. Hverken konsistens eller smag, og det er også ligemeget om den er rå eller tilberedt :)
Undgår altid selleri. Både knold og bleg. Reagerer med allergi.
Pastinak..
Jeg er ikke vild med champignon og alle andre svampe…
Er meget glad for grønnesager, men går dog uden om grønne peberfrugter.
hmm… Elsker grøntsager, er bare ikke så fantasifuld
Når det kommer til at benytte dem varieret og det kniber
Nok også lidt med tilberedningen.. Har i hvert fald smagt
Bedre end mine egne grøntsagskundskaber ;)
Jeg hopper med på artiskok som den jeg mindst kan li :)
Det må helt klart være blegselleri. KAN altså bare ikke li’ det!
Vil SÅ gerne vinde din skønne bog. Ser fantastisk lækker og inspirerende ud :-)
Jordskokker er ikke lige mig, men jeg er overbevidst om at det nok er fordi jeg ikke tilbereder dem ordentlig :-)
Jeg har aldrig været god til rodfrugter, men måske din bog kan vise mig en ny måde at smage dem på?
Dem der kommer i en pose i fuldstændigt perfekte 1x1x1 cm tern… ;-)
Jeg kan se at jeg ikke er den eneste der ikke er fan af bladselleri, men hvis kartoffel kategoriseres som en grøntsag, så tager den prisen. Jeg syntes den er så kedelig, og medmindre jeg steger dem på den ene eller anden måde(hvilket tager det sunde ud af ligningen) synes jeg det er noget af det sørgeligste at servere
Jeg er heller ikke fan af champignon. Eller kan godt lide smagen men konsistensen bliver jeg aldrig fan af
Oliven er ikke min favorit! Måske det vil ændre sig nu mens jeg opholder mig i Spanien :-)
Jeg er ikke just fan af rosenkål :/
grønkål ! Min mand elsker dem, men han er osse englænder ..?!
Det må blive kinakål, fik det for meget som barn.
Pastinak er ikke min favorit.
Blegselleri. Skal være virkelig kogt ud i en kødsovs eller lignende før jeg spiser det.
Jeg ELSKER lakrids, så da jeg fik af vide at fennikel minder en smule on lakrids, glædede jeg mig til at prøve den. MEN så smagte jeg grøntsagen og brød mig bestemt ikke om den. Har givet den flere chancer, MEN. JEG. KAN. IKKE. LIDE. DEN ; (
Jeg bryder mig ikke rigtig om jordskogger.
Grøn peberfrugt
Der er ikke ligefrem nogle grøntsager som jeg decideret ikke kan lide – men af de grøntsager som jeg næsten aldrig putter i indkøbskurven er iceberg. Fordi det er kedelig, ensformig og uinspirerende spise :-)
Champignon er ikke lige i min smag og andre former for svampe
Elsker alle grøntsager, bare de er veltilberedte. Rosenkål kogt til atomer og stuvede som da Jeg var barn er ikke min hof ret. Egentlig er det vel kun koriander i store rå mængder jeg ikke er helt vild med.
Hmm. Kan lide det hele, men joiner rosenkåls holdet- de fungere kun ind imellem ☺️
Jeg elsker generelt grøntsager, men er ikke så god til at bruge forskellige slags grøntsager i maden. En grøntsag, som jeg ikke er den største fan af, det må være den ellers så populære gulerod. I rå tilstand synes jeg, at den bliver kedelig, og i kogt/stegt tilstand bliver den alt for sød.
Rosenkål smager bare ikke godt tilberedt ,revet i en salat kan jeg lige klare det.
Den der røde beske salat. Tror den hedder radiccio. Lidt for besk til mig.
Kålrabi.., jeg kan ikke finde ud af at anvende den på en god måde
Endives, bitre og blege
Gulerødder – desværre! Jeg er mangeårig vegetar og, jeg ville så gerne kunne lide dem, da det ville gøre madpakkesmørringen meget nemmere. Jeg håber din bog kan overbevise mig om deres velsmag.
Rosenkål mangler jeg endnu at få smag for :)
som vegetar elsker jeg grøntsager, men er ikke så vild med bladselleri.
(Skam)kogt rosenkål – lidt for mange dårlige barndoms-madoplevelser til, at man nu som voksen nægter at spise det..! :D
Aubergine konsistens og smagen er ikke populær:-( måske din nye bog kan ændre det:-)den går jo ellers en fantastisk farve :-)
Jeg kan ikke rigtig med lakrids-smagen i nogen afskygning, så fennikel bliver jeg desværre aldrig gode venner med…
jeg elsker grøntsager og er vist ikke stødt på nogen jeg ikke kan lide rigtigt. Dog er jeg gravid nu og kan pludselig ikke fordrage rå peberfrugt og agurker der er sure. Adr!:-)
Der er meget få ting jeg ikke bryder mig om, men fennikel toppen listen af grønt jeg ikke spiser.
Jeg kan lide se fleste grøntsager.. Men skal jeg nævne én, der aldrig bliver min ven, må det nok være bladselleri!
Fennikel lærer jeg nok bare aldrig rigtig at kunne lide.
Jeg er lidt underlig – den eneste grøntsag jeg ikke rigtig kan klare er. … tadaaaaa…. KARTOFFEL!!!!
Jeg er ikke så glad for rosenkål og grøn peber (de første syntes jeg hurtigt bliver bitre og de sidste får jeg opstød af)
Ris
Det var faktisk et virkelig svært spørgsmål!!! Jeg har været igennem de fleste kommentarer for at finde inspiration, men jeg kan jo lide ALT… Hvis jeg skal udse mig én ting der ikke så tit finder vej i min mad, må det være persillerødder…
Rosenkål kan jeg ikke lave så det bliver lækkert. Men jeg har en gang smagt dem pillet i små fine blade og tilberedt som salat. Det var både smukt og smagfuldt. Måske skulle det prøves. Der må være klorofyl i dem også, eller?
Tror næsten det må blive agurk, jeg kan godt spise lidt, men ikke gnave en hel!
Det var faktisk ikke let at komme på en grønsag som ikke er smager godt(når den er tilberedt korrekt), men så kom jeg i tanke om pastinak og knoldselleri. Det er bare ikke lige mig.
kogte kartofler til traditionel mad er bare slet ikke min ting. Det er konsistensen (melet smag) og fordi de ofte er komponeret med sovs og kød.
Det er helt sikkert rosenkål. Jeg har ellers prøvet alle mulige måder,
Den var svær, men selleri er nok den grøntsag, jeg bryder mig mindst om.
Hej Ditte,
Jeg vil så gerne vinde din bog, den lyder lige som den kogebog, jeg står og mangler :-)
Jeg kan egentligt lide de fleste grøntsager, men jeg har aldrig lært at holde af aubergine. Især stegt har den en konsistens, jeg ikke bryder mig om. Vær sød at omvende mig, den er så pæn og lilla!
Jeg er ikke glad for fennikel og bladselleri, men ellers stor fan af grønt. Mangler dog inspiration til hurtige grønt-retter i en travl hverdag med tre børn.
Elsker de fleste grøntsager – også gulerødder. Bare ikke kogte gulerødder, synes de bliver for søde og kedelige.
Knoldselleri
Helt klart grøn peber. Synes den er så bitter. Krydser fingre for jeg vinder :)
Uhh det må blive selleri! Jeg kan slet ikke have med den at gøre. En god ven gav mig engang en selleri-persille til min vindueskarm, da jeg elsker krydderurter. Den røg ud af døren omkring 20 sekunder efter ham – fik det tilnærmelsesvis fysisk skidt af at hele køkkenet lugtede af selleri ;-)
Men ellers er jeg grøntsagselsker og håber så meget at få fingre i din flotte bog ♥
Bladselleri, arbejdede en gang et sted hvor sellerien var i salaten HVER dag
Jeg kan faktisk lide alle de grøntsager (jeg har smagt).. De, som jeg ikke har kunnet lide – f.eks. bladselleri – har jeg åbenbart lært at spise med nydelse nu. Men (!!) koriander (jeg ved godt, at det ikke er en grøntsag) har jeg dog ikke lært at spise endnu! Fy for pyferen… :)
Selleri
Fennikel – den har jeg det altså ret stramt med :-(
Julesalat kan jeg ikke få ned
Er oliven en grøntsag? I al fald bryder jeg mig ikke om dem!
Bogen er perfekt, da min klassekammerat/nye veninde er vegetar. Hver gang vi er sammen og jeg skal lave mad, kan jeg simpelthen ikke komme i tanke om andet end kedelig salat eller pandekager :D
Jeg kan lide de fleste grønsager men rosenkål er jeg ikke så vild med – og kogte gulerødder er heller ikke på favoritlisten…
Porre, det må være den jeg synes mindst om. Kan virkelig ikke se nogen gavn af den og går altid uden om den :)
Men derudover ELSKER jeg grøntsager og vil glæde mig hvis jeg vinder bogen og kan blive inspireret til nye opskrifter :)
Champignon har aldrig været min favoritspise, men jeg prøver at implementere den i mine rette, så vi en dag kan blive gode venner.
Har boet og rejst flere steder rundt om i verden og elsker at prøve den lokale mad. Okra må jeg efterlade uspist på tallerkenen, den bliver aldrig min favorit.
Jeg er absolut ikke vild med bladselleri – slet ikke rå. Og fennikel bliver jeg heller aldrig vild med, men kan godt spise det.
Almindelige gammeldags græskar er jeg ikke særlig vilde med..
Jeg er ikke fan af tilberedt spinat, men frisk spinat er ret lækkert :)
Jeg er en stor fan af grøntsager, og havde dermed svært ved st finde en grøntsag, indtil jeg læste de andres kommentar. Jeg er ikke i tvivl længere: okra!! Kh ria
Jordskokker er ikke lige mig.
Rosenkål!
Meget bitre salattyper er ikke lige min kop the.
Uh det må nok være rosenkål! Det er jeg altså aldrig blevet fan af…
Jeg kan virkelig ikke fordrage selleri, bare lugten af det …
Sjovt spørgsmål! (Og sjovt, at så mange deler grøntsags-aversioner) Jeg har tænkt og tænkt, men kan faktisk ikke ikke kommentar tanke OL en grøntsag jeg ikke kan lide – synes alt er lækkert, hvis det tilberedes rigtigt. Dog er der masser af frugt jeg ikke bryder mig om, fx ananas og kiwi.
Hvidkål! Men det er måske også pga mangel på gode opskrifter… :-)
Rå bladselleri og jordskokker har jeg endnu ikke fundet opskrifter, hvor jeg synes de smager godt…
Aubergine ….. Need I say more…….
Rødbeder bliver jeg aldrig den store tilhænger af ;-)
Jeg elsker faktisk alle grønsager, men laver stort set aldrig noget med jordskokker. De smager fantastisk, men jeg får frygtelig meget luft i maven af at spise dem :-)
Aubergine synes jeg hverken er interessant eller smager sønderligt godt :)
I rå tilstand: Bladselleri og overhovedet tilstand: Fennikel. Til gengæld elsker jeg rosenkål. :-)
Hvor ville det være skønt at vinde denne fine bog! Den lyder meget inspirerende. Kartofler har jeg et noget anstrengt forhold til efter et år på efterskole i Sønderjylland for nogle år siden….
Jeg ELSKER champignoner haha.;) Da jeg var lille kunne jeg ikke fordrage kartofler jeg synes de var så kedelige og klamme. Nu elsker jeg kartofler, men pastinak er jeg ikke så vild med
Jeg kan ikke lide fennikel
Blegselleri!!! Og jeg fik det bekræftet i går, da det var med i en juice-kasse fra Årstiderne. Jeg gav det en chance og juicede det, men resten af aftenen lugtede mine fingre og hår af selleri :-( Og juicen smagte bestemt ikke godt – agurk, æble og citron kunne bestemt ikke camouflere den grimme smag.
I forbindelse med kostomlægning og vægttab igennem det seneste år, har jeg virkelig fået øjnene op for lækre grøntsagsretter, og er stor fan af din blog.
ROSENKÅL – altså hvad er der lige der gør dem lækre??!??
De er så hidsige i smagen selv om de ser SÅ lillebitte uskyldige ud… :)
Fennilke! Den kan ødelægge alt
Jeg kan absolut ikke lide fennikel :-(
Blad- og knoldselleri. skal være ret godt kamufleret. før det ryger ned.
Normalt er jeg den store kålelsker, men lige netop savoykål bliver jeg nok aldrig rigtig fan af..
Elsker de fleste grøntsager, men BLADSELLERI kan ødelægge enhver salat!
Rå bladselleri er en af de værte grøntsager man kan servere for mig. Heldigvis skal der ikke så meget til at camuflere den grimme smag ved tilberedning. :)
Bladselleri er den værste. Kan godt spise den i grønne smoothies men smagen skal helst camufleres….
Jeg er vild med de fleste grøntsager. I hvert fald dem jeg har smagt – hvilket ud fra dette kommentarspor ikke er mange. Men pastinak er ikke rigtig min kop te. Mest fordi den ikke smager af halvt så meget som de andre rodfrugter, så den er vist mest fyld.
Jeg går en stor bue uden om grøn peber!
Jeg kan, hånden på hjertet, ikke komme i tanke om en grøntsag, jeg ikke kan lide.
Blomkål er fantastisk, men skamkogt blomkål er godt nok ikke specielt appetitligt. Sådan er det nok med alt, der er blevet skamkogt.
Tillykke med bogen!
Jeg har for nylig skåret drastisk i mit kød-indtag, og leder konstant efter grøn inspiration. Pak choi bliver jeg dog aldrig gode venner med.
Det første der falder mig ind er rosenkål ;-)
Helt klart selleri, heller ikke bagt, most eller i nogen af alle de forslag folk kommer med, som de slet ikke synes smager af selleri. Jo de gør, alle sammen! Kan heller ikke lide det i blad versionen… eller pastinak, det smager også af selleri….
Er ellers pjattet med grønt…
Tilberedte svampe er ikke et hit hos mig…
Radicchio salat – det er simpelthen for bittert for mig…
Elsker grøntsager, meeen Okra bliver aldrig min kop te.
Jeg har det svært med kålrabi.
Jeg plejer altid at prale af, at jeg kan lide alt! (Men i virkeligheden bryder jeg mig altså ikke ret meget om rosenkål…uff!)
Jeg har det, som mange andre, også lidt stramt med rosenkål. De er ellers så fine og så bare selve navnet, ikke? Men selv den smukkeste rose har torne, og min torn udi grøntsager er altså rosenkål.
Bladselleri, fy for sæbemund!
Jeg ser så mange lækre salater med fennikel, men når jeg så prøver dem…. De er bare aldrig rigtig så gode, så fennikel må være min største udfordring i det grønne køkken.
Selleri… Lige meget hvor meget dip de dyppes i ;)
Jeg har virkelig svært ved at komme på en grøntsag, som jeg ikke kan lide … men efter et overforbrug af rødbeder, er der langt mellem jeg selv tager initiativ til at lave retter med dem. Håber det ændrer sig, da jeg ved de er smækfyldte med gode ting :)
Jeg bryder mig ikke meget om bladselleri… puhh, den kan være svær at få ned, hahaha
Men det må også være det, jeg kan faktisk ikke komme på andet! Jeg elsker grøntsager :-)
Rødbeder bliver nok aldrig min favorit….
Godtnok er kapers vist ikke en grøntsag, men en blomsterknop – jeg bryder mig i hvert fald slet ikke om den. Hvis det skal være en grøntsag i traditionel forstand, går jeg helst uden om kogte bønner!
Varm grønkål..
Hvis koriander tæller som en grøntsag, må den desværre vinde konkurrencen. For mig smager det af sæbe :-( Generelt er jeg dog ret vild med grøntsager! Så tror faktisk, koriander er det eneste jeg virkelig ikke kan lidt.
Jeg er så godt som vegetar, så ekstra inspiration ville være helt fantastisk! :-)
Alle former for syltede grønsager. Rødkål, rødbeder, asier, agurker osv. Ydrk!
Kan seriøst ikke komme i tanke om en eneste grøntsag jeg ikke kan lide! Jeg elsker variationen og de forskellige smage man kan få frem afhængig af tilberedning, krydring osv. :-)
Selleriknold – paneret selleribøf fik jeg ofte da jeg boede hjemme. Det kunne kun spises med masser af smeltet smør til.
Jeg er ikke fan af rosenkål :-)
Jeg bryder mig ikke om bladselleri – hverken smagen eller konsistensen. Det kan sikkert skyldes mangel på en god opskrift – indtil for nyligt spiste jeg ikke agurk, men det var lige indtil jeg smagte det i en lækker bulgursalat og se nu bare, nu spiser jeg agurk hver uge :-) så måske der er en lækker opskrift med bladselleri i din skønne bog der kan lære mig at spise bladselleri? :-)
Radiser
Oliven – hvis det ellers er en grønsag:-)
Kinaradise
Aubergine bliver jeg nok aldrig fan af ! Men prøver :)
Jeg er ikke super glad for bladselleri.
Jeg bryder mig meget lidt om bladselleri og kan slet ikke forstå dem, der spiser det råt!
Jeg bryder mig ikke om rosenkål.
Sjovt spørgsmål;^) og jeg ved ikke engang hvad jeg skal svare på det… Måske en nyoptrukket porre fra haven. Ikke på grund af smagen, men fordi der er så irriterende meget jord imellem lagene og der derfor skal skylles og skylles og skylles>_<
Så sjovt at læse, hvad andre ikke kan lide! :) Aubergine og grønkål er godt nok forhadte. Jeg elsker grønkål og i særdeleshed aubergine, nom nom nom! Der er et par grøntsager, jeg helst springer over i rå tilstand, men som fungerer fint tilberedt. Den eneste grøntsag, jeg virkelig bare ikke kan lide, er fennikel. Jeg forstår den slet ikke.
Jeg er ikke den store fennikel fan!
Champignon er heller ikke min favorit…
Hvidkål – mest fordi jeg synes, når man først har købt en hvidkål, så skal man have det morgen, middag og aften for at få den brugt ;)
Radiser. Desværre, da jeg simpelhen synes det er en noget så smuk en grønsag. :)
Den grøntsag, jeg bryder mig mindst om er rosenkål. Uh, jeg ved jeg simpelthen ikke om jeg nogensinde lærer at spise (:
Pebberrod bliver jeg nok aldrig den store fan af!
Aubergine er jeg ikke just pjattet med :)
Jeg er ikke så glad for peberfrugt :( Og jeg er rigtig ked af det!
Ved godt at det lyder underligt, men har altså ikke en grøntsag jeg ikke kan lide. Jeg har virkelig siddet og tænkt længe og hårdt, men kan simpelthen ikke komme på en :)
Kålrabi
Kartofler er ikke min favorit!
På min liste, er det nok radicchio salaten, der må løbe afsted med sidstepladsen
Synes at radiser er noget så fine – men er desværre ikke tosset med smagen
Bladselleri er ikke en grøntsag jeg bryder mig om.
Rosenkål- helt klart rosenkål
Jeg tror aldrig, at fennikel og jeg bliver venner.
Det må nok være rosenkål… Det har jeg aldrig kunne lide. FØJ :D
Jeg bryder mig ikke om rosenkål.
Jeg er altid gået langt udenom rosenkål – siden jeg fik dem i en kogt udgave som barn :)
Krydser fingre!!
Bladselleri og jeg bliver aldrig venner.
Aubergine… De tingester burde udryddes fra jorden!!!
Det er svært. Jeg kan lide de fleste grønsager men synes det er svært at bruge dem varieret men finder god inspiration fra din blog.
Men aubergine bruger jeg ikke særlig ofte.
rosenkål
Er generelt meget glad for grøntsager – meeeen … Jeg har ret svært med selleri – lærer det nok aldrig :-)
Babymajs.. forstår dem ikke?!
Jeg er ikke så pjattet med dampet blomkål… Men skulle tænke læææænge over det, for grøntsager er generelt et hit hjemme i min grøntsags skuffe
Jeg er lige som dig, jeg bryder mig heller ikke ret meget om champignon :-) Til gengæld er jeg vild med de fleste andre grøntsager.
Rødbeder. Jeg hader dem – i alle udgaver… adr ;)
Jeg mangler stadig at blive venner med julesalat og rosenkål.. :/
Squash har jeg altid hft svært ved at spise. Tror det er konsistensen når den er tilberedt. ;-)
Jeg bliver aldrig fan af rå bladselleri.
Jeg har dog lært at tilberede mig ud af det. Jeg er nemlig medlem af et fødevarefællesskab, og er nødt til at få posens indhold spist på den ene eller anden måde :)
Den er svær! Er melon en grøntsag? Melon uden tvivl. Frygteligt.
Peber om den er rød, gul eller grøn er lige meget, den smager ikke godt!
Jeg er bare ikke særlig begejstret for bladselleri.
Fennikel
Champignon og løg (selvom det puttes i alt for at give smag!!)
Aubergine :)
Fennikel bliver Aldrig! en af mine farvoritter..
jeg er generelt ikke bleg for at spise alverdens slags grøntsager, men hvis jeg kan få lov til at vælge, så lader jeg pænt fennikelelskere spise min ration af fennikel også ;)
Jeg må hoppe med på Rosenkåls vognen – dårlige minder fra barndommen om de kogte rosenkål, der slattent lå og kiggede på en, øv.
Rosenkål.. jeg hader rosenkål!
Super lækker konkurrence! Jeg må indrømme at den grønsag som jeg bryder mig mindst om, er tomater! Jeg krydser fingre:-)
Jeg elsker nærmest alle grøntsager, men jeg bliver nok aldrig rigtig vild med peberfrugt ;-)
Pastinak er den absolutte bundskraber!
Kapers! i modsætning til de fleste andre ting, jeg ikke kunne lide som barn og kan lide i dag, er det kun blevet værre med kapers.
Jeg vil så gerne kunne lide rosenkål, men det er som om jeg aldrig lærer det!
Jeg elsker grøntsager! MEN, bladselleri har jeg aldrig forstået – det bliver bare aldrig rigtig godt! :)
Jeg er ikke begejstret for majs.
Dit/Mit grønne køkken har jeg skrevet på min fødselsdags ønskeseddel :-) går gerne en STOR bue uden om bladselleri – dem blir’ jeg aldrig venner med :-/
en kogt “vinter” kartoffel – især ikke de melede
kh
jane z
Det må være grøn peberfrugt, den er bare sådan lidt vah. Den smager ikke rigtige af noget og er altid med i posen…
Som udgangspunkt elsker jeg alle grøntsager og er slet ikke kræsen på det område. Man skal bare lære at tilberede dem på en ordentlig måde :) De gange, jeg har fået serveret grøntsager, som jeg simpelthen ikke kunne få ned, skyldtes det ene og alene dårlig/over-tilberedning. Ingen grøntsager har godt af at blive skam-kogt til ukendelighed!
Den grøntsag jeg indtil videre er mindst fan af, er radisen. Synes den er lidt for krads i smagen, men har hørt at det skulle blive bedre hvis man ovnsteger dem, så det må prøves :)
Jeg er meget lidt vild med rosenkål, jeg har aldrig været vild med dem, prøver den jævnligt, men det bliver aldrig bedre.
Hold da op den var svær…..
Måtte tænke meget længe over et svar og pludselig poppede radiser op
Uh, det er faktisk et svært spørgsmål. Elsker alle grøntsager jeg kan komme i tanke om..Er dog ikke så glad for kartofler hverken som bagte eller kogte, men en kartoffelmad med purløg og radiser om sommeren, kan jeg derimod godt spise.
Jeg kan mindst lide rosenkål :-) :-)
Jeg bryder virkelig lidt om pastinak…meget mærkelig smag + navn…:) hehe med ellers elsker jeg nu grøntsager:D
At vælge en grøntsag jeg ikke bryder mig om er godt nok sværere end jeg troede! Jeg må nok indse at jeg efterhånden har fået meget voksne smagsløg, og at grøntsager faktisk gør mig virkelig glad både i mund, hoved og mave!
MEN, når nu det kræves, så må det nok blive kartofler; ikke fordi jeg ikke kan lide dem, men fordi jeg ikke synes de er ligeså interessante at arbejde med og smage på som så mange andre grønne sager :)
Jeg er ikke pjattet med rosenkål :/
Jeg lærer aldrig at elske rosenkål
Jeg er for det meste ikke stor fan af blegselleri, selvom jeg har måttet indse at i nogle retter er det berettiget!
Rå selleri bliver jeg nok aldrig venner med. Og så har jeg et mærkeligt forhold til rødbeder.
Jeg kan simpelthen ikke lide rosenkål. Jeg har virkelig prøvet! Jeg kan huske en tegneserie som barn, hvor bamsen altid sagde “Rosenkål. Jeg hader rosenkål” Det er som om, at den sætning har gjort noget ved mig.
Jeg holder mindst af fennikel eller bladselleri
Jeg er meget glad for grøntsager, der smager af noget. Derfor vil jeg nok vælge kartoflen som den grøntsag, jeg finder mindst interessant, da den ikke smager af særligt meget i sig selv, men skal have smag tilsat fra andre grøntsager eller krydderurter.
Majroer. Øv at dyrke et helt bed og så slet ikke kunne lide dem!
Grøn peberfrugt siger mig virkelig ingenting – jeg synes nærmest den er lidt ligegyldig. Det var først for nylig at det gik op for mig at grøn peberfrugt bare er umodne røde!!! Men så gav det faktisk lige pludselig mening at den smager så kedeligt :-)
Jeg elsker grøntsager! Men af alle grøntsager bryder jeg mig nu mindst om grøn peber.
Smuk og inspirerende bog! Jeg er slet ikke tosset med bladselleri, men ellers spiser jeg glædeligt kål og stort set alt andet i lange baner.
Det som jeg nok mindst bryder mig om er blomkål, dog kun i sin rå eller kogt form – bvadr! Er grøntsagen gemt i en blomkålsdelle eller pizza, så smager den ganske fint. Det har sikkert noget med konsistensen at gøre.
Skøn præmie!
Jeg er ikke fan af jordskokker. :-)
Bladselleri bliver jeg vist aldrig rigtig fan af :)
Helt klart oliven. Jeg prøver det af og til, men jeg er stadig ikke fan :-)
Jeg spiser de fleste grøntsager med stor glæde, dog ikke kålrabi.
Generelt er jeg glad for både frugt og grøntsager, men rosenkål er bestemt ikke mig!
Helt sikkert aubergine. Det er noget med konsistensen…
Fennikel er jeg ikke pjattet med.
Agurk… altså sådan som i gnave-agurk eller rå skiver/tern i salat :-/
Men som syltede eller i tzatziki… smager det forrygende :-D
Kålrabi
Fennikel er jeg absolut ikke vild med
Jeg er ikke en svampe-pige, som jeg famøst sagde da jeg var lille :)
Dog har jeg en nyfunden kærlighed for særligt kantareller.
Jeg har aldrig rigtig fanget fidusen med aubergine… Kan dog se at du har en meget fin opskrift med netop aubergine med de lækre granatæblekerner på toppen;) måske det var den opskrift der skal til for at omvende mig?
Fennikel… lakridssmag i lakridser og helst ikke andre steder ;-)
Først og fremmest tak for en spændende og inspirerende blog, jeg elsker at følge med og få nye ideer til madlavning. Jeg kan lide de fleste grøntsager, så det tog mig lidt tid at finde frem til, hvilken én jeg bryder mig mindst om, men det må være selleri.
Jeg er virkelig ikke særlig glad for rosenkål, men det er til gengæld også noget af det eneste jeg ikke bryder mig om
Bladselleri
Peberrod er en grøntsag, der næsten kan få mig til at græde
Det må blive palmekål! Min kæreste og jeg kastede os engang ud i en juicekur, hvor min kæreste tænkte, at vi da lige skulle prøve at juice med palmekål – og føj for Søren!! Det har vi aldrig købt igen :-)
PS. Er heller ikke fan af fennikel eller rosenkål.
Koriander, uhaa
Elsker grøntsager og især nogle af de lidt mere særprægede som diverse kål inkl. rosenkål, men må indrømme, jeg aldrig har været særligt begejstret for radiser :)
Grøn peberfrugt….
Bladselleri :-S
Er durian en grøntag?! Jeg tager den :-)
Jeg må indrømme at jeg ikke kan komme i tanke om en eneste grøntsag som jeg ikke bryder mig om. Jeg synes der er mange muligheder når det kommer til grøntsager. Man kan ændre smagen ved brug af krydderier og konsistensen ved forskellige former for tilberedning :-)
Hmm, jeg spiser sådan set det meste – men kan godt ha’ det lidt stramt med blegselleri ;-)
Efter otte år som vegetar er jeg næsten blevet alt-spisende i grøntsager, men jordskokker har jeg det satdig stramt med.
Personlig er det nok en pastinak jeg synes mindst om – jeg synes bare ikke jeg kan få en pastinak til at smage spændende. Den er mest bare med som fylde ;) Derudover har jeg det virkelig stramt med koriander – men der tror jeg også bare, at man enten har en et had eller kærlighedsforhold til ;)
Håber jeg er heldig – trænger til en spark af inspiration til madlavningen, og det tror jeg virkelig din bog kan give mig :D
Selleri er jeg virkelig ikke glad for :-(
Jeg stor-elsker grøntsager! Ikke fordi jeg ikke kan lide søde sager også, men nogle gange kan jeg gå 10 gange mere i ekstase over et snackfad med grøntsager end over chokolade. De få undtagelser er rosenkål og rødbeder. Er bare ikke fan, og bliver det ikke. Men stort set alt andet, uhm :)
Øh, rå løg!!!! fy for den lede rødbede!!
Selv nu som voksen, må jeg indrømme, at rosenkål bare aldrig bliver mig.
Det er egentlig et virkelig godt spørgsmål! Nu jeg tænker over det, har jeg faktisk næsten lært at spise (og nyde) de fleste grønsager. MEN jeg har dog et eller andet med peberrod (hvis man kan kalde det en grønsag) – den der stærke, bitre smag er virkelig ikke mig… :)
Elsker grøntsager – de fleste. Men lige præcis bladselleri kan jeg bare ikke få ned :/
Øv.. Krydser fingre og håber på ny inspiration :D
Rå løg har aldrig været min kop te… :-)
Jeg kan ikke lide kartofler
Jeg springer på rosenkål-vognen, dem kan jeg bare ikke lide!
Porrer kan jeg simpelthen ikke finde ud af at anvende på en lækker måde
Det grønsag jeg bryder mig mest om må uden tvivl være rosenkål.
Jeg synes jeg er åben og prøver at spise det meste, men jeg har aldrig fået rosenkål, som jeg kunne lide.
Jeg synes simpelthen det er bitter. Jeg vil blive overrasket hvis du har en opskrift med rosenkål jeg kan lide, men jeg er bestemt villig til at give det chancen! ;)
Kartofler. Og da jeg er opvokset på landet, har jeg måtte kæmpe mig igennem adskillige. Men vild med dem bliver jeg aldrig!
Den grønne peberfrugt…
Tomater. De er virkeligt smukke. Men smag og konsistens. Øv
Tror det må være hvide asparges. Dem er jeg ikke god til…
Jeg prøver og prøver med pastinak, men jeg kan altså (stadig) ikke lide det.
Ærter.. Grønne ærter.. Bare duften puha… Friske grønne ærter fra bæl er det værste.. Jeg Er ellers mega glad for gønsager.. Men grønne ærter og mig vi kan bare ikke sammen..
Jeg kan (desværre!) ikke rigtig lide rå tomater. Det er SÅ ærgerligt, da det jo er en del af de fleste retter, når man spiser ude, men så må jeg jo bide det i mig. :)
jeg er ikke så glad for grønne ærter. Jeg ved faktisk ikke hvorfor, de tiltaler mig bare ikke :D
Jeg har gransket min hjerne, og jeg kan simpelthen ikke komme i tanke om en grøntsag, jeg ikke kan li, hvis bare den er serveret ordentligt. Rosenkål er lidt træls, når det er overkogt, men revet i en rå salat er det konge. Aubergine skal gennemtilberedes, og så er jeg klar. Bladselleri gør bolo’en magisk, og hvis bare de lange strenge på bagsiden er fjernet, snacker jeg også gerne løs.
Det eneste jeg måske kan komme i tanke om, er tomater uden for sæson; når de er helt melede og smagsløse. Men sådan er det jo med det meste udenfor sæson ;)
Pastinak er min hadegrøntsag. Men jeg er vild med persillerod, så jeg blev hurtigt god til at se forskel.
På trods af mange ihærdige forsøg, så bliver jeg aldrig gode venner med bladselleri. Men heldigvis er der jo så mange andre lækre grøntsager, man kan kaste sig over :-)
Jeg har aldrig været glad for græskar og bliver det nok heller ikke lige foreløbigt.
Det må være fennikel. Men så findes der heldigvis så mange andre lækre grøntsager!
Det første der falder mig ind, er et overkogt rosenkål! :)
Peberfrugt… Kan simpelthen ikke fordrage smagen af peberfrugt!
Hej, mega lækkert med en “grøn” bog. Jeg er personligt rigtig glad for grøntsager. Men hvis jeg skulle vælge noget som ikke forkæler mine smagsløg helt vildt, må det være kogt kål. Jeg elsker den sprøde rå variant. MEN et stykke kogt rosenkål eller blomkål er ikke min favorit.
Jeg krydser fingre!
Jeg kan egentlig lide de fleste grøntsager. Som udgangspunkt er alle grøntsager gode, hvis de er friske, af god kvalitet (økologi plejer at være en sikker vinder ;) ) og tilberedt på den rigtige måde. Så længe, man gør sig umage med at finde en god opskrift, kan selv skorzonerødder og pastinak smage godt.
Til gengæld bliver jeg nok aldrig fan af kogte kartofler… Men i mit hoved tæller de heller ikke som grøntsager.
Rosenkål. Dem er jeg simpelthen aldrig rigtig blevet gode venner med.
Rosenkål, men jeg har heller ikke givet den en chance efter barndommens udkogte version.
Pastinak
Løg! Jeg hader løg af hele mit hjerte, især rå løg, føj da! :)
Jeg er temmelig konsistens kræsen, hvorfor aberginer bestemt ikke gør noget godt for mig :)
Bladselleri.. Ad.
Kålrabi , smagen ikke god
Kartoffler
Blegselleri – jeg lærer det aldrig:-(
Bladselleri:-/
Det må altså blive bladselleri. Ja, undskyld, men puha, den duft er jo som meget parfumeret rengøringsmiddel. Et lille tip til andre, der har det som mig, er, at det hjælper at bage dem i ovnen. Så bliver de nemlig lidt søde og glider måske nemmere ned;-)
Elsker din inspiration i alle celler:-)….kålrabi er ikke på min favourite liste:-)
Jeg elsker grønsager, men rosenkål som altid tages frem til julebordet, er jeg ikke den største fan af…
Bladselleri kan jeg simpelthen ikke fordrage :)
Blomkål :) Det ville jeg gerne lære at bruge på forskellige måder, så jeg måske kunne komme til at lide det :)
Jeg elsker grøntsager, men min familie gør ikke, så jeg leder altid efter opskrifter der kan få familen med på den grønne vogn
Jeg haaaader rosenkål..
Hmmm hvilken grøntsag bryder jeg mig ikke om ?? Det var egentligt et svært spørgsmål ….
Faktisk kan jeg overhovedet ikke komme p nogen grøntsag jeg ikke kan li.
Måske bryder jeg mig mindst om auberginer…
Spiser faktisk de fleste grøntsager – men må tilstå at blegselleri aldrig bliver en favorit og at jeg gerne går en stor bue udenom denne..!
Uhh den bog ville jeg gerne have på kogebogshylden :)
Jeg kan simpelthen ikke udstå rosenkål og fennikel.
Jeg er ikke så pjattet med asparges – nærmest uanset hvordan de tilberedes .. :/
Jeg er også én af dem, som aldrig er blevet glad for fennikel.
Og så kan alle grøntsager “ødelægges” ved at blive syltet – efter min mening :)
Det ville være fantastisk at vinde din fine bog :-)
Jeg bryder mig ikke så meget om selleri, hverken blad- og knold-. Ellers er jeg stor grøntsagselsker :-)
Jeg har et had-kærlighedsforhold til jordskokker. Mine smagsløg elsker den, men min mave bryder sig bestemt ikke on den, desværre
På grøntsagsområdet er jeg meget lidt kræsen. Jeg har tænkt i flere minutter, og kan stadig ikke komme i tanke om, hvad jeg ikke kan lide. Jo: Overkogte grøntsager sådan generelt, hvor al smag og vitaminer er skamkogt ud. Eller – jeg kan stadig godt lide dem, jeg kan bare meget bedre lide grøntsager, hvor der stadig er bid og smag tilbage. :) Især er jeg glad for noget så dansk som kål (grønkål, rødkål, hvidkål, spidskål, blomkål, broccoli – you name it), gulerødder og rødbeder, græskar og fennikel. Og en hulens masse andre grøntsager, haha. :)
Kogte gulerødder! De rå elsker jeg!
Kh Lene
Uhh den er svær!
Jeg mener at alle grøntsager kan få en fantastisk lækker smag hvis man arbejder lidt med den…meeeen har nu haft lidt svært med at få det gode frem i selleri. Jeg ville elske at udforske denne bog!
Knoldselleri og jeg bliver vist aldrig gode venner.
Rosenkål! Og jo jeg har spist dem både rå i salat – samt blancheret – jeg bryder mig bare virkelig ikke om dem .. Aubergine er heller ikke en favorit.. :)
Jeg har aldrig været den store tilhænger af champignon heller – men jeg håber at finde alt mulig lækker ny inspiration til nye lækre veggi retter vha. din nye bog! :) God søndag til alle.
Helt klart bladselleri! :)
Grønkål… ;-)