The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Aftensmad

Smuk ærtesuppe

af Ditte Ingemann 25. januar 2011

Se den seneste version af ærtesuppe her →

Ærtesuppe

Denne ærtesuppe er nem, fantastisk smuk og velsmagende, så prøv den! Den kan både bruges som forret, men også som hovedret, evt. med scones til.

*****

Ærtesuppe, 2 personer

1 rødløg
1 fed hvidløg
300 g. ærter
3 dl vand
Bouillon
0,5 dl piskefløde
Saft af 1 lime
Salt & peber
Bacon skåret i tern
Spanske mandler uden skal

*****

Start med at svitse løg og hvidløg i lidt olie. Kom ærterne ved og hæld derefter vand og bouillon i. Lad det hele koge i 10 minutter og blend derefter suppen helt lind. Kom fløden ved, og smag til med lime, salt og peber.
Rist bacon og hak mandlerne. Server suppen med bacon og mandler på toppen og nybagte scones med hvidløg og parmesan.

Tadaaaa og aftensmaden er reddet!

Ærter

Ærter

Smuk ærtesuppe was last modified: juli 15th, 2013 by Ditte Ingemann
4 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Mousse á la mums!
næste
Dumle

Mere af det samme

Grillet dorade med knuste kartofler

14. august 2015

Taco-fest #2

21. august 2014

Spis skønne salater!

6. januar 2013

Spis dig sund #2

24. juni 2014

Tarteletter med hvide asparges

28. maj 2015

Grillede aubergineruller med quinoafyld

5. juli 2015

Kyllingedimser med chili & kokos

16. marts 2012

Vinterlig curry med sød kartoffel og bønner

17. januar 2017

Fisk på menuen

27. januar 2016

Sommerpizza med pesto

14. august 2012

4 kommentarer

Annemari 1. januar 2013 at 19:50

Den ser smuk ud. Kan man bruge frosne ærter?

Svar
Ditte 1. januar 2013 at 19:59

Sagtens :-)

Svar
Cæcilie 30. oktober 2013 at 18:52

Mums. Det smager godt! Jeg udskiftede fløden med skummetmælk hvilket fungerede fint. Jeg tilføjede quinoa og lidt revet gedeost ovenpå suppen :)

Svar
Ærtesuppe | aandotherstories blog 2. december 2013 at 11:36

[…] sige, at det ikke bliver sidste gang, jeg prøver det. Jeg har tyvstjålet opskriften fra bloggen: The Food Club, som ofte inspirerer mig til spændende retter – og den her ærtesuppe er bestemt en af dem, […]

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen