The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kage

Små raw-cookies med lakrids

af Ditte Ingemann 22. februar 2013

Sidste weekend havde jeg nogle søde piger på besøg, og i stedet for at lave en traditionel kage, kastede jeg mig ud i nogle raw cookies. Mine gæster var vilde med dem, og de smagte også rigtig godt, men næste gang bliver det nok bagte cookies i stedet!

Jeg er faktisk på vej væk på en lille roadtrip i denne weekend til Sverige, meningen var at udfolde sig på ski, men min ryg er en smule ude af drift i øjeblikket, så jeg regner med at nyde naturen og knipse en masse billeder i stedet. Men inden jeg smutter, så skal I lige have denne opskrift til weekenden, hvis nogle af jer skulle have lyst til at prøve kræfter med det rå køkken.

God weekend!

Små raw-cookies med lakrids was last modified: juli 10th, 2013 by Ditte Ingemann
11 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Anders Ands nordiske pølseret
næste
mmm, müslibar!

Mere af det samme

Kærlighedskage

14. marts 2013

Citronkage aka. Citronmåne

9. juli 2013

Vinterkage med jordskokker og varme krydderier

24. februar 2017

10 lækre efterårskager

20. oktober 2017

hygge-hindbær-muffins

18. april 2013

4 års fødselsdag

28. juli 2014

Macarons vs. Ditterons

11. marts 2014

Pæretærte med karamel og pistacie

11. februar 2012

Chokolade & Hindbær

7. januar 2012

Sød sommertærte

17. juni 2017

11 kommentarer

Anna-Maria Godsk 22. februar 2013 at 15:55

Åh, alt med peanutbutter ryger bare direkte ned – så de her må jeg da også lige teste!

Svar
Ditte 22. februar 2013 at 21:41

Ja, hvis du kan lide peanutbutter, så kan du også lide disse cookies :-)

Svar
Losarinas mor 22. februar 2013 at 16:06

Lyder og ser yderst lækre ud. Jeg holder nu bare så meget af en god gammeldags bagt cookie :)
Men, man kunne jo lave begge slags…
Rigtig god weekend i det svenske !

Svar
Ditte 22. februar 2013 at 21:43

Jeg holder også af bagte cookies, men engang imellem må jeg prøve noget nyt :-) Også god weekend til dig.

Svar
Iris 24. februar 2013 at 17:02

Ser superlækkert ud! Er raw lakridspulver og stødt lakridsrod det samme? :-)

Svar
Ditte 25. februar 2013 at 20:21

Du kan sagtens bruge stødt lakridsrod. Jeg bruger lakridspulver fra Johan Bülow, for den er nemlig rigtig god.

Svar
Snullemor 24. februar 2013 at 21:45

Forandring fryder…. eller i hvert fald afveksling ; ) Det ene udelukker heldigvis ikke det andet ; ) Mums!

Svar
Ditte 25. februar 2013 at 20:24

Præcis :-)

Svar
Linda Mikkelsen 15. juni 2013 at 18:09

Er ikke så vild med peanutbutter. Tror du andet kan bruges?

Svar
Ditte 15. juni 2013 at 19:59

Andre former for nøddesmør kan sagtens bruges :-)

Svar
Louise T. 7. december 2015 at 14:44

De her er hermed udnævnt til julesmåkager :-D :-P

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen