The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kage

Små raw-cookies med lakrids

af Ditte Ingemann 22. februar 2013

Sidste weekend havde jeg nogle søde piger på besøg, og i stedet for at lave en traditionel kage, kastede jeg mig ud i nogle raw cookies. Mine gæster var vilde med dem, og de smagte også rigtig godt, men næste gang bliver det nok bagte cookies i stedet!

Jeg er faktisk på vej væk på en lille roadtrip i denne weekend til Sverige, meningen var at udfolde sig på ski, men min ryg er en smule ude af drift i øjeblikket, så jeg regner med at nyde naturen og knipse en masse billeder i stedet. Men inden jeg smutter, så skal I lige have denne opskrift til weekenden, hvis nogle af jer skulle have lyst til at prøve kræfter med det rå køkken.

God weekend!

Små raw-cookies med lakrids was last modified: juli 10th, 2013 by Ditte Ingemann
11 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Anders Ands nordiske pølseret
næste
mmm, müslibar!

Mere af det samme

Min nye kogebog

6. april 2014

Sommerkage med cashewcreme – summer chocolate cake

11. juli 2015

Granola-barer med chokotop

25. januar 2015

Chokoladetærter med karamel

17. februar 2013

Bagte chai-donuts med karamel

7. januar 2014

Efterårstærte med æble & karamel

8. november 2012

Sommertærte med jordbær

18. juli 2014

TÆRTE MED TAMARIND & BLODAPPELSIN

5. februar 2017

Sød søndag

4. oktober 2015

Macarons vs. Ditterons

11. marts 2014

11 kommentarer

Anna-Maria Godsk 22. februar 2013 at 15:55

Åh, alt med peanutbutter ryger bare direkte ned – så de her må jeg da også lige teste!

Svar
Ditte 22. februar 2013 at 21:41

Ja, hvis du kan lide peanutbutter, så kan du også lide disse cookies :-)

Svar
Losarinas mor 22. februar 2013 at 16:06

Lyder og ser yderst lækre ud. Jeg holder nu bare så meget af en god gammeldags bagt cookie :)
Men, man kunne jo lave begge slags…
Rigtig god weekend i det svenske !

Svar
Ditte 22. februar 2013 at 21:43

Jeg holder også af bagte cookies, men engang imellem må jeg prøve noget nyt :-) Også god weekend til dig.

Svar
Iris 24. februar 2013 at 17:02

Ser superlækkert ud! Er raw lakridspulver og stødt lakridsrod det samme? :-)

Svar
Ditte 25. februar 2013 at 20:21

Du kan sagtens bruge stødt lakridsrod. Jeg bruger lakridspulver fra Johan Bülow, for den er nemlig rigtig god.

Svar
Snullemor 24. februar 2013 at 21:45

Forandring fryder…. eller i hvert fald afveksling ; ) Det ene udelukker heldigvis ikke det andet ; ) Mums!

Svar
Ditte 25. februar 2013 at 20:24

Præcis :-)

Svar
Linda Mikkelsen 15. juni 2013 at 18:09

Er ikke så vild med peanutbutter. Tror du andet kan bruges?

Svar
Ditte 15. juni 2013 at 19:59

Andre former for nøddesmør kan sagtens bruges :-)

Svar
Louise T. 7. december 2015 at 14:44

De her er hermed udnævnt til julesmåkager :-D :-P

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen