The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Søde sager

Tahinkonfekt + mit favorit værktøj i køkkenet

af Ditte Ingemann 3. december 2017

Jeg bliver ofte spurgt hvilket grej jeg har i mit køkken og hvad jeg ikke kan undvære – svaret til det er rimelig simpelt; nemlig en god kniv. Hvis du skal investere i én ting til dit køkken, så køb en rigtig god kniv – det er absolut mit bedste råd, og det gør det sjovere og nemmere at arbejde med råvarerne. Jeg arbejder for det meste med to knive, når jeg er i køkkenet: en urtekniv til de mindre ting og en større kniv, når der skal snittes eller hakkes. 

Jeg har indgået et samarbejde med Victorinox, som bl.a står bag disse virkelig gode knive – og som er blevet mine favoritter i køkkenet i øjeblikket. Der er ikke noget bedre end en ny, skarp kniv – det slår altså et par nye sko eller en taske, hvis du spørger mig :-)

Jeg vil dele en vanvittig god opskrift med jer på tahin-konfekt, som sagtens kan forberedes nu og opbevares på frost til den kommende juletid… eller når den søde trang melder sig. Men jeg må advare: de er ret så vanedannende. 

{ TAHIN KONFEKT }
ca. 20 stk

En anderledes og velsmagende konfekt lavet ud af få ingredienser. Du kan pifte din konfekt op med de smage du kan lide, fx. frysetørrede bær, kanel, appelsinskal, granatæblekerner, kaffe, kakao, gojibær… så kun fantasien sætter grænser.

300 g lys tahin
3 spsk kokosolie
1 nip havsalt
1 tsk ren vaniljepulver eller korn fra 1/2 vaniljestang
100 g ahornsirup
2 spsk kakaonibs

Kom tahin, kokosolie, salt, vanilje og sirup i en lille gryde og smelt det sammen ved svag varme – smag massen til. Rør kakaonibs i, og hæld massen i en lille form (20*20 cm) beklædt med film. Pynt evt. med hakkede pistacienødder og rosenblade. Stil formen i fryseren i ca. 4 timer, hvorefter massen kan skæres ud i små stykker med en skarp kniv. Opbevar konfekten i fryseren og spis det direkte derfra…. det smelter nemlig hurtigt i stuetemperatur.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Victorinox og er et sponsoreret indlæg.

Tahinkonfekt + mit favorit værktøj i køkkenet was last modified: december 3rd, 2017 by Ditte Ingemann
1 kommentar
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Gratis bog – fra mig til dig
næste
Julegavetilbud på Salatsnedker

Mere af det samme

Vafler til weekenden…

15. februar 2013

Min mærkelige marengs

18. juni 2012

Hurtige havregrynshapsere

22. april 2015

Sunde mandel-brownie kugler

7. juni 2015

Bagte chai-donuts med karamel

7. januar 2014

Kokosmakroner med lakrids

4. december 2013

Chocolate Chick in Action

20. marts 2011

Raw brownies

8. september 2014

Sukkerfri Børnefest

17. juli 2015

Mmmmm, myslibar!

14. februar 2014

1 kommentar

Sneakers 11. januar 2023 at 09:52

Du er en vidunderlig kok. Jeg vil gerne se flere artikler om dette emne på dit websted. Det ville være meget interessant for mig.

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen