The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Vegetar

Quinoa & Blomkål

af Ditte Ingemann 31. oktober 2013

quinoadeller

Jeg er vild med både blomkål og quinoa! Her er de forenet med koriander og parmesan, hvilket gør disse små bøffer helt perfekte. Jeg lavede en stor portion, og har gemt en del i fryseren, som skal bruges til burgere i næste uge. 

Blomkålsbøffer, ca. 12 stk.

1 dl hvid quinoa
1/2 blomkål
1 fed hvidløg
1 håndfuld koriander
2 stængler forårsløg
3 spsk revet parmesan
3 æg
ca. 2 dl quinoamel
salt og peber
olivenolie til stegning

Skyl quinoa grundigt og kog det efter anvisning på pakken – lad det køle af. Riv blomkålen på et rivejern eller kør det på en foodprocessor. Bland quinoa, blomkål, revet hvidløg, grofthakket koriander og forårsløg. Rør parmesan, æg, quinoamel, salt og peber i blandingen, og stil det på køl i ca. 40 minutter. Farsen må ikke være for våd, så tilsæt mere mel, hvis den virker for klistret.

Varm olie op i en pande, og form farsen til små bøffer eller deller, og steg dem gyldne og sprøde – ca. 4-5 minutter på hver side.

quinoabøffer

Quinoa & Blomkål was last modified: oktober 31st, 2013 by Ditte Ingemann
20 kommentarer
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Min Morgenmadsmission
næste
Kähler konkurrence #2

Mere af det samme

Kåltacos med sprøde kikærter

9. september 2016

5 efterårsopskrifter med græskar

15. oktober 2018

Peanutsuppe med krudt!

15. april 2013

Grøn Mandag / VEGETAR

8. august 2016

Spis mere kål – spicy kålsalat!

14. januar 2013

Mine bedste falafler

12. april 2014

Blomkål & Cabbage Karma

17. oktober 2018

Quinoasalat serveret i bagt hokkaidogræskar

25. oktober 2017

Indisk suppe med kardemomme & æble

13. april 2017

Tacos med BBQ-blomkål

26. december 2016

20 kommentarer

Helena Nielsen 31. oktober 2013 at 11:37

Næj, hvor lækkert! Jeg leder altid efter en opskrift på nogle gode vegetariske bøffer, men de falder altid fra hinanden. Er det et problem med disse?

Svar
Ditte 31. oktober 2013 at 11:49

Mine blev meget faste i konsistens og faldte på ingen måder fra hinanden :-)

Svar
petal and plume 31. oktober 2013 at 22:59

this looks wonderful! i love your blog!
xx

Svar
Ditte 1. november 2013 at 21:37

Thank you so much!

Svar
Naja Lynge 1. november 2013 at 18:38

Ser godt nok lækkert ud!
Jeg er selv veganer, så jeg skal nok ændre lidt på opskriften, men jeg vil helt klart prøve at kaste mig ud i det! :)

Svar
Ditte 1. november 2013 at 21:38

God idé – de er rigtig lækre :-)

Svar
Marie-Louise Gedde 1. november 2013 at 19:28

Jeg har lige afprøvet opskriften, og bøfferne var en succes hos både store og små.

Svar
Ditte 1. november 2013 at 21:38

Fantastisk – dejligt at høre!

Svar
Anne-Marie 2. november 2013 at 10:54

De ser lækre ud, men du skriver quinoamel?? Er det ikke bare almindelig quinoa siden du skyller og koger det?

Svar
Ditte 2. november 2013 at 11:04

Du kan bl.a købe quinoamel lige her: http://www.okologisk-supermarked.dk/shop/quinoamel-glutenfri-oekologisk-1169p.html

Svar
Charlotte Lindhardt 3. november 2013 at 22:22

Hvor ser de bare lækre ud! De skal prøves i nærmeste fremtid.
Er stadig forelsket i dine suveræne selleribøffer ♥

Svar
Susanne Malmqvist 4. november 2013 at 17:02

Hej Ditte,
Det er den første af dine opskrifter, jeg har prøvet. De var bare så gode, mine teenage-drenge tømte fadet:-)
Tak for dejlig blog.

Svar
Ditte 4. november 2013 at 17:47

Hvor fantastisk – det er jeg bare så glad for at høre :-)

Svar
Anne-Kirstine 12. november 2013 at 10:35

Tak for opskrift, de var utrolige gode!
Jeg spiste dem med avokado, æbler, blandet salat og mayonaise… det var en god blanding.

Svar
Ditte 12. november 2013 at 20:16

Det lyder sørme lækkert ;-)

Svar
Mille 27. november 2013 at 18:06

Det ser så lækkert ud! Du er og bliver DK’s bedste madblogger!
http://blog.fashionmom.dk

Svar
Ditte 27. november 2013 at 22:09

Tusind tak, Mille – hvor er du sød :-)

Svar
Sine 8. januar 2014 at 09:52

Kan man bruge soyamel eller andet mel i stedet for quinoamel? Det både ser og lyder vildt lækre, men som studerende er quinoa en alt for stor udgift.

Svar
Ditte 8. januar 2014 at 14:07

Jeg har ikke prøvet med andet end quinoamel, men synes bestemt du skal prøve med soyamel i stedet :-)

Svar
Hanna 27. april 2018 at 08:55

Wauw, de ser lækre ud! Jeg har en rest kogt quinoa, men hvor meget fylder de 2 dl quinoa, når de er kogt?

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram


Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /var/www/thefoodclub.dk/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/instaram_slider.php on line 971