The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Konkurrence

Vind MIT GRØNNE KØKKEN

af Ditte Ingemann 12. oktober 2015

kale

KONKURRENCEN ER SLUT. Tillykke til Katrine Busk, som blev den heldige vinder og som får tilsendt et eksemplar af min bog.

Du har nu muligheden for at vinde et eksemplar af min seneste kogebog “Mit Grønne Køkken”. Bogen udkom d. 1. september og er en vegetarbog fyldt med masser af sunde grøntsagsretter og ny inspiration til hvordan du serverer grøntsager på en spændende og velsmagende måde.

cover

MIT GRØNNE KØKKEN indeholder mere end 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt. Glæd dig til klassiske salater, lune salater, skønne supper, varme retter og lækkert tilbehør, men også til et kapitel om grøn morgenmad og inspiration til hvilke råvarer, du skal bruge hvornår. Opskrifterne er nemme at gå til og kan laves på 30-40 minutter. Grøn fastfood kalder jeg det. Du kan sagtens servere kød, fisk og fjerkræ til opskrifterne, og bagerst i bogen finder du en liste over, hvad retterne passer allerbedst til. Kort sagt en bog til alle, der har lyst til at gå på opdagelse i det grønne univers – både kødspisere, vegetarer og dig, der bare er på udkig efter ny inspiration til grønne retter.

grønt

Har du lyst til at vinde et eksemplar af bogen, så skal du blot skrive en kommentar i kommentarfeltet og fortælle hvilken grøntsag du bryder dig mindst om :-)
(personligt må jeg indrømme, at jeg ikke er den store champignon-elsker)

Søndag d. 18. oktober kl. 20 slutter konkurrencen og jeg trækker vilkårligt lod blandt jeres kommentarer, og giver vinderen direkte besked.

34761

Vind MIT GRØNNE KØKKEN was last modified: oktober 18th, 2015 by Ditte Ingemann
436 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Sød søndag
næste
En weekend i Berlin

Mere af det samme

Vind en Salatsnedker

5. januar 2018

En tidlig julegave?

20. december 2015

Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

16. december 2018

Kähler konkurrence

10. februar 2013

Vind Rejsen til sundhed

18. november 2013

Vind Salatsnedker

24. august 2017

Vind min bog – Salater fra The...

28. juni 2013

Kalender-konkurrence

20. december 2012

Konkurrence // Blender

8. oktober 2016

Vind julelækkerier

5. december 2015

436 kommentarer

Stine Schaumburg-Müller 12. oktober 2015 at 18:19

Kålrabi pga. bitterhed

Svar
Trine Ritz Andersson 12. oktober 2015 at 18:19

Okra bliver jeg nok aldrig fan af… Heldigvis let at komme udenom:-)

Svar
Heidi 12. oktober 2015 at 18:23

Fennikel er jeg ikke vild med :-(

Svar
Lisbeth Vestergaard 12. oktober 2015 at 18:26

Pastinak….

Svar
alice øvig 12. oktober 2015 at 18:27

Er meget ked af at få serveret jordskokker. Som barn fik jeg dem ofte og jeg kan IKKE lide dem……

Svar
Pia Jensen 12. oktober 2015 at 18:29

Champignon

Svar
Gitte Fausing 12. oktober 2015 at 18:29

Bryder mig ikke om okra og er heller ikke vild med glaskål.

Svar
Pia Andreassen 12. oktober 2015 at 18:30

Kinaradise

Svar
Sørine Bang-Møller 12. oktober 2015 at 18:34

Jeg kan lide stort set alle grønsager, men lige præcis jordskokker er jeg sjældent begejstret for, så skulle jeg nævne en grønsag bliver det nok den.

Svar
Vera Mou Kleffel 12. oktober 2015 at 18:34

Åhhh Jeg eeeeelsker grøntsager . Meeeeen jeg går gladelig udenom porre, det bliver aldrig min favorit :)

Svar
Clara 12. oktober 2015 at 18:35

Jeg bliver aldrig fan af bladselleri!

Svar
Cille 12. oktober 2015 at 18:43

Bliver aldrig rigtig ven med oliven:-/ må mangler et “voksen-gen”;-)

Svar
Maibrit Thomsen 12. oktober 2015 at 18:48

Jeg elsker alt grønt men bliver nok aldrig fan af “jiló” som man spiser en del her i Rio. Det bliver for bitter for mig.

Svar
Kirsten 12. oktober 2015 at 18:50

Jeg kan slet ikke lide bladselleri – ej heller lugten af det.

Svar
Anne Riis 12. oktober 2015 at 18:51

På vegne af min søn, som i en alder af 9 mdr. rynkede på næsten og smed broccoli på gulvet. How to create a perfect dish for this green veg?

Svar
Mette Marie Ryding 12. oktober 2015 at 18:54

Jeg er aldrig blevet rigtig glad for rosenkål, fordi jeg synes de er bitre.

Svar
Cathrine 12. oktober 2015 at 18:58

Jeg elsker stort set alle grøntsager jeg har smagt, men jeg er mindre vild med daikon.

Svar
Pia 12. oktober 2015 at 19:02

Åh fennikel er min evige udfordring!! Prøver gang på gang at tilberede den på forskellig hvis, men den bliver bare desværre aldrig et hit:-/

Svar
Marianne Fuglsang 12. oktober 2015 at 19:03

Helt klart rosenkål….

Svar
Lena 12. oktober 2015 at 19:05

Bladselleri! Det kan jeg simpelthen ikke forliges med.

Svar
Mia 12. oktober 2015 at 19:10

Ælsker grøntsager og kan godt lide at at afprøve nye ideer… Skal jeg vælge min mindst elskede må jeg nok vælge kartoflen – ja jeg ved godt det lyder skørt, men den gør det bare ikke for mig – inspirerer mig ikke rigtigt…

Svar
Eline 12. oktober 2015 at 19:15

Grønkål :(

Svar
Bodil Pedersen 12. oktober 2015 at 19:27

Jeg elsker de fleste grøntsager og mener, at det blot er et spørgsmål om, hvordan de bliver tilberedt.
Porrer smager også godt, men de er bare så irriterende til at sætte sig imellem tænderne -:((.

Svar
Anne 12. oktober 2015 at 19:27

Rosenkål er jeg ikke vild med, men måske skal man bare lære at tilberede dem på en lækker måde.

Svar
Laila Beck 12. oktober 2015 at 19:28

Selleri – blad såvel som knold er ikke at finde i mit grønne køkken ;-)

Svar
Pia Randlev Poulsen 12. oktober 2015 at 19:30

Vil så gerne spise grønkål…..har forsøgt flere gange……men kan simplethen ikke få det dannet så det nemt glider ned .

Svar
Lene Bjerregaard 12. oktober 2015 at 19:31

Okra kan jeg ikke lide

Svar
Camilla Nielsen 12. oktober 2015 at 19:33

Der er vist meget få grøntsager, jeg ikke kan lide, men bladselleri vil jeg helst have i forholdsvis små doser :)

Svar
Lene 12. oktober 2015 at 19:36

Jeg er ikke så vild med bladselleri.

Svar
Annette L. Nielsen 12. oktober 2015 at 19:37

Rosenkål er min udfordring.

Svar
Lill 12. oktober 2015 at 19:40

Aubergine går jeg som regel udenom

Svar
Katrine FG 12. oktober 2015 at 19:41

Rosenkål

Svar
Christine 12. oktober 2015 at 19:42

Av, det er faktisk et ret svært spørgsmål, for er gennem tiden blevet afsindigt glad for rigtig mange grøntsager. Men må sige at rosenkål er en jeg aldrig bliver helt glad for.. Den smager dælme for underligt! Og så radiser.. Men mest fordi jeg ikke kan tåle det ;)

Svar
Kristina Beeck 12. oktober 2015 at 19:42

Rosenkål – den kan jeg altså ikke få ned!

Svar
Liv 12. oktober 2015 at 19:42

Jeg er ikke den store fan af knoldserlleri.

Svar
Tina 12. oktober 2015 at 19:43

Grønkål :-(

Svar
Tine Larsen 12. oktober 2015 at 19:43

Bladselleri er min absolutte ” hadegrøntsag”……. til gengæld er jeg vild med “knolden” ….

Svar
Anne 12. oktober 2015 at 19:45

Hvis jeg kan, så går jeg en lang bue udenom pastinak…

Svar
Cirke 12. oktober 2015 at 19:45

Selleri er klart den grøntsag jeg bryder mig mindst om.

Svar
Maria 12. oktober 2015 at 19:47

Uh, jeg elsker egentlig alle slags grøntsager, men har endnu ikke fået brugt fennikel på en måde, så den sidder lige i skabet ;)

Svar
Rikke Pedersen 12. oktober 2015 at 19:48

Jeg er ikke så glad for grøn peberfrugt, men elsker til gengæld den røde udgave :-)

Svar
Anne Bornhardt 12. oktober 2015 at 19:48

Hver vinter forsøger jeg flere retter med rosenkål! – og hver vinter kommer jeg frem til, at jeg altså ikke bryder mig om dem! De er ellers så flotte!

Svar
Anne 12. oktober 2015 at 19:48

Fennikel, lærer det åbenbart aldrig!

Svar
Sara Twete 12. oktober 2015 at 19:49

Den grøntsag, jeg ikke er så vild med, er radise. Jeg synes den er bitter og bare ikke særlig rar at spise :)

Svar
Ninette 12. oktober 2015 at 19:49

Jeg hader(!) koriander – jeg kan til gengæld lide alt andet og kan ikke komme i tanke om en grøntsag jeg ikke bryder mig om – så skulle det lige være bladselleri på grund af trådene i tænderne ;)

Svar
Tine 12. oktober 2015 at 19:49

Jeg er desværre ikke særlig pjattet med bladselleri – det skal i hvert fald være i små mængder…. :-)

Svar
Kristiane 12. oktober 2015 at 19:49

Uden tvivl fennikel!

Svar
Tine 12. oktober 2015 at 19:51

Aubergine blrr

Svar
Helene 12. oktober 2015 at 19:51

Kinaradisse

Svar
Anna-Lise Kristensen 12. oktober 2015 at 19:51

Jeg er desværre ikke særlig vil med rødbede, ellers elsker jeg de fleste grøntsager !:)

Svar
Sofie T 12. oktober 2015 at 19:53

Der er faktisk en hel del grøntsager jeg ikke bryder mig om, så jeg bevæger mig sjældent ud i at prøve nye ting med grøntsager. Derfor håber jeg virkelig at bogen lander hos mig, så jeg kunne blive bedre til at spise dem. Udover det, så er porre nok den grøntsag jeg bryder mig aller mindst om!

Svar
Maria Christensen 12. oktober 2015 at 19:54

Jeg er én af de få, der ikke kan li’ tomater :-/

Svar
Amalie Ancher 12. oktober 2015 at 19:54

Rucola, nøj hvor er jeg bare ikke særlig vild med den beske smag, det har..

Og hvor er din kogebog bare æstetisk fin!

Svar
ísbjörg 12. oktober 2015 at 19:54

Iceberg – ikke at jeg ikke kan lide det, men det er bare lidt uinspirerende :-)

Svar
Mette Stær 12. oktober 2015 at 19:55

Uha det var en svær opgave, tror det må være jordskokkerne der må nederst på listen.

Svar
Mette 12. oktober 2015 at 19:55

Uhh jeg elsker grønsager, især fordi jeg spiser meget lidt kød. Derfor er der heller ikke så mange grønsager, jeg decideret ikke kan lide, men kålrabi og oliven bliver meget sjældent en del af min menu

Svar
Laura Brok 12. oktober 2015 at 19:55

Grønkål :-)

Svar
Anita OK 12. oktober 2015 at 19:56

Ville ønske jeg var gladere for aubergine, men kan slet ikke med svampe – champignon kan jeg dog sagtens spise..

Svar
Maria høybye 12. oktober 2015 at 19:57

Det må være rosenkål

Svar
Jeanett Nielsen 12. oktober 2015 at 19:57

Grønkål – synes det er groft på en næsten kartonagtig måde

Svar
Lotte 12. oktober 2015 at 19:57

Sådan nogle store kapers, det er ikke lige mig. Bitre, sure og alt for meget på én gang :)

Svar
Christina 12. oktober 2015 at 19:58

Glaskål er stadig noget mystisk for mig…

Svar
Mette 12. oktober 2015 at 20:01

Rosenkål. Smukke men bitre.

Svar
Lene 12. oktober 2015 at 20:05

Kinaradise bryder jeg mig ikke om

Svar
Mia 12. oktober 2015 at 20:05

Jeg er ikke så glad for rosenkål.. Og folk har nok så mange gode råd… men nej.. :-D

Svar
Nadia 12. oktober 2015 at 20:06

Rødbeder – ærgelig, for de er jo så smukke :)

Svar
Regitze Victor 12. oktober 2015 at 20:07

BROCCOLI og mig bliver aldrig gode venner

Svar
Marie 12. oktober 2015 at 20:08

Grøn peberfrugt…

Svar
Louise S. 12. oktober 2015 at 20:09

Jeg er ikke vild med fennikel, men er vild med denne konkurrence :-D

Svar
Helene 12. oktober 2015 at 20:10

Jeg kan ikke fordrage rucola! Jeg synes, det smager stærkt og peber-agtigt.

Svar
Monica 12. oktober 2015 at 20:13

Savoykål formår jeg aldrig at få lavet noget godt af…..

Svar
Anne Brusvang 12. oktober 2015 at 20:15

Knoldselleri bryder jeg mig ikke om.

Svar
Jette Brøndum Mortensen 12. oktober 2015 at 20:16

Skulle da lige tænke mig om, for der er faktisk ikke nogen grøntsager jeg ikke kan lide. Elsker grøntsager i alle afskygninger. Kom så i tanke om, at det må vist være linser (hvis den gælder) jeg ikke er helt vild med. Hvis ikke den gælder er det nok blomkål i kogt tilstand. Måske fordi den ofte bliver overkogt. Rå smager den godt.

Svar
Janne Budek 12. oktober 2015 at 20:17

Jeg elsker stort set alle grøntsager, men er ikke helt vild med aubergine. Måske jeg bare skal lære at anvende den rigtigt i madlavning :-)

Svar
Mette Bjerregaard 12. oktober 2015 at 20:18

Jeg bryder mig bare ikke om fennikel …

Svar
Linnea 12. oktober 2015 at 20:20

Det må desværre også blive champignon her :-)

Svar
Line Skjøt 12. oktober 2015 at 20:25

Aubergine :/

Svar
Louise 12. oktober 2015 at 20:25

Jeg har det ikke særlig godt med porre :/

Svar
Charlotte Lindhardt 12. oktober 2015 at 20:25

Det må være fennikel. Har endnu ikke lavet en ret, hvor de har været smagsfavoritter :-)

Svar
Merete 12. oktober 2015 at 20:26

Aubergine – den har jeg svært ved at få noget godt ud af , men er klart med på at udfordre mig selv

Svar
Amanda // The A-Way! 12. oktober 2015 at 20:27

Mmmh selleri! Jeg kan virkelig ikke lide det! :D

Svar
monica 12. oktober 2015 at 20:27

Hvis der er noget, jeg ikke kan fordrage er det bladselleri.

Svar
Lonnie Langvad 12. oktober 2015 at 20:28

Jeg er stor grønsagsspiser og kan lide næsten alle slags men er ikke den store fan af jordskokker og fennikel.

Svar
Line R 12. oktober 2015 at 20:29

Selleri tror jeg aldrig jeg bliver fan af – hverken knold eller blad !

Svar
Betina 12. oktober 2015 at 20:31

Rosenkål er udfordrende at tilberede, så de er smager fornuftigt i min mund :-)

Svar
Gitte H 12. oktober 2015 at 20:32

grøntsager som er kogt for længe – her indtager rosenkål førstepladsen!

Svar
Mie R 12. oktober 2015 at 20:34

Rosenkål og mig bliver bare aldrig rigtig gode venner. Har afskyet dem siden jeg første gang fik dem serveret i børnehaven som 5-årig :/

Svar
Alice Bo 12. oktober 2015 at 20:36

Jeg bryder mig ikke så meget om bladselleri, men egentlig handler det jo mest om tilberedning, og hvad grønsagerne sættes sammen med. Bladselleri er mega lækkert i en kødsovs, men som sådan en grønsags-stav folk sidder og gnaver i, der står jeg af.

Svar
Sine Bjerre 12. oktober 2015 at 20:38

Jeg fik for nylig leveret salatrødder i en grøntkasse. Det var dog en virkelig smagsløs og kedelig oplevelse. Ellers er der ikke mange grøntsager jeg ikke bryder mig om :)

Svar
Trine Mikkelsen 12. oktober 2015 at 20:39

Hvor ser din nye bog flot ud :) Jeg har svært ved at få spist de broccoli jeg for sundhedens skyld ind i mellem køber.

Svar
christina 12. oktober 2015 at 20:39

jeg er ikke fan af Artiskok

Svar
Jane Wind 12. oktober 2015 at 20:40

Aubergine og artiskok, puha puha :)
Tak for en inspirerende blog!

Svar
Sofie Bonde 12. oktober 2015 at 20:40

Løse majs er ikke min stærkeste side, meget mærkeligt, fordi jeg elsker kolbemajs på grillen om sommeren! Men dåsemajs har jeg altid fisket udenom!

Svar
Christina 12. oktober 2015 at 20:41

Rosenkål, adddrrr

Svar
Michelle 12. oktober 2015 at 20:42

Rosenkål

Svar
Maria silje 12. oktober 2015 at 20:43

Rå tomater må være på min top 3 over grøntsager jeg ik bryder mig om :D

Svar
Inge 12. oktober 2015 at 20:43

Det må være rosenkål…

Svar
Tal 12. oktober 2015 at 20:44

Radiser kan klares I små mængder

Svar
Isabella BP 12. oktober 2015 at 20:45

For mig må det nok være pastinakken, den har jeg godt nok lidt svært ved. Bare navnet lyder grimt og får mig til at vrænge næse!

Svar
nanna f. 12. oktober 2015 at 20:45

Champignon! Jeg kan simpelthen ikke lide konsistensen, selvom den giver fremragende smag i søvs, osv, men det er for slimet og bryder mig ikke om at spise det :) heller ikke de kendte bello-svape/boller, eller hvad de hedder

Svar
Julie Grønning Qvist 12. oktober 2015 at 20:46

Pastinakker og især sprøde i ovnen

Svar
Trine Vangsgaard 12. oktober 2015 at 20:46

Argh….den er svær – dåse grønt vil være noget af det væreste der kunne serveres for mig. Super lækker bog du igen igen har fået lavet.

Svar
Louise Møller 12. oktober 2015 at 20:46

Frisk spidskål, da jeg synes smagen er for harsk..

Svar
Heidi 12. oktober 2015 at 20:51

Rosenkål , smagen og har svært ved at tilberede den så den smager godt

Svar
Line M. 12. oktober 2015 at 20:55

Er der den mindste smag af bladselleri, så går jeg udenom retten…

Svar
Sarah Helene Larsen 12. oktober 2015 at 20:56

Jeg er ikke så glad for bladselleri – men sammen med noget andet kan det da spises :)
Ville elske at vinde din meget inspirerende bog – elsker grøntsager!!! (Udover bladselleri) :)

Svar
Maria Thomsen 12. oktober 2015 at 20:59

Jeg elsker langt de fleste grøntsager, men lige præcis auberginer syntes jeg er noget af det værste i verden ;)

Svar
Mette midtgård 12. oktober 2015 at 20:59

Squash er aldrig blevet en favorit…

Svar
Marianne Holst 12. oktober 2015 at 21:01

Synes jeg spiser de fleste grønsager, men rå grønkål har jeg svært ved at forlige mig med. Så selvom den er mega sund, bliver den altså ikke serveret herhjemme.

Svar
Jenny 12. oktober 2015 at 21:01

Spinat i rå tilstand, smager af jord, men ellers elsker jeg grøntsager

Svar
Charlotte 12. oktober 2015 at 21:03

Har det lidt anstrengt med bladselleri, men er endelig blevet gode venner med knoldselleri

Svar
Ann 12. oktober 2015 at 21:03

Jeg knuselsker grøntsager, men en udenlandsk, bleg tomat med en grumset konsistens vil jeg helst springe over :)

Og så selvfølgelig koriander, selv om jeg godt ved det er en krydderurt ;)

Svar
Gitte Frydensberg Lauritsen 12. oktober 2015 at 21:03

Jeg har prøvet at karmouflere bladselleri på mange måder, men jeg kan smage bare der er en lille smule i :-(

Svar
Mette Hertz 12. oktober 2015 at 21:05

Majskorn, når de ikke sidder på kolben…..
De er væmmeligt søde og lidt klistrede. De kan være ok i en empanada men det er undtagelsen.

Svar
Cæcilie Lund 12. oktober 2015 at 21:08

Rosenkål er ikke ligefrem min favorit…

Svar
Anne B 12. oktober 2015 at 21:09

Rosenkål er altså bare ikke mig, men måske der er nogle opskrifter i din bog der kan hjælpe på det:-)

Svar
Mathilde pederrsen 12. oktober 2015 at 21:13

Tomater…
De er bløde vandede og melede..

Svar
Rie Arentsen 12. oktober 2015 at 21:13

Jeg skulle da liiige tænke en ekstra gang. Synes faktisk ikke, at der er grøntsager jeg ikke kan lide, men jeg bliver tit lidt skuffet over rosenkål. De ser så fine og lækre ud, men jeg bliver tit lidt skuffet:/

Svar
Pernille Frøstrup 12. oktober 2015 at 21:14

Selleri er ikke det bedste der findes.

Svar
Kirsten 12. oktober 2015 at 21:17

Kartofler!

Svar
Karina 12. oktober 2015 at 21:21

Jeg har efterhånden lært at elske de fleste grøntsager selv rosenkål og de fleste bønner men jeg har aldrig lært at elske majs. Måske også fordi jeg ikke har øvet mig da jeg skal passe på for meget stivelse pga min PCO

Svar
Lærke Engelbrecht 12. oktober 2015 at 21:24

Jeg har altid haft det meget (som i MEGET) svært med rød paprika – tilgengæld elsker jeg gul paprika, men kun på en ostemad. Temmelig mærkeligt :-)

Svar
Camilla Kirstine 12. oktober 2015 at 21:29

Jeg tror faktisk ikke det er muligt for mig at nævne en grøntsag jeg decideret ikke kan lide. Men jeg er dog mindre begejstret for perleløg.

Svar
Lise R 12. oktober 2015 at 21:31

Jeg er ikke vild med rosenkål – traumer fra barndommen.

Svar
Helene B 12. oktober 2015 at 21:31

Aubergine er for mig en mærkelig grøntsag – dog nok mere konsistensen end egentlig smagen…

Svar
Birgit Brinch Pedersen 12. oktober 2015 at 21:33

Det må være jordskokker, jeg bryder mig bare ikke om den smag

Svar
Tanja 12. oktober 2015 at 21:34

kartoffel! øv den er kedelig!

Svar
Elizabet 12. oktober 2015 at 21:35

Uuh den bog ser fin ud :) Så må jeg tilstå at jeg ikke elsker porrer !

Svar
Jeanette 12. oktober 2015 at 21:36

Ingefær og koriander bliver aldrig mine favoritter

Svar
Betina 12. oktober 2015 at 21:37

Rosenkål synes jeg ikke særlig godt om

Svar
Stine Johansson 12. oktober 2015 at 21:37

Selleri er min “no go” grøntsag, har virkelig prøvet, men nej tak:)

Svar
Sigrid 12. oktober 2015 at 21:39

Jeg er sikker på at peberrod, for dem som kan holde styrken ud, er en fantastisk og aromatisk grøntsag – jeg synes simpelthen bare at den er så stærk, at det er på kanten til at være ubehageligt…

Svar
trine kofoed 12. oktober 2015 at 21:41

Kogt rosenkål, så absolut

Svar
Katrine Bach Hoffmann 12. oktober 2015 at 21:41

Enig i det med champignoner – især den stegte varation…

Svar
Maria 12. oktober 2015 at 21:44

blegselleri. Jeg kan virkelig ikke se det sjove i det.

Svar
Inger 12. oktober 2015 at 21:45

Jeg spiser aldrig artiskok

Svar
Anne-Mette 12. oktober 2015 at 21:45

Majs – både i løs, frosset, kolbe- form, mærkelig smag af konserves, også i frisk form…

Svar
Sarah Laustsen 12. oktober 2015 at 21:46

åh jeg er virkelig heller ikke særlig glad for champignon! Kan slet ikke klare konsistensen, hah!

Svar
Susanne 12. oktober 2015 at 21:47

Jeg kan generelt godt lide grønsager! Så har lidt svært ved at komme i tanke om én jeg ikke kan lide. Dog undgår jeg helst iceberg salat. Det har jeg simpelthen fået for meget af i min opvækst :D Synes den er kedelig.

Svar
Lise Jessen 12. oktober 2015 at 21:47

Pastinak…

Svar
Sidsel 12. oktober 2015 at 21:47

Radiser er ikke lige min ynglings spise:).

Svar
Maj 12. oktober 2015 at 21:47

Kogt blomkål!

Svar
Karina 12. oktober 2015 at 21:48

Jeg har det stramt med aubergine, har prøvet men nej, aubergine og jeg bliver aldrig gode venner.

Svar
Diana 12. oktober 2015 at 21:50

Bryder mig ikke så meget om rosenkål

Svar
justlove2ndhandbyleneb. 12. oktober 2015 at 21:53

rosenkål er jeg aldrig blevet gode venner med .0)) smil Lene

Svar
Camilla 12. oktober 2015 at 21:53

Grønkål :0/

Svar
Tekla Bach 12. oktober 2015 at 21:55

Wow, det var et svært spørgsmål. Jeg elsker de fleste grøntsager, men det må være kogte gulerødder, jeg kan ikke fordrage smagen af kogte gulerødder.

Svar
Maria B 12. oktober 2015 at 21:55

Bladselleri, bladselleri, bladselleri! Den kan gå an i supper og gryderetter, men i rå tilstand er den simpelthen noget nær forfærdelig :)

Svar
Helle 12. oktober 2015 at 21:55

squash er ikke et super hit…..

Svar
Katrine 12. oktober 2015 at 21:56

Jeg kan virkelig ikke lide blomkål. Hverken konsistens eller smag, og det er også ligemeget om den er rå eller tilberedt :)

Svar
Annelise Brixensen 12. oktober 2015 at 21:56

Undgår altid selleri. Både knold og bleg. Reagerer med allergi.

Svar
Nana 12. oktober 2015 at 21:59

Pastinak..

Svar
Frederikke Rasmussen 12. oktober 2015 at 22:06

Jeg er ikke vild med champignon og alle andre svampe…

Svar
Anja Svendsen 12. oktober 2015 at 22:18

Er meget glad for grønnesager, men går dog uden om grønne peberfrugter.

Svar
Cille 12. oktober 2015 at 22:18

hmm… Elsker grøntsager, er bare ikke så fantasifuld
Når det kommer til at benytte dem varieret og det kniber
Nok også lidt med tilberedningen.. Har i hvert fald smagt
Bedre end mine egne grøntsagskundskaber ;)
Jeg hopper med på artiskok som den jeg mindst kan li :)

Svar
Lisbeth 12. oktober 2015 at 22:19

Det må helt klart være blegselleri. KAN altså bare ikke li’ det!
Vil SÅ gerne vinde din skønne bog. Ser fantastisk lækker og inspirerende ud :-)

Svar
Jeannett Fruergaard 12. oktober 2015 at 22:19

Jordskokker er ikke lige mig, men jeg er overbevidst om at det nok er fordi jeg ikke tilbereder dem ordentlig :-)

Svar
Anna Guldhammer 12. oktober 2015 at 22:29

Jeg har aldrig været god til rodfrugter, men måske din bog kan vise mig en ny måde at smage dem på?

Svar
Line H 12. oktober 2015 at 22:32

Dem der kommer i en pose i fuldstændigt perfekte 1x1x1 cm tern… ;-)

Svar
Lærke Bjorholm 12. oktober 2015 at 22:34

Jeg kan se at jeg ikke er den eneste der ikke er fan af bladselleri, men hvis kartoffel kategoriseres som en grøntsag, så tager den prisen. Jeg syntes den er så kedelig, og medmindre jeg steger dem på den ene eller anden måde(hvilket tager det sunde ud af ligningen) synes jeg det er noget af det sørgeligste at servere

Svar
Banna 12. oktober 2015 at 22:34

Jeg er heller ikke fan af champignon. Eller kan godt lide smagen men konsistensen bliver jeg aldrig fan af

Svar
Astrid 12. oktober 2015 at 22:35

Oliven er ikke min favorit! Måske det vil ændre sig nu mens jeg opholder mig i Spanien :-)

Svar
Mette Juul Hillebrandt 12. oktober 2015 at 22:39

Jeg er ikke just fan af rosenkål :/

Svar
Marianne Craggs 12. oktober 2015 at 22:40

grønkål ! Min mand elsker dem, men han er osse englænder ..?!

Svar
miss.sunflower 12. oktober 2015 at 22:40

Det må blive kinakål, fik det for meget som barn.

Svar
Mette Kaas 12. oktober 2015 at 22:44

Pastinak er ikke min favorit.

Svar
Mathilde Bakhaj 12. oktober 2015 at 22:44

Blegselleri. Skal være virkelig kogt ud i en kødsovs eller lignende før jeg spiser det.

Svar
Mai P. 12. oktober 2015 at 22:45

Jeg ELSKER lakrids, så da jeg fik af vide at fennikel minder en smule on lakrids, glædede jeg mig til at prøve den. MEN så smagte jeg grøntsagen og brød mig bestemt ikke om den. Har givet den flere chancer, MEN. JEG. KAN. IKKE. LIDE. DEN ; (

Svar
Tine 12. oktober 2015 at 22:50

Jeg bryder mig ikke rigtig om jordskogger.

Svar
Else Damsgaard 12. oktober 2015 at 22:57

Grøn peberfrugt

Svar
Amalie 12. oktober 2015 at 23:03

Der er ikke ligefrem nogle grøntsager som jeg decideret ikke kan lide – men af de grøntsager som jeg næsten aldrig putter i indkøbskurven er iceberg. Fordi det er kedelig, ensformig og uinspirerende spise :-)

Svar
Nicoline 12. oktober 2015 at 23:05

Champignon er ikke lige i min smag og andre former for svampe

Svar
Betina 12. oktober 2015 at 23:14

Elsker alle grøntsager, bare de er veltilberedte. Rosenkål kogt til atomer og stuvede som da Jeg var barn er ikke min hof ret. Egentlig er det vel kun koriander i store rå mængder jeg ikke er helt vild med.

Svar
Mandy 12. oktober 2015 at 23:15

Hmm. Kan lide det hele, men joiner rosenkåls holdet- de fungere kun ind imellem ☺️

Svar
Stine 12. oktober 2015 at 23:28

Jeg elsker generelt grøntsager, men er ikke så god til at bruge forskellige slags grøntsager i maden. En grøntsag, som jeg ikke er den største fan af, det må være den ellers så populære gulerod. I rå tilstand synes jeg, at den bliver kedelig, og i kogt/stegt tilstand bliver den alt for sød.

Svar
Jette Olsen 12. oktober 2015 at 23:29

Rosenkål smager bare ikke godt tilberedt ,revet i en salat kan jeg lige klare det.

Svar
Maria 12. oktober 2015 at 23:32

Den der røde beske salat. Tror den hedder radiccio. Lidt for besk til mig.

Svar
Anne Møller 12. oktober 2015 at 23:46

Kålrabi.., jeg kan ikke finde ud af at anvende den på en god måde

Svar
Liza Vollmer 12. oktober 2015 at 23:47

Endives, bitre og blege

Svar
Katrine K 12. oktober 2015 at 23:51

Gulerødder – desværre! Jeg er mangeårig vegetar og, jeg ville så gerne kunne lide dem, da det ville gøre madpakkesmørringen meget nemmere. Jeg håber din bog kan overbevise mig om deres velsmag.

Svar
Louise 13. oktober 2015 at 00:13

Rosenkål mangler jeg endnu at få smag for :)

Svar
Kirsten Rasmussen 13. oktober 2015 at 00:21

som vegetar elsker jeg grøntsager, men er ikke så vild med bladselleri.

Svar
Sanne 13. oktober 2015 at 01:06

(Skam)kogt rosenkål – lidt for mange dårlige barndoms-madoplevelser til, at man nu som voksen nægter at spise det..! :D

Svar
maja kyndesen 13. oktober 2015 at 02:46

Aubergine konsistens og smagen er ikke populær:-( måske din nye bog kan ændre det:-)den går jo ellers en fantastisk farve :-)

Svar
Sisse 13. oktober 2015 at 03:46

Jeg kan ikke rigtig med lakrids-smagen i nogen afskygning, så fennikel bliver jeg desværre aldrig gode venner med…

Svar
Pia R 13. oktober 2015 at 05:44

jeg elsker grøntsager og er vist ikke stødt på nogen jeg ikke kan lide rigtigt. Dog er jeg gravid nu og kan pludselig ikke fordrage rå peberfrugt og agurker der er sure. Adr!:-)

Svar
Linnea Rohweder 13. oktober 2015 at 06:34

Der er meget få ting jeg ikke bryder mig om, men fennikel toppen listen af grønt jeg ikke spiser.

Svar
Pernille Thyrring 13. oktober 2015 at 06:40

Jeg kan lide se fleste grøntsager.. Men skal jeg nævne én, der aldrig bliver min ven, må det nok være bladselleri!

Svar
Mette hald 13. oktober 2015 at 06:43

Fennikel lærer jeg nok bare aldrig rigtig at kunne lide.

Svar
Stine 13. oktober 2015 at 06:51

Jeg er lidt underlig – den eneste grøntsag jeg ikke rigtig kan klare er. … tadaaaaa…. KARTOFFEL!!!!

Svar
Hanne Sejsbo 13. oktober 2015 at 07:08

Jeg er ikke så glad for rosenkål og grøn peber (de første syntes jeg hurtigt bliver bitre og de sidste får jeg opstød af)

Svar
Sanne Møller 13. oktober 2015 at 07:20

Ris

Svar
Ida 13. oktober 2015 at 07:20

Det var faktisk et virkelig svært spørgsmål!!! Jeg har været igennem de fleste kommentarer for at finde inspiration, men jeg kan jo lide ALT… Hvis jeg skal udse mig én ting der ikke så tit finder vej i min mad, må det være persillerødder…

Svar
Sanne Møller 13. oktober 2015 at 07:24

Rosenkål kan jeg ikke lave så det bliver lækkert. Men jeg har en gang smagt dem pillet i små fine blade og tilberedt som salat. Det var både smukt og smagfuldt. Måske skulle det prøves. Der må være klorofyl i dem også, eller?

Svar
Pia Kølbæk 13. oktober 2015 at 07:24

Tror næsten det må blive agurk, jeg kan godt spise lidt, men ikke gnave en hel!

Svar
Tina Petersen 13. oktober 2015 at 07:29

Det var faktisk ikke let at komme på en grønsag som ikke er smager godt(når den er tilberedt korrekt), men så kom jeg i tanke om pastinak og knoldselleri. Det er bare ikke lige mig.

Svar
Signe 13. oktober 2015 at 07:34

kogte kartofler til traditionel mad er bare slet ikke min ting. Det er konsistensen (melet smag) og fordi de ofte er komponeret med sovs og kød.

Svar
Grith Seiersen 13. oktober 2015 at 07:37

Det er helt sikkert rosenkål. Jeg har ellers prøvet alle mulige måder,

Svar
Kirstiene Hoogeveen 13. oktober 2015 at 07:48

Den var svær, men selleri er nok den grøntsag, jeg bryder mig mindst om.

Svar
Katrine Nielsen 13. oktober 2015 at 07:48

Hej Ditte,
Jeg vil så gerne vinde din bog, den lyder lige som den kogebog, jeg står og mangler :-)
Jeg kan egentligt lide de fleste grøntsager, men jeg har aldrig lært at holde af aubergine. Især stegt har den en konsistens, jeg ikke bryder mig om. Vær sød at omvende mig, den er så pæn og lilla!

Svar
Malene 13. oktober 2015 at 07:53

Jeg er ikke glad for fennikel og bladselleri, men ellers stor fan af grønt. Mangler dog inspiration til hurtige grønt-retter i en travl hverdag med tre børn.

Svar
Inge-Merete 13. oktober 2015 at 07:58

Elsker de fleste grøntsager – også gulerødder. Bare ikke kogte gulerødder, synes de bliver for søde og kedelige.

Svar
Katarina krohg 13. oktober 2015 at 08:01

Knoldselleri

Svar
christine andreasen 13. oktober 2015 at 08:04

Helt klart grøn peber. Synes den er så bitter. Krydser fingre for jeg vinder :)

Svar
Mia HB 13. oktober 2015 at 08:10

Uhh det må blive selleri! Jeg kan slet ikke have med den at gøre. En god ven gav mig engang en selleri-persille til min vindueskarm, da jeg elsker krydderurter. Den røg ud af døren omkring 20 sekunder efter ham – fik det tilnærmelsesvis fysisk skidt af at hele køkkenet lugtede af selleri ;-)
Men ellers er jeg grøntsagselsker og håber så meget at få fingre i din flotte bog ♥

Svar
Rita 13. oktober 2015 at 08:13

Bladselleri, arbejdede en gang et sted hvor sellerien var i salaten HVER dag

Svar
Michala 13. oktober 2015 at 08:15

Jeg kan faktisk lide alle de grøntsager (jeg har smagt).. De, som jeg ikke har kunnet lide – f.eks. bladselleri – har jeg åbenbart lært at spise med nydelse nu. Men (!!) koriander (jeg ved godt, at det ikke er en grøntsag) har jeg dog ikke lært at spise endnu! Fy for pyferen… :)

Svar
Mette 13. oktober 2015 at 08:15

Selleri

Svar
Pernille 13. oktober 2015 at 08:21

Fennikel – den har jeg det altså ret stramt med :-(

Svar
Berit 13. oktober 2015 at 08:25

Julesalat kan jeg ikke få ned

Svar
Marlene Høj 13. oktober 2015 at 08:31

Er oliven en grøntsag? I al fald bryder jeg mig ikke om dem!
Bogen er perfekt, da min klassekammerat/nye veninde er vegetar. Hver gang vi er sammen og jeg skal lave mad, kan jeg simpelthen ikke komme i tanke om andet end kedelig salat eller pandekager :D

Svar
susb 13. oktober 2015 at 08:31

Jeg kan lide de fleste grønsager men rosenkål er jeg ikke så vild med – og kogte gulerødder er heller ikke på favoritlisten…

Svar
Corinna 13. oktober 2015 at 08:32

Porre, det må være den jeg synes mindst om. Kan virkelig ikke se nogen gavn af den og går altid uden om den :)

Men derudover ELSKER jeg grøntsager og vil glæde mig hvis jeg vinder bogen og kan blive inspireret til nye opskrifter :)

Svar
Sebrina Thyssen 13. oktober 2015 at 08:35

Champignon har aldrig været min favoritspise, men jeg prøver at implementere den i mine rette, så vi en dag kan blive gode venner.

Svar
Pernelle 13. oktober 2015 at 08:35

Har boet og rejst flere steder rundt om i verden og elsker at prøve den lokale mad. Okra må jeg efterlade uspist på tallerkenen, den bliver aldrig min favorit.

Svar
Suzanne Berendt 13. oktober 2015 at 08:36

Jeg er absolut ikke vild med bladselleri – slet ikke rå. Og fennikel bliver jeg heller aldrig vild med, men kan godt spise det.

Svar
Birgit Mathiesen 13. oktober 2015 at 08:37

Almindelige gammeldags græskar er jeg ikke særlig vilde med..

Svar
Malene Kirstine Olesen 13. oktober 2015 at 08:37

Jeg er ikke fan af tilberedt spinat, men frisk spinat er ret lækkert :)

Svar
Ria 13. oktober 2015 at 08:37

Jeg er en stor fan af grøntsager, og havde dermed svært ved st finde en grøntsag, indtil jeg læste de andres kommentar. Jeg er ikke i tvivl længere: okra!! Kh ria

Svar
Mona Lynggård 13. oktober 2015 at 08:45

Jordskokker er ikke lige mig.

Svar
Camilla MN 13. oktober 2015 at 08:46

Rosenkål!

Svar
Mette 13. oktober 2015 at 08:50

Meget bitre salattyper er ikke lige min kop the.

Svar
Catrine Nielsen 13. oktober 2015 at 08:55

Uh det må nok være rosenkål! Det er jeg altså aldrig blevet fan af…

Svar
Ane 13. oktober 2015 at 09:11

Jeg kan virkelig ikke fordrage selleri, bare lugten af det …

Svar
Mette 13. oktober 2015 at 09:17

Sjovt spørgsmål! (Og sjovt, at så mange deler grøntsags-aversioner) Jeg har tænkt og tænkt, men kan faktisk ikke ikke kommentar tanke OL en grøntsag jeg ikke kan lide – synes alt er lækkert, hvis det tilberedes rigtigt. Dog er der masser af frugt jeg ikke bryder mig om, fx ananas og kiwi.

Svar
Sue 13. oktober 2015 at 09:18

Hvidkål! Men det er måske også pga mangel på gode opskrifter… :-)

Svar
Regitze 13. oktober 2015 at 09:29

Rå bladselleri og jordskokker har jeg endnu ikke fundet opskrifter, hvor jeg synes de smager godt…

Svar
Mette Wallbohm 13. oktober 2015 at 09:31

Aubergine ….. Need I say more…….

Svar
Hannah J 13. oktober 2015 at 09:40

Rødbeder bliver jeg aldrig den store tilhænger af ;-)

Svar
Ditte 13. oktober 2015 at 09:43

Jeg elsker faktisk alle grønsager, men laver stort set aldrig noget med jordskokker. De smager fantastisk, men jeg får frygtelig meget luft i maven af at spise dem :-)

Svar
Kirstine 13. oktober 2015 at 09:57

Aubergine synes jeg hverken er interessant eller smager sønderligt godt :)

Svar
Katrine 13. oktober 2015 at 09:58

I rå tilstand: Bladselleri og overhovedet tilstand: Fennikel. Til gengæld elsker jeg rosenkål. :-)

Svar
Anne 13. oktober 2015 at 09:58

Hvor ville det være skønt at vinde denne fine bog! Den lyder meget inspirerende. Kartofler har jeg et noget anstrengt forhold til efter et år på efterskole i Sønderjylland for nogle år siden….

Svar
Katharina 13. oktober 2015 at 10:08

Jeg ELSKER champignoner haha.;) Da jeg var lille kunne jeg ikke fordrage kartofler jeg synes de var så kedelige og klamme. Nu elsker jeg kartofler, men pastinak er jeg ikke så vild med

Svar
Pernille S. Nielsen 13. oktober 2015 at 10:14

Jeg kan ikke lide fennikel

Svar
Gitte Sørensen 13. oktober 2015 at 10:20

Blegselleri!!! Og jeg fik det bekræftet i går, da det var med i en juice-kasse fra Årstiderne. Jeg gav det en chance og juicede det, men resten af aftenen lugtede mine fingre og hår af selleri :-( Og juicen smagte bestemt ikke godt – agurk, æble og citron kunne bestemt ikke camouflere den grimme smag.
I forbindelse med kostomlægning og vægttab igennem det seneste år, har jeg virkelig fået øjnene op for lækre grøntsagsretter, og er stor fan af din blog.

Svar
christine søndermark pedersen 13. oktober 2015 at 10:20

ROSENKÅL – altså hvad er der lige der gør dem lækre??!??
De er så hidsige i smagen selv om de ser SÅ lillebitte uskyldige ud… :)

Svar
Sarah 13. oktober 2015 at 10:25

Fennilke! Den kan ødelægge alt

Svar
Charlotte Skaarup 13. oktober 2015 at 10:26

Jeg kan absolut ikke lide fennikel :-(

Svar
Rikke Buus Bøje 13. oktober 2015 at 10:28

Blad- og knoldselleri. skal være ret godt kamufleret. før det ryger ned.

Svar
Maria Lund Kloster 13. oktober 2015 at 10:30

Normalt er jeg den store kålelsker, men lige netop savoykål bliver jeg nok aldrig rigtig fan af..

Svar
Lina 13. oktober 2015 at 10:33

Elsker de fleste grøntsager, men BLADSELLERI kan ødelægge enhver salat!

Svar
Ditte 13. oktober 2015 at 10:35

Rå bladselleri er en af de værte grøntsager man kan servere for mig. Heldigvis skal der ikke så meget til at camuflere den grimme smag ved tilberedning. :)

Svar
Stine Tygesen 13. oktober 2015 at 10:49

Bladselleri er den værste. Kan godt spise den i grønne smoothies men smagen skal helst camufleres….

Svar
Nanna C. J. 13. oktober 2015 at 11:04

Jeg er vild med de fleste grøntsager. I hvert fald dem jeg har smagt – hvilket ud fra dette kommentarspor ikke er mange. Men pastinak er ikke rigtig min kop te. Mest fordi den ikke smager af halvt så meget som de andre rodfrugter, så den er vist mest fyld.

Svar
Pernille 13. oktober 2015 at 11:13

Jeg går en stor bue uden om grøn peber!

Svar
Karoline 13. oktober 2015 at 11:14

Jeg kan, hånden på hjertet, ikke komme i tanke om en grøntsag, jeg ikke kan lide.
Blomkål er fantastisk, men skamkogt blomkål er godt nok ikke specielt appetitligt. Sådan er det nok med alt, der er blevet skamkogt.
Tillykke med bogen!

Svar
Pernille 13. oktober 2015 at 11:24

Jeg har for nylig skåret drastisk i mit kød-indtag, og leder konstant efter grøn inspiration. Pak choi bliver jeg dog aldrig gode venner med.

Svar
Dorthe G 13. oktober 2015 at 11:38

Det første der falder mig ind er rosenkål ;-)

Svar
lovisen 13. oktober 2015 at 11:53

Helt klart selleri, heller ikke bagt, most eller i nogen af alle de forslag folk kommer med, som de slet ikke synes smager af selleri. Jo de gør, alle sammen! Kan heller ikke lide det i blad versionen… eller pastinak, det smager også af selleri….
Er ellers pjattet med grønt…

Svar
Mai Ø 13. oktober 2015 at 11:58

Tilberedte svampe er ikke et hit hos mig…

Svar
Line Bek 13. oktober 2015 at 12:03

Radicchio salat – det er simpelthen for bittert for mig…

Svar
Kirstine 13. oktober 2015 at 12:21

Elsker grøntsager, meeen Okra bliver aldrig min kop te.

Svar
Anne 13. oktober 2015 at 12:30

Jeg har det svært med kålrabi.

Svar
Anna K. 13. oktober 2015 at 12:41

Jeg plejer altid at prale af, at jeg kan lide alt! (Men i virkeligheden bryder jeg mig altså ikke ret meget om rosenkål…uff!)

Svar
Ditte h 13. oktober 2015 at 12:43

Jeg har det, som mange andre, også lidt stramt med rosenkål. De er ellers så fine og så bare selve navnet, ikke? Men selv den smukkeste rose har torne, og min torn udi grøntsager er altså rosenkål.

Svar
Emilie 13. oktober 2015 at 12:53

Bladselleri, fy for sæbemund!

Svar
Annette 13. oktober 2015 at 13:06

Jeg ser så mange lækre salater med fennikel, men når jeg så prøver dem…. De er bare aldrig rigtig så gode, så fennikel må være min største udfordring i det grønne køkken.

Svar
Emma Jo 13. oktober 2015 at 13:21

Selleri… Lige meget hvor meget dip de dyppes i ;)

Svar
Sara B. 13. oktober 2015 at 13:39

Jeg har virkelig svært ved at komme på en grøntsag, som jeg ikke kan lide … men efter et overforbrug af rødbeder, er der langt mellem jeg selv tager initiativ til at lave retter med dem. Håber det ændrer sig, da jeg ved de er smækfyldte med gode ting :)

Svar
Kirstine 13. oktober 2015 at 13:50

Jeg bryder mig ikke meget om bladselleri… puhh, den kan være svær at få ned, hahaha
Men det må også være det, jeg kan faktisk ikke komme på andet! Jeg elsker grøntsager :-)

Svar
Julie 13. oktober 2015 at 13:51

Rødbeder bliver nok aldrig min favorit….

Svar
Kathrine 13. oktober 2015 at 14:00

Godtnok er kapers vist ikke en grøntsag, men en blomsterknop – jeg bryder mig i hvert fald slet ikke om den. Hvis det skal være en grøntsag i traditionel forstand, går jeg helst uden om kogte bønner!

Svar
Lisbeth 13. oktober 2015 at 14:02

Varm grønkål..

Svar
Rebecca Mouritsen 13. oktober 2015 at 14:02

Hvis koriander tæller som en grøntsag, må den desværre vinde konkurrencen. For mig smager det af sæbe :-( Generelt er jeg dog ret vild med grøntsager! Så tror faktisk, koriander er det eneste jeg virkelig ikke kan lidt.
Jeg er så godt som vegetar, så ekstra inspiration ville være helt fantastisk! :-)

Svar
Tanja H 13. oktober 2015 at 14:06

Alle former for syltede grønsager. Rødkål, rødbeder, asier, agurker osv. Ydrk!

Svar
Tina B 13. oktober 2015 at 14:16

Kan seriøst ikke komme i tanke om en eneste grøntsag jeg ikke kan lide! Jeg elsker variationen og de forskellige smage man kan få frem afhængig af tilberedning, krydring osv. :-)

Svar
Charlotte 13. oktober 2015 at 14:25

Selleriknold – paneret selleribøf fik jeg ofte da jeg boede hjemme. Det kunne kun spises med masser af smeltet smør til.

Svar
LouiseMM 13. oktober 2015 at 14:28

Jeg er ikke fan af rosenkål :-)

Svar
Malou 13. oktober 2015 at 14:39

Jeg bryder mig ikke om bladselleri – hverken smagen eller konsistensen. Det kan sikkert skyldes mangel på en god opskrift – indtil for nyligt spiste jeg ikke agurk, men det var lige indtil jeg smagte det i en lækker bulgursalat og se nu bare, nu spiser jeg agurk hver uge :-) så måske der er en lækker opskrift med bladselleri i din skønne bog der kan lære mig at spise bladselleri? :-)

Svar
Malene Schibitz 13. oktober 2015 at 14:40

Radiser

Svar
Freya 13. oktober 2015 at 14:41

Oliven – hvis det ellers er en grønsag:-)

Svar
Julie 13. oktober 2015 at 15:16

Kinaradise

Svar
Christina 13. oktober 2015 at 15:22

Aubergine bliver jeg nok aldrig fan af ! Men prøver :)

Svar
Kathrine 13. oktober 2015 at 16:01

Jeg er ikke super glad for bladselleri.

Svar
Nanna L 13. oktober 2015 at 16:13

Jeg bryder mig meget lidt om bladselleri og kan slet ikke forstå dem, der spiser det råt!

Svar
pia sroka 13. oktober 2015 at 16:21

Jeg bryder mig ikke om rosenkål.

Svar
Rosa 13. oktober 2015 at 16:23

Sjovt spørgsmål;^) og jeg ved ikke engang hvad jeg skal svare på det… Måske en nyoptrukket porre fra haven. Ikke på grund af smagen, men fordi der er så irriterende meget jord imellem lagene og der derfor skal skylles og skylles og skylles>_<

Svar
Stinna 13. oktober 2015 at 16:27

Så sjovt at læse, hvad andre ikke kan lide! :) Aubergine og grønkål er godt nok forhadte. Jeg elsker grønkål og i særdeleshed aubergine, nom nom nom! Der er et par grøntsager, jeg helst springer over i rå tilstand, men som fungerer fint tilberedt. Den eneste grøntsag, jeg virkelig bare ikke kan lide, er fennikel. Jeg forstår den slet ikke.

Svar
Ditte Hessling Juhl 13. oktober 2015 at 16:31

Jeg er ikke den store fennikel fan!

Svar
Ida 13. oktober 2015 at 16:31

Champignon er heller ikke min favorit…

Svar
Ida F 13. oktober 2015 at 16:32

Hvidkål – mest fordi jeg synes, når man først har købt en hvidkål, så skal man have det morgen, middag og aften for at få den brugt ;)

Svar
Helle Bilgrav Villumsen 13. oktober 2015 at 16:38

Radiser. Desværre, da jeg simpelhen synes det er en noget så smuk en grønsag. :)

Svar
Julie Monberg 13. oktober 2015 at 16:53

Den grøntsag, jeg bryder mig mindst om er rosenkål. Uh, jeg ved jeg simpelthen ikke om jeg nogensinde lærer at spise (:

Svar
Laura Kolling 13. oktober 2015 at 17:05

Pebberrod bliver jeg nok aldrig den store fan af!

Svar
Martin Jensen 13. oktober 2015 at 17:26

Aubergine er jeg ikke just pjattet med :)

Svar
Lea Lindegaard 13. oktober 2015 at 17:27

Jeg er ikke så glad for peberfrugt :( Og jeg er rigtig ked af det!

Svar
Line 13. oktober 2015 at 17:28

Ved godt at det lyder underligt, men har altså ikke en grøntsag jeg ikke kan lide. Jeg har virkelig siddet og tænkt længe og hårdt, men kan simpelthen ikke komme på en :)

Svar
Tine Tom-Petersen 13. oktober 2015 at 17:44

Kålrabi

Svar
Pernille Hauerslev 13. oktober 2015 at 17:49

Kartofler er ikke min favorit!

Svar
Emilie Pedersen 13. oktober 2015 at 18:02

På min liste, er det nok radicchio salaten, der må løbe afsted med sidstepladsen

Svar
Hanne 13. oktober 2015 at 18:09

Synes at radiser er noget så fine – men er desværre ikke tosset med smagen

Svar
Olivia Als 13. oktober 2015 at 18:11

Bladselleri er ikke en grøntsag jeg bryder mig om.

Svar
Matilde 13. oktober 2015 at 18:15

Rosenkål- helt klart rosenkål

Svar
Marianne 13. oktober 2015 at 18:39

Jeg tror aldrig, at fennikel og jeg bliver venner.

Svar
Leahsephira 13. oktober 2015 at 18:51

Det må nok være rosenkål… Det har jeg aldrig kunne lide. FØJ :D

Svar
Rebecca 13. oktober 2015 at 18:57

Jeg bryder mig ikke om rosenkål.

Svar
Charlotte N. 13. oktober 2015 at 19:05

Jeg er altid gået langt udenom rosenkål – siden jeg fik dem i en kogt udgave som barn :)
Krydser fingre!!

Svar
Line Sørensen 13. oktober 2015 at 19:05

Bladselleri og jeg bliver aldrig venner.

Svar
Gertrud Grabbert 13. oktober 2015 at 19:07

Aubergine… De tingester burde udryddes fra jorden!!!

Svar
Hanne Støttrup 13. oktober 2015 at 19:16

Det er svært. Jeg kan lide de fleste grønsager men synes det er svært at bruge dem varieret men finder god inspiration fra din blog.
Men aubergine bruger jeg ikke særlig ofte.

Svar
Tina Fischer 13. oktober 2015 at 20:14

rosenkål

Svar
Mette 13. oktober 2015 at 20:34

Er generelt meget glad for grøntsager – meeeen … Jeg har ret svært med selleri – lærer det nok aldrig :-)

Svar
Pernille 13. oktober 2015 at 20:45

Babymajs.. forstår dem ikke?!

Svar
Anja Vind 13. oktober 2015 at 20:55

Jeg er ikke så pjattet med dampet blomkål… Men skulle tænke læææænge over det, for grøntsager er generelt et hit hjemme i min grøntsags skuffe

Svar
Anne 13. oktober 2015 at 21:04

Jeg er lige som dig, jeg bryder mig heller ikke ret meget om champignon :-) Til gengæld er jeg vild med de fleste andre grøntsager.

Svar
Katrine B 13. oktober 2015 at 21:06

Rødbeder. Jeg hader dem – i alle udgaver… adr ;)

Svar
Ida G. 13. oktober 2015 at 21:28

Jeg mangler stadig at blive venner med julesalat og rosenkål.. :/

Svar
Victoria 13. oktober 2015 at 21:29

Squash har jeg altid hft svært ved at spise. Tror det er konsistensen når den er tilberedt. ;-)

Svar
Signe Termansen 13. oktober 2015 at 21:46

Jeg bliver aldrig fan af rå bladselleri.

Jeg har dog lært at tilberede mig ud af det. Jeg er nemlig medlem af et fødevarefællesskab, og er nødt til at få posens indhold spist på den ene eller anden måde :)

Svar
Jens 13. oktober 2015 at 21:49

Den er svær! Er melon en grøntsag? Melon uden tvivl. Frygteligt.

Svar
Majbrit 13. oktober 2015 at 21:50

Peber om den er rød, gul eller grøn er lige meget, den smager ikke godt!

Svar
Lise G 13. oktober 2015 at 21:56

Jeg er bare ikke særlig begejstret for bladselleri.

Svar
Lea 13. oktober 2015 at 21:59

Fennikel

Svar
Mark 13. oktober 2015 at 21:59

Champignon og løg (selvom det puttes i alt for at give smag!!)

Svar
Amanda 13. oktober 2015 at 22:00

Aubergine :)

Svar
Kit Jørgensen 13. oktober 2015 at 22:04

Fennikel bliver Aldrig! en af mine farvoritter..

Svar
Maria Høyer 13. oktober 2015 at 23:07

jeg er generelt ikke bleg for at spise alverdens slags grøntsager, men hvis jeg kan få lov til at vælge, så lader jeg pænt fennikelelskere spise min ration af fennikel også ;)

Svar
Simone 13. oktober 2015 at 23:23

Jeg må hoppe med på Rosenkåls vognen – dårlige minder fra barndommen om de kogte rosenkål, der slattent lå og kiggede på en, øv.

Svar
Katrine 13. oktober 2015 at 23:48

Rosenkål.. jeg hader rosenkål!

Svar
Simone 14. oktober 2015 at 00:02

Super lækker konkurrence! Jeg må indrømme at den grønsag som jeg bryder mig mindst om, er tomater! Jeg krydser fingre:-)

Svar
Sofie 14. oktober 2015 at 00:25

Jeg elsker nærmest alle grøntsager, men jeg bliver nok aldrig rigtig vild med peberfrugt ;-)

Svar
Bibi Sprøgel 14. oktober 2015 at 06:56

Pastinak er den absolutte bundskraber!

Svar
Maria Fournais 14. oktober 2015 at 07:02

Kapers! i modsætning til de fleste andre ting, jeg ikke kunne lide som barn og kan lide i dag, er det kun blevet værre med kapers.

Svar
Camilla 14. oktober 2015 at 07:50

Jeg vil så gerne kunne lide rosenkål, men det er som om jeg aldrig lærer det!

Svar
Camilla Wrang 14. oktober 2015 at 08:15

Jeg elsker grøntsager! MEN, bladselleri har jeg aldrig forstået – det bliver bare aldrig rigtig godt! :)

Svar
Anita 14. oktober 2015 at 08:23

Jeg er ikke begejstret for majs.

Svar
Henriette 14. oktober 2015 at 08:52

Dit/Mit grønne køkken har jeg skrevet på min fødselsdags ønskeseddel :-) går gerne en STOR bue uden om bladselleri – dem blir’ jeg aldrig venner med :-/

Svar
jane z 14. oktober 2015 at 09:12

en kogt “vinter” kartoffel – især ikke de melede

kh
jane z

Svar
Mai 14. oktober 2015 at 09:15

Det må være grøn peberfrugt, den er bare sådan lidt vah. Den smager ikke rigtige af noget og er altid med i posen…

Svar
Natacha 14. oktober 2015 at 09:36

Som udgangspunkt elsker jeg alle grøntsager og er slet ikke kræsen på det område. Man skal bare lære at tilberede dem på en ordentlig måde :) De gange, jeg har fået serveret grøntsager, som jeg simpelthen ikke kunne få ned, skyldtes det ene og alene dårlig/over-tilberedning. Ingen grøntsager har godt af at blive skam-kogt til ukendelighed!
Den grøntsag jeg indtil videre er mindst fan af, er radisen. Synes den er lidt for krads i smagen, men har hørt at det skulle blive bedre hvis man ovnsteger dem, så det må prøves :)

Svar
Anne 14. oktober 2015 at 09:42

Jeg er meget lidt vild med rosenkål, jeg har aldrig været vild med dem, prøver den jævnligt, men det bliver aldrig bedre.

Svar
Annette 14. oktober 2015 at 09:49

Hold da op den var svær…..
Måtte tænke meget længe over et svar og pludselig poppede radiser op

Svar
Louise O 14. oktober 2015 at 09:52

Uh, det er faktisk et svært spørgsmål. Elsker alle grøntsager jeg kan komme i tanke om..Er dog ikke så glad for kartofler hverken som bagte eller kogte, men en kartoffelmad med purløg og radiser om sommeren, kan jeg derimod godt spise.

Svar
Pernille L 14. oktober 2015 at 09:56

Jeg kan mindst lide rosenkål :-) :-)

Svar
Ditte 14. oktober 2015 at 10:00

Jeg bryder virkelig lidt om pastinak…meget mærkelig smag + navn…:) hehe med ellers elsker jeg nu grøntsager:D

Svar
Rose 14. oktober 2015 at 11:15

At vælge en grøntsag jeg ikke bryder mig om er godt nok sværere end jeg troede! Jeg må nok indse at jeg efterhånden har fået meget voksne smagsløg, og at grøntsager faktisk gør mig virkelig glad både i mund, hoved og mave!
MEN, når nu det kræves, så må det nok blive kartofler; ikke fordi jeg ikke kan lide dem, men fordi jeg ikke synes de er ligeså interessante at arbejde med og smage på som så mange andre grønne sager :)

Svar
Camilla Hovej 14. oktober 2015 at 11:53

Jeg er ikke pjattet med rosenkål :/

Svar
Eva Jørgensen 14. oktober 2015 at 12:39

Jeg lærer aldrig at elske rosenkål

Svar
Stinna 14. oktober 2015 at 12:51

Jeg er for det meste ikke stor fan af blegselleri, selvom jeg har måttet indse at i nogle retter er det berettiget!

Svar
Miriam R L 14. oktober 2015 at 13:07

Rå selleri bliver jeg nok aldrig venner med. Og så har jeg et mærkeligt forhold til rødbeder.

Svar
Anne H 14. oktober 2015 at 13:10

Jeg kan simpelthen ikke lide rosenkål. Jeg har virkelig prøvet! Jeg kan huske en tegneserie som barn, hvor bamsen altid sagde “Rosenkål. Jeg hader rosenkål” Det er som om, at den sætning har gjort noget ved mig.

Svar
Pia Eriksen 14. oktober 2015 at 13:11

Jeg holder mindst af fennikel eller bladselleri

Svar
Linda 14. oktober 2015 at 13:50

Jeg er meget glad for grøntsager, der smager af noget. Derfor vil jeg nok vælge kartoflen som den grøntsag, jeg finder mindst interessant, da den ikke smager af særligt meget i sig selv, men skal have smag tilsat fra andre grøntsager eller krydderurter.

Svar
Birthe 14. oktober 2015 at 13:53

Majroer. Øv at dyrke et helt bed og så slet ikke kunne lide dem!

Svar
Diana 14. oktober 2015 at 14:07

Grøn peberfrugt siger mig virkelig ingenting – jeg synes nærmest den er lidt ligegyldig. Det var først for nylig at det gik op for mig at grøn peberfrugt bare er umodne røde!!! Men så gav det faktisk lige pludselig mening at den smager så kedeligt :-)

Svar
Line 14. oktober 2015 at 14:55

Jeg elsker grøntsager! Men af alle grøntsager bryder jeg mig nu mindst om grøn peber.

Svar
Liv 14. oktober 2015 at 14:58

Smuk og inspirerende bog! Jeg er slet ikke tosset med bladselleri, men ellers spiser jeg glædeligt kål og stort set alt andet i lange baner.

Svar
Ditte 14. oktober 2015 at 15:38

Det som jeg nok mindst bryder mig om er blomkål, dog kun i sin rå eller kogt form – bvadr! Er grøntsagen gemt i en blomkålsdelle eller pizza, så smager den ganske fint. Det har sikkert noget med konsistensen at gøre.

Svar
Camilla A 14. oktober 2015 at 16:18

Skøn præmie!
Jeg er ikke fan af jordskokker. :-)

Svar
Katrine 14. oktober 2015 at 16:49

Bladselleri bliver jeg vist aldrig rigtig fan af :)

Svar
Mathilde 14. oktober 2015 at 17:00

Helt klart oliven. Jeg prøver det af og til, men jeg er stadig ikke fan :-)

Svar
Gitte Hansen 14. oktober 2015 at 17:11

Jeg spiser de fleste grøntsager med stor glæde, dog ikke kålrabi.

Svar
Annette J 14. oktober 2015 at 17:47

Generelt er jeg glad for både frugt og grøntsager, men rosenkål er bestemt ikke mig!

Svar
Maja Hansen 14. oktober 2015 at 18:05

Helt sikkert aubergine. Det er noget med konsistensen…

Svar
Marie-Louise Gedde 14. oktober 2015 at 18:08

Fennikel er jeg ikke pjattet med.

Svar
Pia H 14. oktober 2015 at 18:35

Agurk… altså sådan som i gnave-agurk eller rå skiver/tern i salat :-/

Men som syltede eller i tzatziki… smager det forrygende :-D

Svar
Linda 14. oktober 2015 at 19:27

Kålrabi

Svar
Henny Gylling 14. oktober 2015 at 20:12

Fennikel er jeg absolut ikke vild med

Svar
Rikke 14. oktober 2015 at 20:22

Jeg er ikke en svampe-pige, som jeg famøst sagde da jeg var lille :)
Dog har jeg en nyfunden kærlighed for særligt kantareller.

Svar
Ditte Marie 14. oktober 2015 at 21:51

Jeg har aldrig rigtig fanget fidusen med aubergine… Kan dog se at du har en meget fin opskrift med netop aubergine med de lækre granatæblekerner på toppen;) måske det var den opskrift der skal til for at omvende mig?

Svar
Katrine 14. oktober 2015 at 21:53

Fennikel… lakridssmag i lakridser og helst ikke andre steder ;-)

Svar
Julie F 14. oktober 2015 at 21:56

Først og fremmest tak for en spændende og inspirerende blog, jeg elsker at følge med og få nye ideer til madlavning. Jeg kan lide de fleste grøntsager, så det tog mig lidt tid at finde frem til, hvilken én jeg bryder mig mindst om, men det må være selleri.

Svar
matilde 14. oktober 2015 at 22:22

Jeg er virkelig ikke særlig glad for rosenkål, men det er til gengæld også noget af det eneste jeg ikke bryder mig om

Svar
Suzette Hegelund 14. oktober 2015 at 22:50

Bladselleri

Svar
Annemarie 14. oktober 2015 at 22:58

Peberrod er en grøntsag, der næsten kan få mig til at græde

Svar
Simone Lemvig 14. oktober 2015 at 23:30

Det må blive palmekål! Min kæreste og jeg kastede os engang ud i en juicekur, hvor min kæreste tænkte, at vi da lige skulle prøve at juice med palmekål – og føj for Søren!! Det har vi aldrig købt igen :-)

PS. Er heller ikke fan af fennikel eller rosenkål.

Svar
Rikke Vesterskov 15. oktober 2015 at 00:32

Koriander, uhaa

Svar
Anne-Sophie 15. oktober 2015 at 05:21

Elsker grøntsager og især nogle af de lidt mere særprægede som diverse kål inkl. rosenkål, men må indrømme, jeg aldrig har været særligt begejstret for radiser :)

Svar
Sidse 15. oktober 2015 at 05:29

Grøn peberfrugt….

Svar
Mari 15. oktober 2015 at 08:02

Bladselleri :-S

Svar
Sisse 15. oktober 2015 at 08:23

Er durian en grøntag?! Jeg tager den :-)

Svar
Sofie Jørgensen 15. oktober 2015 at 09:32

Jeg må indrømme at jeg ikke kan komme i tanke om en eneste grøntsag som jeg ikke bryder mig om. Jeg synes der er mange muligheder når det kommer til grøntsager. Man kan ændre smagen ved brug af krydderier og konsistensen ved forskellige former for tilberedning :-)

Svar
Bente 15. oktober 2015 at 09:37

Hmm, jeg spiser sådan set det meste – men kan godt ha’ det lidt stramt med blegselleri ;-)

Svar
Anne Larsen 15. oktober 2015 at 10:07

Efter otte år som vegetar er jeg næsten blevet alt-spisende i grøntsager, men jordskokker har jeg det satdig stramt med.

Svar
Jeanette Hosbond 15. oktober 2015 at 10:27

Personlig er det nok en pastinak jeg synes mindst om – jeg synes bare ikke jeg kan få en pastinak til at smage spændende. Den er mest bare med som fylde ;) Derudover har jeg det virkelig stramt med koriander – men der tror jeg også bare, at man enten har en et had eller kærlighedsforhold til ;)

Håber jeg er heldig – trænger til en spark af inspiration til madlavningen, og det tror jeg virkelig din bog kan give mig :D

Svar
Julie 15. oktober 2015 at 12:52

Selleri er jeg virkelig ikke glad for :-(

Svar
Sisi 15. oktober 2015 at 13:17

Jeg stor-elsker grøntsager! Ikke fordi jeg ikke kan lide søde sager også, men nogle gange kan jeg gå 10 gange mere i ekstase over et snackfad med grøntsager end over chokolade. De få undtagelser er rosenkål og rødbeder. Er bare ikke fan, og bliver det ikke. Men stort set alt andet, uhm :)

Svar
Sofie 15. oktober 2015 at 13:19

Øh, rå løg!!!! fy for den lede rødbede!!

Svar
Stephanie 15. oktober 2015 at 14:38

Selv nu som voksen, må jeg indrømme, at rosenkål bare aldrig bliver mig.

Svar
Anna B 15. oktober 2015 at 15:11

Det er egentlig et virkelig godt spørgsmål! Nu jeg tænker over det, har jeg faktisk næsten lært at spise (og nyde) de fleste grønsager. MEN jeg har dog et eller andet med peberrod (hvis man kan kalde det en grønsag) – den der stærke, bitre smag er virkelig ikke mig… :)

Svar
Sanne 15. oktober 2015 at 15:21

Elsker grøntsager – de fleste. Men lige præcis bladselleri kan jeg bare ikke få ned :/
Øv.. Krydser fingre og håber på ny inspiration :D

Svar
Johanne 15. oktober 2015 at 16:36

Rå løg har aldrig været min kop te… :-)

Svar
Stina Lou 15. oktober 2015 at 16:54

Jeg kan ikke lide kartofler

Svar
Mette 15. oktober 2015 at 17:09

Jeg springer på rosenkål-vognen, dem kan jeg bare ikke lide!

Svar
Mia 15. oktober 2015 at 18:05

Porrer kan jeg simpelthen ikke finde ud af at anvende på en lækker måde

Svar
Louise Blæsbjerg 15. oktober 2015 at 18:19

Det grønsag jeg bryder mig mest om må uden tvivl være rosenkål.
Jeg synes jeg er åben og prøver at spise det meste, men jeg har aldrig fået rosenkål, som jeg kunne lide.
Jeg synes simpelthen det er bitter. Jeg vil blive overrasket hvis du har en opskrift med rosenkål jeg kan lide, men jeg er bestemt villig til at give det chancen! ;)

Svar
Nadia T 15. oktober 2015 at 19:39

Kartofler. Og da jeg er opvokset på landet, har jeg måtte kæmpe mig igennem adskillige. Men vild med dem bliver jeg aldrig!

Svar
Anne Jørgensen 15. oktober 2015 at 20:31

Den grønne peberfrugt…

Svar
Ida d 15. oktober 2015 at 21:27

Tomater. De er virkeligt smukke. Men smag og konsistens. Øv

Svar
Louise fb 15. oktober 2015 at 22:13

Tror det må være hvide asparges. Dem er jeg ikke god til…

Svar
Ditte 15. oktober 2015 at 22:16

Jeg prøver og prøver med pastinak, men jeg kan altså (stadig) ikke lide det.

Svar
Ida 15. oktober 2015 at 23:11

Ærter.. Grønne ærter.. Bare duften puha… Friske grønne ærter fra bæl er det værste.. Jeg Er ellers mega glad for gønsager.. Men grønne ærter og mig vi kan bare ikke sammen..

Svar
Nikoline 16. oktober 2015 at 00:17

Jeg kan (desværre!) ikke rigtig lide rå tomater. Det er SÅ ærgerligt, da det jo er en del af de fleste retter, når man spiser ude, men så må jeg jo bide det i mig. :)

Svar
maibritt j 16. oktober 2015 at 00:26

jeg er ikke så glad for grønne ærter. Jeg ved faktisk ikke hvorfor, de tiltaler mig bare ikke :D

Svar
Anne Kathrine 16. oktober 2015 at 08:17

Jeg har gransket min hjerne, og jeg kan simpelthen ikke komme i tanke om en grøntsag, jeg ikke kan li, hvis bare den er serveret ordentligt. Rosenkål er lidt træls, når det er overkogt, men revet i en rå salat er det konge. Aubergine skal gennemtilberedes, og så er jeg klar. Bladselleri gør bolo’en magisk, og hvis bare de lange strenge på bagsiden er fjernet, snacker jeg også gerne løs.

Det eneste jeg måske kan komme i tanke om, er tomater uden for sæson; når de er helt melede og smagsløse. Men sådan er det jo med det meste udenfor sæson ;)

Svar
Ane 16. oktober 2015 at 08:43

Pastinak er min hadegrøntsag. Men jeg er vild med persillerod, så jeg blev hurtigt god til at se forskel.

Svar
Betina H 16. oktober 2015 at 08:47

På trods af mange ihærdige forsøg, så bliver jeg aldrig gode venner med bladselleri. Men heldigvis er der jo så mange andre lækre grøntsager, man kan kaste sig over :-)

Svar
Sofie 16. oktober 2015 at 09:11

Jeg har aldrig været glad for græskar og bliver det nok heller ikke lige foreløbigt.

Svar
Nynne 16. oktober 2015 at 10:19

Det må være fennikel. Men så findes der heldigvis så mange andre lækre grøntsager!

Svar
Katrine Nyholm 16. oktober 2015 at 11:07

Det første der falder mig ind, er et overkogt rosenkål! :)

Svar
Line 16. oktober 2015 at 15:16

Peberfrugt… Kan simpelthen ikke fordrage smagen af peberfrugt!

Svar
Nina Leth Møller 16. oktober 2015 at 16:21

Hej, mega lækkert med en “grøn” bog. Jeg er personligt rigtig glad for grøntsager. Men hvis jeg skulle vælge noget som ikke forkæler mine smagsløg helt vildt, må det være kogt kål. Jeg elsker den sprøde rå variant. MEN et stykke kogt rosenkål eller blomkål er ikke min favorit.

Jeg krydser fingre!

Svar
Christine L 16. oktober 2015 at 18:39

Jeg kan egentlig lide de fleste grøntsager. Som udgangspunkt er alle grøntsager gode, hvis de er friske, af god kvalitet (økologi plejer at være en sikker vinder ;) ) og tilberedt på den rigtige måde. Så længe, man gør sig umage med at finde en god opskrift, kan selv skorzonerødder og pastinak smage godt.

Til gengæld bliver jeg nok aldrig fan af kogte kartofler… Men i mit hoved tæller de heller ikke som grøntsager.

Svar
Cecilie 16. oktober 2015 at 19:47

Rosenkål. Dem er jeg simpelthen aldrig rigtig blevet gode venner med.

Svar
Anne-Marie 16. oktober 2015 at 21:31

Rosenkål, men jeg har heller ikke givet den en chance efter barndommens udkogte version.

Svar
Kristina K 16. oktober 2015 at 21:41

Pastinak

Svar
Aske Olsen 16. oktober 2015 at 22:10

Løg! Jeg hader løg af hele mit hjerte, især rå løg, føj da! :)

Svar
Louise 16. oktober 2015 at 23:12

Jeg er temmelig konsistens kræsen, hvorfor aberginer bestemt ikke gør noget godt for mig :)

Svar
Julie 16. oktober 2015 at 23:53

Bladselleri.. Ad.

Svar
Lisser 17. oktober 2015 at 00:25

Kålrabi , smagen ikke god

Svar
Trine 17. oktober 2015 at 00:31

Kartoffler

Svar
Maj 17. oktober 2015 at 07:07

Blegselleri – jeg lærer det aldrig:-(

Svar
Marianne 17. oktober 2015 at 07:40

Bladselleri:-/

Svar
Fie S. 17. oktober 2015 at 09:34

Det må altså blive bladselleri. Ja, undskyld, men puha, den duft er jo som meget parfumeret rengøringsmiddel. Et lille tip til andre, der har det som mig, er, at det hjælper at bage dem i ovnen. Så bliver de nemlig lidt søde og glider måske nemmere ned;-)

Svar
Annee Noel Emmelie Toft 17. oktober 2015 at 10:03

Elsker din inspiration i alle celler:-)….kålrabi er ikke på min favourite liste:-)

Svar
Svea Nordahl 17. oktober 2015 at 12:35

Jeg elsker grønsager, men rosenkål som altid tages frem til julebordet, er jeg ikke den største fan af…

Svar
Camilla 17. oktober 2015 at 12:53

Bladselleri kan jeg simpelthen ikke fordrage :)

Svar
Caroline 17. oktober 2015 at 14:11

Blomkål :) Det ville jeg gerne lære at bruge på forskellige måder, så jeg måske kunne komme til at lide det :)

Svar
Pia Østrgaard 17. oktober 2015 at 14:31

Jeg elsker grøntsager, men min familie gør ikke, så jeg leder altid efter opskrifter der kan få familen med på den grønne vogn

Svar
Ida B 17. oktober 2015 at 17:33

Jeg haaaader rosenkål..

Svar
Marianne Juhl 17. oktober 2015 at 19:04

Hmmm hvilken grøntsag bryder jeg mig ikke om ?? Det var egentligt et svært spørgsmål ….
Faktisk kan jeg overhovedet ikke komme p nogen grøntsag jeg ikke kan li.
Måske bryder jeg mig mindst om auberginer…

Svar
Michell 17. oktober 2015 at 21:36

Spiser faktisk de fleste grøntsager – men må tilstå at blegselleri aldrig bliver en favorit og at jeg gerne går en stor bue udenom denne..!

Svar
Kristina Larsen 17. oktober 2015 at 21:38

Uhh den bog ville jeg gerne have på kogebogshylden :)
Jeg kan simpelthen ikke udstå rosenkål og fennikel.

Svar
Eva Jensen 18. oktober 2015 at 07:20

Jeg er ikke så pjattet med asparges – nærmest uanset hvordan de tilberedes .. :/

Svar
Helle Dannemand 18. oktober 2015 at 10:48

Jeg er også én af dem, som aldrig er blevet glad for fennikel.

Og så kan alle grøntsager “ødelægges” ved at blive syltet – efter min mening :)

Svar
Johanne 18. oktober 2015 at 11:43

Det ville være fantastisk at vinde din fine bog :-)

Jeg bryder mig ikke så meget om selleri, hverken blad- og knold-. Ellers er jeg stor grøntsagselsker :-)

Svar
Katrine 18. oktober 2015 at 12:58

Jeg har et had-kærlighedsforhold til jordskokker. Mine smagsløg elsker den, men min mave bryder sig bestemt ikke on den, desværre

Svar
Marianne Luna 18. oktober 2015 at 14:46

På grøntsagsområdet er jeg meget lidt kræsen. Jeg har tænkt i flere minutter, og kan stadig ikke komme i tanke om, hvad jeg ikke kan lide. Jo: Overkogte grøntsager sådan generelt, hvor al smag og vitaminer er skamkogt ud. Eller – jeg kan stadig godt lide dem, jeg kan bare meget bedre lide grøntsager, hvor der stadig er bid og smag tilbage. :) Især er jeg glad for noget så dansk som kål (grønkål, rødkål, hvidkål, spidskål, blomkål, broccoli – you name it), gulerødder og rødbeder, græskar og fennikel. Og en hulens masse andre grøntsager, haha. :)

Svar
Lene 18. oktober 2015 at 16:01

Kogte gulerødder! De rå elsker jeg!

Kh Lene

Svar
Lærke Scharf 18. oktober 2015 at 16:39

Uhh den er svær!
Jeg mener at alle grøntsager kan få en fantastisk lækker smag hvis man arbejder lidt med den…meeeen har nu haft lidt svært med at få det gode frem i selleri. Jeg ville elske at udforske denne bog!

Svar
Sanne L 18. oktober 2015 at 17:15

Knoldselleri og jeg bliver vist aldrig gode venner.

Svar
Stine B 18. oktober 2015 at 19:08

Rosenkål! Og jo jeg har spist dem både rå i salat – samt blancheret – jeg bryder mig bare virkelig ikke om dem .. Aubergine er heller ikke en favorit.. :)

Svar
Freja Thygesen 18. oktober 2015 at 19:13

Jeg har aldrig været den store tilhænger af champignon heller – men jeg håber at finde alt mulig lækker ny inspiration til nye lækre veggi retter vha. din nye bog! :) God søndag til alle.

Svar
Amalie 18. oktober 2015 at 20:56

Helt klart bladselleri! :)

Svar
Anna Bjørn-Larsen 18. oktober 2015 at 23:28

Grønkål… ;-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen