Se den seneste version af ærtesuppe her →
Denne ærtesuppe er nem, fantastisk smuk og velsmagende, så prøv den! Den kan både bruges som forret, men også som hovedret, evt. med scones til.
*****
Ærtesuppe, 2 personer
1 rødløg
1 fed hvidløg
300 g. ærter
3 dl vand
Bouillon
0,5 dl piskefløde
Saft af 1 lime
Salt & peber
Bacon skåret i tern
Spanske mandler uden skal
*****
Start med at svitse løg og hvidløg i lidt olie. Kom ærterne ved og hæld derefter vand og bouillon i. Lad det hele koge i 10 minutter og blend derefter suppen helt lind. Kom fløden ved, og smag til med lime, salt og peber.
Rist bacon og hak mandlerne. Server suppen med bacon og mandler på toppen og nybagte scones med hvidløg og parmesan.
Tadaaaa og aftensmaden er reddet!
4 kommentarer
Den ser smuk ud. Kan man bruge frosne ærter?
Sagtens :-)
Mums. Det smager godt! Jeg udskiftede fløden med skummetmælk hvilket fungerede fint. Jeg tilføjede quinoa og lidt revet gedeost ovenpå suppen :)
[…] sige, at det ikke bliver sidste gang, jeg prøver det. Jeg har tyvstjålet opskriften fra bloggen: The Food Club, som ofte inspirerer mig til spændende retter – og den her ærtesuppe er bestemt en af dem, […]