The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Vegetar

Kiksede Kikærter

af Ditte Ingemann 7. juli 2011

Faktisk synes jeg på ingen måder kikærter er kiksede, nej tværtimod. Kikærter er seje, både på grund af deres smag og næring, deres måde at kunne forvandle sig til alverdens lækre retter og ikke mindst fordi det er en af verdens første dyrkede grøntsager. Respekt til kikærten! 

Jeg er temmelig pjattet med kikærter og dermed også pjattet med kikærtemos, hvilket min frokost bestod af idag. Jeg har fundet ud af, at mit liv er for kort til at udbløde kikærter og derefter koge dem… Jeg må indrømme, at jeg napper dem direkte fra dåsen. Mit kikærte-behov kan opstå meget pludseligt og så har jeg altså ikke et døgn til at udbløde, koge, mose og meget andet før jeg kan få noget i skrutten. Derfor hopper jeg så meget over det lave gærde – det gør mit mit liv meget nemmere og meget mere trygt at vide, at kikærterne står i skabet og venter på mig, klar til brug.

Nem kikærtemos:

1 dåse kikærter
Hvidløg
Olie & Vand
Stødt chili
Stødt spidskommen
Citronsaft
Salt
Det hele blendes, i mængder som passer til ens smagsløg – jeg kommer gerne meget spidskommen i, men det er smag og behag. Så smag til undervejs.

Kiksede Kikærter was last modified: juli 14th, 2013 by Ditte Ingemann
0 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Frisk-fra-ovnen scones
næste
Royale romanesco

Mere af det samme

Peanutsuppe med krudt!

15. april 2013

Min mageløse Mulligatawny

26. oktober 2011

Vegetariske boller i karry

1. november 2018

Fantastiske Falafel

2. januar 2012

Majs -fodbold- fritter

17. juni 2012

Tomatsuppe med røde linser

13. marts 2017

Mine salater

14. januar 2014

Grillede aubergineruller

2. juli 2017

galette au fromage de chèvre

28. januar 2012

Spicy sommer suppe

29. april 2012

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen