{ 7. juni 2012 }

Bounty-bar med havtorn & hindbær

Bounty-bar med havtorn & hindbær

Så kom dagen endelig, hvor jeg fik afprøvet de ultra nemme og lækre bounty-barer. Desværre for mig, måtte jeg afgive alle guldklumperne til min mands kollegaer, men fik dog i smug prøvesmagt en enkelt bar og den var ret mums!

Bounty-bar med havtorn & hindbær

Jeg lavede en portion, som jeg delte i to, hvorefter jeg kom lakridspulver i den ene halvdel, hvilket var et rimelig klogt træk fra min side, for lakridssmagen sammen med kokos og frysetørrede hindbær var helt perfekt.

Kondenseret mælk og kokos røres godt sammen og der tilsættes lakridspulver til massen (dette kan sagtens undlades og der kan jo tilsættes andre smagsgivere end lakrids). Massen formes til små barer – dette er nemmest med fugtige hænder. Jeg fik ca. 20 små barer ud af denne opskrift og jeg vil skyde på de godt kan holde sig nogle dage på køl.

Når alle barerne er formet, sættes de på køl et par timer, hvorefter de overtrækkes med smeltet, mørk chokolade. Hvis de skal pyntes, kommes det på mens chokoladen stadig er våd.

De små barer opbevares på køl indtil de skal spises, hvilket nok er rimelig hurtig efter at chokolade er stivnet, for de er virkelig gode. Så hvis man er fan af den klassiske Bounty-bar, så giv dig endelig i kast med disse basser!

Inspirationen til opskriften har jeg fundet her, men justeret den lidt med smagsgivere og pynt!

Bounty-bar med havtorn & hindbær

35 tanker om "Bounty-bar med havtorn & hindbær"

 1. Birgit Mathiesen

  Jeg sidder bare og måber… og er total tom for ord…
  Billederne taler helt for sig selv, vildt vildt vildt lækkert…
  Godt jeg både har kokos, kondenseret mælk og mørk chokolade på lager, de bounty basser skal bare laves nu og det bliver ikke til min mands arbejde ;o)
  MUMME, du er bare genial :))
  Knus Birgit

  Reply
  1. Ditte

   Tusind tak Birgit. Jeg garanterer, at du bliver helt vild med dem, så kom hellere i gang 🙂 De er virkelig gode og super nemme!

   Reply
 2. Inger

  Det ser virkelig lækkert og indbydende ud – mums. Og da jeg er fan af den klassiske bounty-bar, og du skriver, det er nemt, ja – så går jeg i gang :O) Tak for opskriften, Ditte.

  Reply
 3. SilleDottykay

  Du må snart stoppe din blog, kan ikke holde alle de lækre opskrifter ud 😉 Hvor har du frysetørret havtorn fra? Jeg køber frysetørret bær i specialkøb. men har ikke set havtorn.

  Reply
  1. Ditte

   Jeg har købt frysetørret havtorn hos Grød i Kbh og det er super lækkert til kager. Bruger vist også al for meget tid i køkkenet for tiden, så det er snart tid til at slappe af 🙂

   Reply
 4. Marie

  De ser herlige ud.
  Jeg har længe været på udkig efter havtorn som dette…. Hvor har du fået fingrene i det henne?

  På forhånd tak. Også for en skøn blog.

  Reply
 5. Benedikte Capion

  Fantastisk fint – hvor bliver de smukke med frysetørrede sager. Jeg har også selv haft lavet dem, men burde da klart have gjort ligesom dig – også mht lakridspulveret! Lyder lækkert 🙂

  Reply
  1. Ditte

   Ja, det er super lækkert med et touch af lakrids og de frysetørrede bær giver en smule syrlighed 🙂

   Reply
 6. Heidi

  Hvor var det da heldigt jeg købte to dåser kondenceret mælk i rema i dag, bare for en sikkerhedss skyld når nu de lige var der. Fine fine billeder

  Reply
 7. Marie.L

  Mmm, hvor lyder det sødt og friskt og lækkert. Jeg har både kokosmel og et fint lille glas havtorn fra GRØD stående. Bounty med havtorn skal være mit næste søde projekt i køkkenet.

  Reply
 8. Hanne C

  Lavede disse den anden dag – og de er bare super nemme og SUPER lækre – og de skal snart laves igen….:-)
  Det er virkelig en fantastisk fin blog du har som inspirerer meget, i aften skal jeg lave dine majs-fodbold-fritter..

  Reply
  1. Ditte

   Dejligt du kunne lide dem – jeg har allerede lavet en portion mere og de smager altså skønt 🙂 god fornøjelse med fritterne!

   Reply
 9. Birgit Mathiesen

  MUMME…
  Jeg har lavet bounty barer og jeg fik faktisk 25 små lækre “bounty basser” og de er godkendt :O))
  Gad hvor længe de kan holde ;o)
  God weekend, vi nyder den i “Bounty land” ;o)

  Reply
 10. Maria T

  Så skete det – jeg er officielt blevet afhængig af din skønne blog, og har i dag købt ingredienserne til dine lækre bounty. Mange tak for inspirationen 🙂

  Reply
  1. Ditte

   Tusind tak for din kommentar Maria – dejligt du kan lide min blog og jeg håber dine bounty-bar er blevet gode 🙂

   Reply
 11. Louise Jørgensen

  Jeg har prøvet at lave dem, og det gik godt lige indtil de skulle overtrækkes med chokolade, chokoladen stivnede og kunne ikke fordeles på hele baren, har du et godt tip?

  Louise

  Reply
  1. Ditte

   Hej Louise, jeg synes også, at barerne er irriterende at overtrække med chokolade. Jeg har dog aldrig oplevet at chokoladen er stivnet – var din chokolade helt smeltet? Jeg smelter chokoladen i en gryde, slukker blusset og lader gryden stå på kogepladen imens barerne bliver overtrukket 🙂

   Reply
 12. Louise Jørgensen

  Ja jeg prøvede endda af to omgange, og til sidst begyndte kokosen at smuldre ned i chokolade. Putter du dem ned i gryden eller hælder du chokoladen over dem?

  Reply
  1. Ditte

   Ihh, hvor ærgerligt. Jeg kommer dem ned i gryden, en ad gangen, og det fungerer. Det er vigtigt, at barerne er helt kolde før der kommer chokolade på.Håber du har mod på at prøve igen, for de smager så dejligt 🙂 God søndag.

   Reply
 13. Louise Jørgensen

  Okay tak for dine hurtige svar, prøver helt klart igen og smagen fejlede bestemt ikke noget:-)

  Reply
  1. Ditte

   Nej, men ville elske det! Synes bare hvid chokolade er lidt svært at arbejde med – men giv lyd hvis du tester det 🙂

   Reply
 14. Mette

  Jeg tester en variant med hvid chokolade og hindbær, og masser af “raw” lakrids inden i. Jeg lægger opskriften på min blog. Er det ok hvis jeg referere til denne opskrift som inspiration?

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *