The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Søde sager

Herlige hindbærsnitter

af Ditte Ingemann 6. januar 2011

Hindbærsnitter

Søren Ryge har en brændende passion for hindbærsnitter og har engang udtalt følgende: ” De koster fire-fem kroner stykket, og somme tider er de på tilbud i Kvickly. Når de er bedst, er jeg vild med dem. Når de er dårlige, spiser jeg dem alligevel.” 

Da jeg stod og bagte hindbærsnitter i weekenden, kom jeg til at tænke på denne kommentar, og jeg er sikker på, at Hr. Ryge ville elske mine snitter!

Opskriften jeg altid bruger kommer fra min mor og den har været i vores familien altid. Den giver de bedste hindbærsnitter.

Hindbærsnitter:

200 g smør
400 g mel
1 æg
100 g flormelis
Hindbærmarmelade
Flormelis til glasur

Bland alle ingredienserne sammen. Rul dejen ud i fire lige store plader.
Bages ved 220 grader i ca. 8 min, til de er lysebrune.
Marmeladen smøres på to af pladerne og de andre to lægges ovenpå. Der kommes glasur på og evt. pynt.
Snitterne skæres med det samme….. Så nemt kan det gøres.

Hindbærsnitter

Herlige hindbærsnitter was last modified: januar 27th, 2012 by Ditte Ingemann
0 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Mulligatawny suppe
næste
Mousse á la mums!

Mere af det samme

Koldskål – Rabarber – Æble

30. maj 2012

turtle bars

22. februar 2012

Lakridskonfekt

14. november 2011

Chocolate Chick in Action

20. marts 2011

Tahinkonfekt + mit favorit værktøj i køkkenet

3. december 2017

Mine sunde søde sager

24. maj 2014

Mandel-kokos-kager

18. december 2014

Dadelkuglekonfekt

4. september 2011

Hindbærkys

17. januar 2012

Sund banan & fersken softice

24. juli 2015

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen