The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kage

hygge-hindbær-muffins

af Ditte Ingemann 18. april 2013

Findes der egentlig noget bedre end hjemmebag? Jeg er vokset op i et hjem, hvor alt blev bagt og lavet fra bunden, hvilket jeg som barn nok ikke værdsatte specielt meget. Dengang ville jeg bare have Knorr lasagne og Lørdagskylling, som så mange andre, men i dag er jeg, specielt min mor, dybt taknemmelig for at have videregivet mig lysten og færdighederne til at lave mad.

Mine muffins er så nemme at bage, så hvis du ikke er bage-vant, så kan disse muffins klart anbefales. Hindbær og marcipan kan sagtens udskiftes med alverdens gode sager og da portionen ikke er specielt stor, så husk at gange den op, hvis du skal bage mere end fem muffins.

hygge-hindbær-muffins was last modified: april 18th, 2013 by Ditte Ingemann
16 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Peanutsuppe med krudt!
næste
Vind Salater fra The Food Club på Instagram

Mere af det samme

Fuldkorn & friske figner

27. maj 2012

Guide til nem bryllupskage

6. august 2017

De bedste cookies ★

15. oktober 2013

Syrlige citrusmuffins med blå prikker

26. januar 2013

Cookie-sandwich med stempel!

9. december 2012

Cheesecake brownie med hindbær

9. september 2012

Grøn Mandag / Energibarer med havtorn

5. september 2016

Citronkage aka. Citronmåne

9. juli 2013

Sødt decemberguf #2

16. december 2013

Raw brownies

8. september 2014

16 kommentarer

Rosemarie 18. april 2013 at 19:13

Hvor ser de bare gode ud! :)

Svar
Ditte 18. april 2013 at 19:36

Tak!

Svar
by Blikfang 18. april 2013 at 19:35

Uhmm de ser lækre ud! og skønne billeder :-)

Svar
Ditte 18. april 2013 at 19:37

Mange tak :-)

Svar
Susann Romy 18. april 2013 at 20:59

Mmh, jeg er virkelig blevet fan af marcipan. Måske er det pga. al den danske julekonfekt?
De her muffins ser bare skønne ud! Og dejligt med en opskrift på få muffins. Det er ikke altid man kan styre sig selv når man først har bagt 12…

Svar
Ditte 19. april 2013 at 05:28

Jeg elsker også marcipan og det smager dejligt sammen med de syrlige hindbær :-)

Svar
Camilla 19. april 2013 at 07:34

Uhm de ser gode ud :)
Og ih hvor er du altså dygtig til det med billederne… Dine billeder er så inspirerende!

– Camilla

Svar
Ditte 19. april 2013 at 11:22

Tusind tak, Camilla :-)

Svar
Kristine 19. april 2013 at 08:06

De ser virkelig gode ud :-)

Kan man bytte muscovado’en ud med fx. rørsukker?

Kh Kristine

Svar
Ditte 19. april 2013 at 11:21

Sagtens!

Svar
Marta @ What should I eat for breakfast today 19. april 2013 at 08:49

Your pictures are amazing.

Svar
Ditte 19. april 2013 at 11:20

Thanks a million ;-)

Svar
A+K 19. april 2013 at 12:19

Hyggemuffins – hvor fint! Og dejlig forårsagtigt med hindbær deri – yum!

– Anne

Svar
Ditte 19. april 2013 at 12:46

Tak :-) De var hyggelige at lave og spise!

Svar
Tilde 19. april 2013 at 16:07

Hvor ser de lækre ud. Må lige høre dig, hvor du har de smukke skrifttyper fra?
God weekend, Tilde

Svar
Ditte 19. april 2013 at 16:53

Tak – jeg har mine fonte fra dafont :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen