The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Bagværk

En weekend i Berlin

af Ditte Ingemann 19. oktober 2015

berlin-7

Tilbage i september tilbragte jeg en weekend med de sødeste mennesker i det skønneste område lidt udenfor Berlin. Som I måske allerede ved er jeg ret vild med BERLIN, men denne gang stod den faktisk på hygge, madlavning, fotografering og afslapning med fire piger; Linda, Signe, Nora og Laura på landet.

berlin-14

Nora og Laura fra bloggen “Our Food Stories” havde inviteret mig og det var en invitation jeg ikke kunne sige nej til – jeg vil dele lidt stemningsbilleder fra weekenden med jer og som det fremgår af billederne, så bagte vi frugttærter med æbler og pærer fra haven. Jeg fik aldrig skrevet opskriften ned, men I får alligevel opskriften på min favorit-tærtedej, som er gluten- og sukkerfri. Fyldet kan varieres alt efter sæson, og smag og behag.

{ TÆRTEBUND }
200 g alm. mandelmel
2 spsk alm. revet kokosmel
1 æg, str. L
45 g blød kokosolie
evt. 1 spsk sukrin gold

Bland ingredienserne til tærtebunden sammen, og ælt dejen godt sammen. Det kan være svært at rulle tærtedejen ud, så brug hænderne til at presse dejen forsigtigt ned i en rund tærteform (22 cm) med løs bund. Bag bunden i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 minutter, eller indtil bunden er sprød og gylden – lad tærtebunden køle helt af.

Herefter kan bunden fyldes med creme, frugt, chokolade, bær eller hvad du lyster.

berlin-3

berlin-0

berlin-2

berlin-1

berlin-9

berlin-16

berlin-4

berlin

berlin-6

berlin-10

berlin-12

berlin-11

berlin-8

 

En weekend i Berlin was last modified: oktober 29th, 2015 by Ditte Ingemann
5 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Vind MIT GRØNNE KØKKEN
næste
Kraut med æble, ingefær og fennikel

Mere af det samme

Brød – brød – brød

17. januar 2015

5 nemme opskrifter med æbler

24. september 2018

Speltsnurrer

13. december 2012

Semlor med amaretto-creme

27. februar 2014

Min surdej lever!

2. oktober 2012

Skærtorsdagsboller

21. april 2011

Mit yndlings-bagværk…

8. marts 2013

Nøddebrød fra stenalderen…

20. november 2012

Surdejsboller med ølandshvede

7. august 2014

Så er der speltboller

22. januar 2012

5 kommentarer

Bea 19. oktober 2015 at 19:05

How perfect!I’m sure you had a lovely time together ladies.The tarts look divine!

Svar
Ditte Ingemann 19. oktober 2015 at 19:48

Thanks – we had such a lovely weekend with good food ;-)

Svar
Birgit Mathiesen 19. oktober 2015 at 20:58

De smukke billeder fortæller jo bare alt :-)
Så yderligere kommentarer overflødige..
Blot, tærteopskriften skal afprøves næste weekend, mums :)

Svar
Laura & Nora @Our Food Stories 20. oktober 2015 at 13:26

oh it was such a wonderful weekend and so in love with these gorgeous pictures <3

Svar
Nitin Tandon 29. juni 2021 at 14:59

It’s really fabulous informative post. I really loved reading your blog posts. I have written many blog posts but after reading your blog post I came to know where I was doing the mistakes.BTW please have a look at my blog post. Thank you so much for this blog.

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen